دروغ نامه ی کیهان یکشنبه 24 مهر ماه سال 1390
نقد و بررسی : (يادداشت روز)دروغ نامه ی کیهان " طناب پوسيده آمريكا و رژيم رو به سقوط آل سعود"
"کلید حل این معما که می تواند راه گشا در منطقه باشد آنگونه که کمک به استقرار صلح وثبات و دمکراتیزه کردن منطقه نماید . قطع کامل سیاست مماشات وتصمیم گیری جدی حمایت از مردم ایران برای تغییرات دمکراتیک است . پیش شرط آن خروج نام اپوزیسیون اصلی از توی لیست سیاه تروریستی و پیگیری مسئولانه ی پرونده ی نقض حقوق بشر و استفاده کردن از ابزار های فشار بین المللی برای برگزاری یک همه پرسی آزاد با نظرات نمایندگان ناظر بیطرف بین المللی می باشد"

قلمبر دست غیر ایرانی یادداشت روز نویس آنگونه نقالی است که انگاری ایران مهد دمکراسی وعدالت و رفاه و امنیت می باشد و کشور سوپر دمکراتیک است که دارای یک رهبر بیش از حد مردمی ودلسوز دارد .نه اینکه یک رهبر رژیم ضد بشری قرون وسطایی درایران است که ادعای رهبریت ام القرای جهان اسلام دارد و خود خواسته قیام ضدد یکتاتوری منطقه را مصادره و بر گردان بهبیداری اسلامی نموده است . همینطور به جز هر ازگاهی که پاسداران کودتا گر باید از هفته ها جلوتر دست به سرکوب و ضرب و شتم و بگیر و به بند و زندان و اعدام در مکانی بزنند تا کاملاً امن شود. سپس با گسیل نمودن گله های پاسدار و بسیجیان چماقدار و لباس شخصی های دژخیم اطلاعاتی و امنیتی و ساندیس خوران به این مکان فضا برای سفر ولی وقیح منفور و نا مشروع آماده شود تا که بر منبر رود وعلیه ی آمریکا و اسراییل روضه خوانی نماید و ادعای فرو پاشی آمریکا و اسراییل کند واشک تمساح برای ملت فلسطین بریزد. در غیر اینصورت جرأت نمی کند پایش را از ایران به بیرون گذارد. حتی به شهر های مذهبی در عراق یا سوریه سفر کند که اکنون قلم بر دست غیر ایرانی یادداشت روز نویس ادعا کرده است که در سفر اوباما به مصر در دو سال پیش چون به مردم مصر دروغ گفت. برای همین ملت مصر علیه ی آمریکا شعار می دهند . یا اینکه اوباما در سفر افغانستان از پایگا هوایی بگرام از ترس خارج نشد . مدعی قلم بردست این چنین گزارش داده است تا که بتواند آویزان به گفته ی ولی وقیح منفور ونا مشروع در کرمانشاه علیه ی آمریکا شود و مانور تبلیغاتی علیه ی آمریکا به خصوص رئیس جمهورش اوباما دهد و ذوق بگوید که چه جالب و صحیح رهبر پوشالی نامشروع ومنفور وضعیت آمریکا را به تصویر کشانیده است . همچنین از منفوریت احزاب جمهوری خواه و دمکرات آمریکا یاد کرده است تا بااینگونه صغرا و کبرا چیدن ها پیش پیش مقدمه ای شود برای تکذیب افشای طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا چرا چنین کشوری رژیم ضد بشری و قرون وسطایی ایران را اینگونه متهم به ترورزیم کرده است:

