رئیس جمهور: هر کسی که تریبونی در اختیار گرفت نمی‌تواند قانون‌گذاری کند

رئیس جمهور: هر کسی که تریبونی در اختیار گرفت نمی‌تواند قانون‌گذاری کند  2 شهریور – 95
روحانی طوری انتقاد به بی قانونی کرده است که گویا رژیم وارونه ولایت فقیه نه قرون وسطایی وملوک الطوایفی وخان خانی یاارباب ورعیتی نیست ویک ارباب یا خان به نام ولی فقیه همکاره ندارد که قانون شکن است که  یک حکومت دمکراتیک وقانونمند است که انتقاد کرده  هرکسی که تریبونی دراختیار گرفت نمی تواند قانون گذاری کند .درحالی که 38 سال است از طریق منابر مساجد ونمازجمعه هاو ارگان های سرکوبگر به خصوص سپاه و بسیج و نیروی انتظامی آشکارا قانون شکنی و قانونگذاری می شود.
رئیس جمهور با انتقاد از حاشیه‌هایی که برای برگزاری کنسرت‌ها بوجود آمده است، گفت: از نظر من هیچ وزیری نباید در برابر هیچ فشاری – که البته فشار زیاد است – کوتاه بیاید و عقب نشینی کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی دیروز در مراسم گرامیداشت روز پزشک که با حضور جامعه پزشکان در سالن همایش‌های ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: ما باید از اخلاق، فرهنگ و جامعه حراست کنیم.
وی ادامه داد: یک جا به پزشک و یک جا به هنرمند بی‌احترامی می‌شود، یک جا که کنسرتی می‌خواهد برگزار شود، مجلس قانونگذاری ایجاد می‌شود.
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: ما مجلس شورای اسلامی داریم، هر کسی صبح بلند شد و یک تریبونی یافت که نمی‌تواند قانونگذاری کند. وزیر ما هم نباید تبعیت کند و باید تابع قانون باشد.
روحانی همچنین اظهار داشت: اگر قانونی می‌خواهد، وضع شود نمایندگان در مجلس شورای اسلامی تصویب می‌کنند و آن را شورای نگهبان تایید می‌کند و پس از آن ابلاغ و عملیاتی می‌شود اما قبل از سیر قانونی، بی‌قانونی خوب نیست. بی‌قانونی به نام دین و دلسوزی برای دین بدتر است، ما قانون و مقررات داریم و به آن افتخار می‌کنیم.
وی با بیان این که این کشور، کشور قانون است، گفت: در کلمات امام خمینی(ره) نگاه کنید، دهها و صدها بار تاکید شده که حکومت اسلامی حکومت قانون است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اگر قانون مورد بی‌احترامی قرار گیرد سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
روحانی ادامه داد: باید به هنرمندان، پزشکان، اساتید دانشگاه و دیپلمات هایمان احترام بگذاریم، از هر جمله و کلامی در رسانه‌ها استفاده نکنیم. احترام و اخلاق به نفع ما و جامعه است.
وی همچنین گفت: گاهی از برخی امور در جامعه بسیار متاسف می‌شوم، ما نقد غیرمنصفانه دولت را کم کم تحمل کردیم و به آن عادت می‌کنیم و وقتی هم یک روز حرف بد در رسانه‌های نوشته نمی‌شود، تعجب می‌کنیم.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در جامعه بزرگ ما اگر احترام اقشاری که دارای احترام هستند، خدشه‌دار شد زندگی مردم خدشه‌دار می‌شود. مگر می‌شود در جامعه‌ای به دیپلمات‌های دلسوزی که 30 ماه شبانه روز برای کشور تلاش کردند، «آدم همینجور دهانش را باز کند و هر لفظ و لغتی به کار ببرد»، برای کسانی به کار می‌رود که می‌دانم چه شب‌هایی تا صبح بیدار بودند و چه فراز و نشیبی بود تا یک حرف بالا و پایین شود.
روحانی یادآور شد: جامعه‌ای که قدردان آدم‌های مخلص، پاک، زحمت کش، بزرگان و عالمان خود نباشد آن جامعه دچار مشکل می‌شود. چرا کفران نعمت می‌کنیم؟ آیا از جامعه‌ای پزشکی، جامعه‌ای خدوم‌تر وجود دارد. در کنار تخت بیمار بودن کار آسانی نیست و پیچیدگی‌های بسیاری دارد.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما ایرانی هستیم و غیر از فرهنگ اسلام که فرهنگ ادب، اخلاق، مودت و اعتدال است دارای تمدنی بزرگ هستیم.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط فضای مجازی اشاره و تاکید کرد فضای مجازی ضمن با همه خوبی‌هایی که دارد و دولت بیشترین تلاش را در این سه سال انجام داد تا این فضا با آرامش در اختیار مردم باشد و بتوانند برای ارتباطات، پیام رسانی، علم، دانش، اطلاعات و اتصال به جهان استفاده کنند، برخی هنگامی که در فضای مجازی می‌روند چه می‌شود، عبارت‌ها لحن‌ها، جملات، کلمات و واژه‌هایی فضای مجازی دیده می‌شود که آدم کمتر سراغ دارد.
