چند نكته مهم در مورد مصرف آبميوه‌ها

چند نكته مهم در مورد مصرف آبميوه‌ها.10شهریور-92
قبل از وعده‌هاي غذايي از آبميوه‌ها و سبزيجاتي مثل پرتقال و گوجه فرنگي نبايد استفاده كرد، چون مواد تند وتيز آنها با تركيب اسيد معده موجب بروز فشار و دردهاي گوارشي مي‌شوند.نوشيدن آبميوه‌هايي چون آب سيب، گلابي و انگور در صبح، موجب عملكرد بهينه دستگاه گوارش مي‌شود.دكتر "دانيال حقيقتي" متخصص گوارش و داخلي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف آبميوه در صبح زود علاوه بر تقويت و عملكرد بهينه دستگاه گوارش، موجب جذب مواد مغذي در بدن و احساس شادابي مي‌شود.وي افزود: قبل از وعده‌هاي غذايي، از آبميوه‌ها و سبزيجاتي مثل پرتقال و گوجه فرنگي نبايد استفاده كرد چون مواد تند وتيز آنها با تركيب اسيد معده موجب بروز فشار و دردهاي گوارشي مي‌شوند.اين متخصص گوارش با اشاره به اينكه مصرف پرتقال با معده خالي موجب ريفلاكس و استفراغ مي‌شود اظهار داشت: مصرف آبميوه‌هايي چون انبه، آناناس و پرتقال بعد از وعده‌هاي غذايي، به خصوص مصرف آناناس كه سرشار از پروتئين است به هضم پروتئين كمك و موجب بهبود فرايند گوارش مي‌شود.حقيقتي ياد آور شد: همچنين آنزيم انبه، به گوارش پروتئين گوشت كمك و از زخم معده جلوگيري و نيز آب پرتقال با افزايش آنزيمها، گوارش چربي‌ها را تسريع مي‌كند.وي با تاكيد بر اينكه نوشيدن آبميوه بعد از شام اصلا توصيه نمي‌شود، خاطر نشان كرد: قند آبميوه‌ها با جذب كالري بيشتر زمينه ساز بروز چاقي مي‌شوند.شايان ذكر است: فيبر بالاي آبميوه‌ها سبب پر شدن معده و روده،كندي عمل گوارش و بي‌نظمي در خواب مي‌شوند