"«رئيس جمهور كنوني آمريكا دو سال قبل، براي فريب افكارعمومي مردم منطقه، در مصر به تملق گويي پرداخت اما امروز در همان كشور و ديگر كشورهاي منطقه، مردم شعارهاي ضدآمريكايي سر مي دهند. اين شخص حتي هنگام سفر به افغانستان- كه- تحت اشغال نيروهاي آمريكايي-است- نيز از پايگاه هوايي بگرام خارج نشد و جرأت نكرد به كابل برود چرا كه در ميان ملت ها منزوي است و از آنان مي ترسد.»
تصويري كه حضرت امام خامنه اي-دامت بركاته- ديروز در شهر غيور مردان، گيلانغرب از وضعيت آمريكا ارائه فرمودند را مي توانيم در هر كجاي جهان مشاهده كنيم. اگر رئيس جمهور آمريكا اين گزاره را قبول ندارد، خودش كشوري را معين كند و در يك اعلام رسمي به اين كشور سفر كند و يا مردم اين كشور اجازه پيدا كنند، احساسات خود را نسبت به او بروز دهند تا بداند كه اينك آمريكا و مقامات آن در هيچ كشوري محبوبيت ندارد. لازم نيست اوباما راه دوري برود يكي از 51 ايالت آمريكا را انتخاب و آزمايش كند اگر غير از نفرت، چيزي را مشاهده كرد ما هم در ديدگاه خود نسبت به او و كشورش تجديدنظر مي كنيم.رئيس جمهور آمريكا خود مي داند كه دولتمردان-دمكرات يا جمهوري خواه- اين كشور چقدر منفورند . اما با اين حال اوباما در شرايطي كه اكثر شهرهاي كشور او به جنبش اعتراضي پيوسته اند و تابلو اعتراض (
Protest) بر سر دست گرفته اند، كشوري را متهم به تروريزم- از نوع عمليات هاي ناشيانه- مي كند كه اگر يكي از مقامات ايران اجازه پيدا كنند كانديداي رياست جمهوري در هر كدام از كشورهاي منطقه- به گواهي نظرسنجي هايي كه اوباما در مورد درستي آن ترديد ندارد- شود، در يك رقابت فشرده رأي مي آورد."

عجیب اینکه قلم بر دست غیر ایرانی در ادامه ی نقالی خود بدون توجه به اعتراف رفسنجانی در نماز جمعه ی پس از اشغال نظامی افغانستان که خطاب به بوش گفت اگر همکاری ما در اشغال نظامی افغانستان نبود هنوز در افغانستان طالبان بر سر قدرت بود . چون اینگونه ادعای مضحک وارونه یاطنزی گفته است که مرغ پخته در دیگ را وادار به خنده کرده است :

"مشكل آقاي اوباما دقيقا از همين نقطه شروع مي شود: «او و دولت و دوستانش در دنيا هر روز منفورتر شده و مخالفان او، كشورش و دولت هاي وابسته به آمريكا هر روز محبوب تر، مقدرتر و به حاكميت نزديك تر مي شوند.» اوباما مي خواهد اين معادله را تغيير دهد مي آيد و همه اعوان و انصار داخلي، بين المللي و منطقه اي را جمع مي كند تا تصويري از ايران مبتني بر اقدامات خشن و تروريستي ارائه دهد و جالب تر اين است كه ابلهانه گمان مي كند بخط شدن اين نيروها به دگرگوني در معادله منجر مي شود؛ بايد از او پرسيد مگر اين ها در طول اين 32 سال در همه برنامه هاي ريز و درشت در خدمت آمريكا نبوده اند آيا اتحاديه اروپا، اتحاديه عرب، شوراي همكاري، كشورهايي نظير عربستان، بحرين، كويت، قطر و سازمان هايي نظير CIA، FBI، دستگاه قضايي، وزارت خارجه، كاخ سفيد، وزارت خزانه داري آمريكا و... انرژي جديدي پيدا كرده اند يا شيوه جديدي كه تاكنون در معرض آزمايش قرار نگرفته اند و يا اينكه تاكنون در همراهي با برنامه هاي آمريكايي ترديدي داشته اند و حالا ترديدهايشان برطرف شده است؟ خبرها بيان گر آن است كه جنجال اخير از يك برنامه ريزي- به زعم آمريكايي ها- جامع برخاسته است. برنامه اي كه با مشاركت مقامات ارشد چند كشوراروپايي و مقامات ارشد چند كشور منطقه اي تنظيم شده است اساس اين برنامه اعمال فشار شديد به ايران براي بازگشت از مسير خود مي باشد. چگونه است كه فرد مورد اتهام- منصور ارباب سيار -29سپتامبر دستگير شده و - براساس گزارش سايت فارسي بي بي سي- 11 روز بدون بازجويي و محاكمه در اختيار FBI بوده و 11اكتبر به يكباره مقامات مختلف سياسي، قضايي، اقتصادي و امنيتي آمريكا، اروپا، اتحاديه عرب و كشور عربستان به ميدان مي آيند و همه يك حرف را تكرار مي كنند: «ترديدي در دخالت ايران در اين ماجرا ندارند و همه بر لزوم مجازات شديد ايران تاكيد مي كنند.»"