*
برجام سلامت مردم را بهتر تضمین کرد
رئیس جمهور در بخش دیگر از سخنان خود طرح تحول سلامت را کار بزرگی توصیف کرد که از سال 93 شروع شد.
روحانی افزود: این طرح دو سال ادامه یافت و اگر سختی هم باشد، ادامه خواهد یافت.
وی با یادآوری این که سال گذشته سال سختی بود و افت شدید قیمت نفت باعث مشکلات مالی کشورهای بزرگ نفت خیز و منطقه شد، گفت: ایران سال گذشته تحریم هم بود و تا برجام اجرایی شود طول کشید و از آخر دی ماه اجرایی شد.
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: قیمت نفت در شرایط تحریم به کمتر از 30 دلار کاهش یافت، کشورهای مختلف هم دچار مشکلات بسیار شدند که یا رشد اقتصادی آنها بسیار پایین آمد یا منفی شد اما ما در شرایط سخت توانستیم تورم را کاهش دهیم و رشد اقتصادی نیز منفی نشد.
روحانی با بیان این که سه ماهه اول امسال رشد اقتصادی کشور 4.4 درصد بود، خاطرنشان کرد: رشد صنعت 8.8 درصد است، حرکت خوبی شروع شده و پیش‌بینی ما تا پایان امسال رشد 5 درصد است.
وی ضمن قدردانی از جامعه پزشکان، متخصصان و وزارتخانه‌ها گفت: این قشر به رغم سختی‌ها مسیر را ادامه دادند و طرح تحول سلامت اجرایی شد که کار بسیار بزرگی است.
وی تصریح کرد: این طرح با پول و کار دولت پیش نمی‌رود بلکه همت، تلاش و فدارکاری کادر پزشکی و سلامت آن را جلو می‌برد.
رئیس جمهور ادامه داد: همه باید دست به دست هم دهیم و ادامه اجرای طرح تحول سلامت را به عنوان یک عبادت بزرگ تلقی کنیم.
روحانی گفت: با اجرای این طرح عزت بیمار تامین شده و این کار بسیار ارزشمند و بزرگ است چرا که رنج بیمار کم شد و عدالت در بخش بهداشت و سلامت در سراسر کشور بوجود آمد.
وی تاکید کرد که بخش خصوصی بهداشت و سلامت باید تقویت شود. در مدت اجرای طرح تحول سلامت حدود 16 میلیون نفر از این طرح استفاده کردند.
رئیس جمهورادامه داد: شما پزشکان علاوه بر کار درمان سلامت و جامعه در علم و دانش گام بزرگی برداشته و جایگاه ایران را در دنیا ارتقا داده اید و موجب عزت ایران در سراسر جهان شدید.
روحانی با یادآوری گزارش روز گذشته معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در جلسه هیات دولت مبنی بر اینکه ایران در حوزه نوآوری 28 پله پیشرفت کرده است، اظهار داشت این کار بسیار مهم و ارزشمند است و معنای آن این است که پیشرفت تنها در یک جهت نبوده است، لحن برخی دقیق نیست، می‌گویند این دولت فقط به فکر مذاکرات هسته‌ای بود. بله، به فکر مذاکرات هسته‌ای هم بود و به آن افتخار می‌کند.
وی خطاب به جامعه پزشکی تاکید کرد شما می‌توانید قضاوت کنید که پس از برجام آیا تجهیزات پزشکی یا دارو راحت‌تر به دست می‌آید یا سخت تر،آیا ارتباطات دارو سازهای ایرانی با بخش‌های داروسازی خارجی بهتر شده یا دشوارتر.
رئیس قوه مجریه تاکید کرد: حداقل نکته‌ای که می‌توان گفت این است که برجام سلامت مردم را بهتر تضمین کرد. علاوه بر این که در بخش‌های دیگر سبب عزت مردم شد.
روحانی ادامه داد: قطعنامه‌های سازمان ملل را نمی‌توان اینجا پاره کرد، اگر می‌شد من هم آن را پاره می‌کردم. راه این بود که قطعنامه سازمان ملل باید در شورای امنیت با ابزار حقوقی لغو می‌شد. کاری که دولت انجام داد گام به گام راه را پیمود تا همه قطعنامه‌ها لغو شود.
