بهترين راه نگهداري نان كدام است؟

بهترين راه نگهداري نان كدام است؟3مهر-92
گذاشتن نان بلافاصله پس از پخت، داخل نايلون درست نيست زيرا بخار نان باعث خمير شدن آن شده و اين رطوبت زمينه را براي رشد ميكروب‌ها به ويژه قارچ‌ها فراهم مي‌كند. چيدن نان‌هاي داغ بر روي هم، كپك زدگي را تسريع كرده و مصرف آن موجب بيماري گوارشي مي‌شود. ابتدا نان را باد دهيد. بعد آن را داخل سفره پارچه‌اي بگذاريد. ناني كه پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود. قرار دادن نان در يخچال، بيات شدن نان را تسريع مي‌كند و بهترين محل نگهداري نان براي مدت نسبتاً طولاني، فريزر و بهترين روش گرم كردن آن، استفاده از مايكروفر يا توستر است.بايد از نايلون مخصوص فريزر براي نگهداري‌ نان استفاده كنيد. نايلون‌ها را مكرر استفاده نكنيد. اگر بسته‌بندي نان خوب نباشد يا كيسه پاره شده باشد. باعث مي‌شود نان خشك شده و كيفيتش افت كند.