چند بار درب يخچال را در روز باز كنيم؟!

چند بار درب يخچال را در روز باز كنيم؟! 26 شهریور -92
سيمرغ - بررسي‌ها دانشمندان نشان مي‌دهد باز كردن درب يخچال بيش از 3 بار در روز آن هم به مدت طولاني باعث فاسد شدن مواد غذايي مي‌شود. هنگامي كه درب يخچال باز مي‌شود گازي از آن خارج مي‌شود كه به سيستم تنفسي و ريه‌ها آسيب مي‌رساند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند نگهداري مواد غذايي مختلف در يخچال در كنار هم موجب آزاد شدن گازي مي‌شود كه اين گاز هنگام باز كردن درب يخچال از آن خارج شده و مستقيما وارد ريه‌هاي فرد مي‌شود. گفتني است پزشكان توصيه مي‌كنند باز كردن درب يخچال بيش از حد باعث ترشح هورمون اسيتوساليك مي‌شود كه اين هورمون باعث افزايش اشتها و در نتيجه چاقي نيز خواهد شد.