عروسی سنتی ترکمن  و تهران در ایام نوروز. 11 روردین - 91
تصاویر زیبا و دیدنی از مراسم عروسی ترکمن های استان گلستان  با حال وهوای تهران در ایام نوروز که در تصاویر ضمیمه شده است به خصوص شیوه ی سنتی پخت برنج که برای تعداد زیاد نفرات در مراسم های گوناگون می باشد که این شیوه ی سنتی جالب است چون غذا بطور طبیعی طبخ می شود . معمولاً از این شیوه  ی سنتی پخت برنج در مراسم جشن های عروسی یا عزا وایام  سوگواری محرم ونذری ها استفاده می شود . البته  با این شیوه ی پختن برنج  که که از آبکش های ترکه های چوبی استفاده می شود . همچنین دور دیگ پلو موقع دم کشیدن خمیر گرفته می شود تا بخار درون دیگ بیرون نرود . همچنین بر روی در دیگ مقداری آتش ریخته می شود تا که  پلوی قسمت  بالای دیگ هم دم بکشد  وپخته گردد.  بهر صورت چون پلو وخورشت با آتش چوب وبمرور پخته می شود . همچون پختن کباب با ذغال خوشمزه تر از پختن با گاز وبرق می باشد در کنار چای تازه دم سماوری عجب حالی می دهد .اما جالب تر اینکه ته چین یا ته دیگ این شیوه ی پختن پلو بسیار خوشمزه است . بگذریم چه می شد که به جای سرکوب وسانسور وباز داشت وشکنجه و زندان و اعدام وعزادار کردن خانواده ها که موازی سیاست غارتگری وجنگ افروزی و تبعیض وبی عدالتی وفاصله ی عمیق طبقاتی و... می باشد . شرایط دمکراتیک همراه با آزادی وعدالت در کور جانشین می شد تا همه مردم در رفاه وشاد باشند و اجرای اینگونه مراسم ومشابه ی آن آزادانه وبدون محدودیت بر گذار می شد ؟