وی ادامه داد: در یک جلسه هفت قطعنامه فصل هفتم منشور سازمان ملل لغو می‌شود و این تیتر برای ایران «کشوری که صلح و امنیت جهانی را به خطر انداخته است» تبدیل به این می‌شود که «ایران کشوری است که کشورهای دیگر باید با او همراهی کنند.
*
پزشک هنرمند و به معنای واقعی کلمه حکیم است
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود خطاب به جامعه پزشکان گفت: شما تامین‌کننده صحت، سلامت و امنیت روانی جامعه هستید. آنکه شفا می‌دهد و روح تاثیر گذار، نگاه و کلام شما است.
روحانی اظهار داشت: درست است که بخشی از درمان انسان جسمانی است و باید حل شود اما بخش بزرگی از آن روحی، روانی و معنوی است که بسیار مهم است.
وی یادآور شد: عالم و متخصص بودن، درد را شناختن، از طرق مختلف علل بیماری را یافتن و از بهترین راه به درمان بیمار پرداختن منافاتی با توکل به حق ندارد و اینکه شفای نهایی دست او است.
رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: بنابراین بخشی از شفای بیمار در سایه دارو و بخشی دیگر در سایه تقویت روحی و روانی است که با زبان، نگاه، القا، بیان و تاکید شما تامین می‌شود.
روحانی، کار پزشکی را پیچیده و بسیار سخت توصیف و اضافه کرد این کار تنها علم نیست بلکه ایمان هم هست، پزشکی که به کار خود ایمان نداشته باشد، ناموفق است و باید به کار خود مومن باشد.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی پزشک را یک هنرمند و به معنای واقعی کلمه حکیم دانست و گفت: هیچکس به تنهایی نمی‌تواند مشکلی را حل کند که این موضوع در بخش پزشکی نیز صادق است. همه باید دست به دست هم دهیم و سلامت را به جامعه بازگردانیم.
روحانی با تاکید بر این که سرمایه اجتماعی، یک سرمایه اساسی برای حرکت صحیح جامعه است، یادآور شد: امروز شرایطی در کشور و دنیا حاکم است که سلامت نمی‌تواند از مسائل اجتماعی جدا باشد. آسیب‌های اجتماعی کار شما پزشکان را سخت‌تر می‌کند و مشکلات فراوانی را می‌آفریند، حتی اگر قوانین راهمنمایی و رانندگی هم به خوبی حاکم نباشد مشکلات شما را دو چندان می‌کند، اگر راه‌ها استاندارد نباشد برای شما مشکل می‌آفریند.
وی ادامه داد: اگر سرمایه اجتماعی هم نباشد برای شما پزشکان مشکل ایجاد می‌شود. سرمایه اجتماعی بین مردم و کلیت نظام، بین مردم و وزارتخانه‌ها و تمامی بخش ها. اگر سرمایه اجتماعی و اعتماد نباشد بیمار بهبود نمی‌یابد. چرا که باید به بیمارستان، پزشک و دارو اعتماد کند. اگر محیط زیست هم درست نباشد کار پزشکان سخت می‌شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم در سخنانی با قدردانی از حمایت‌های رئیس‌ جمهوری از جامعه پزشکی و اقدامات آنان در حوزه سلامت و بهداشت جامعه، گزارشی از اقدامات و دستاوردهای نظام سلامت کشور ارایه کرد.
در این مراسم همچنین رئیس نظام پزشکی تهران بزرگ، رئیس سازمان نظام پزشکی و دبیر انجمن صنفی بیمارستان‌های خصوصی در سخنان جداگانه‌ای، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را به منظور تقویت هر چه بیشتر بخش بهداشت و سلامت کشور با رئیس‌ جمهوری در میان گذاشتند.
تجلیل رئیس جمهوری از پیشکسوتان و برگزیدگان جامعه پزشکی کشور
این گزارش حاکیست رئیس‌جمهور همزمان با روز پزشک و هفته دولت از پیشکسوتان و برگزیدگان جامعه پزشکی کشور تجلیل کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در مراسم گرامیداشت روز پزشک که در مرکز همایش‌های بین‌المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، از پیشکسوتان و برگزیدگان این عرصه تجلیل کرد.
پیشکسوتان جامعه پزشکی نیز به پاس قدردانی از رئیس‌جمهور برای حمایت و پشتیبانی از اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور، لوحی را که مزین به یک گوشی پزشکی به عنوان نماد بود، تقدیم وی کردند.