گویا قلم بر دست غیر ایرانی زیادی مشنگ شده است که از یاد برده است سابقه انفجار تروریستی در سفارت اسراییل و یک مرکز یهودی در آرژانتین که برخی از مسئولین رده بالای حکومتی ونظامی اسامی شان توی لیست تروریستی است وزیر پیگیر پلیس بین المللی می باشد . اما اکنون لیست حامیان ترور و کشته شده ی حامی رژیم ضد بشری و قرون وسطایی در عراق و افغانستان و لبنان و فلسطین و ایران از سوی آمريكا، انگليس، فرانسه، آلمان، رژيم صهيونيستي و عربستان را ردیف کرده است . در صورتیکه از یک سو از همگامی و حمایت آمریکا و اروپا و اتحادیه عرب و کشور عربستان در مورد توافق این طرح ترور گفته است . اما از طرف دیگر در ادامه با تناقض گویی این چنین از مأیوس بودن آمریکا از فشار جهانی علیه ی رژیم ضد بشری و قرون وسطایی شده یاد کرده است :

"روي آوردن آمريكا به اتهام تروريزم عليه ايران نشان مي دهد كه اين كشور از اثرگذاري بر جامعه بين المللي مايوس شده و موضوعي را در دستور كار قرار داده كه فقط تعدادي از كشورها از آن حمايت مي كنند در واقع اتهام جديد آمريكا از اين بعد فشار عليه ايران را از فشار جهاني به «فشار گروهي» تبديل مي كند اين البته به ميزاني كه براي آمريكا كار را آسان تر مي كند به همان ميزان نيز تصميمات آن را شكننده مي كنند. اتهام ترور به ايران در شرايطي انجام شده كه - براساس اعترافات و اسناد- آمريكا و دو هم پيمان منطقه اي اش، عربستان و رژيم صهيونيستي طي 20 ماه گذشته موجي از ترور عليه شخصيت ها و كشورهاي مقاومت به راه انداخته اند. ترورهاي اجرا شده عليه عماد مغنيه، المبحوح، علي محمدي، شهرياري، عباسي، رضايي نژاد، رباني، حسون و مهندالمعمار چهره هاي برجسته مقاومت در لبنان، فلسطين، ايران، افغانستان و عراق همه در يك طراحي دولتي و با هماهنگي آمريكا، انگليس، فرانسه، آلمان، رژيم صهيونيستي و عربستان صورت گرفته اند با اين وصف چه جاي آن وجود دارد كه اين كشورها در يك جنجال بزرگ تبليغاتي، ايران را متهم مي كنند كه در صدد برآمده تا يك سفير را از طريق يك گروه مافيايي به قتل برساند و دريك سفارتخانه بمب گذاري كند. اين جنجال يك دليل عمده و قابل تامل دارد و آن راه اندازي زنجيره بزرگي از ترور رهبران مقاومت در سطح منطقه است كما اين كه نزديكي ترور پرفسوربرهان الدين رباني- 29 شهريور- با ترور عليه مفتي اعظم سوريه- 10 مهر- كه منجر به شهادت فرزند او شد و ترور عليه آيت الله سيستاني در عراق كه منجر به شهادت يكي از اعضاي دفتر او در كربلا شد، از چنين چيزي حكايت مي كند. آمريكا، اروپا و عربستان احساس مي كنند تحولات يمن و بحرين در آينده نزديك به سقوط رژيم هاي موجود و روي كار آمدن نظام هاي مخالف آنان منجر مي شود. وقوع دو اتفاق بنيادي در شمال و جنوب عربستان تاثير جدي بر عربستان گذاشته و موقعيت كنوني سعودي ها و به تبع آن موقعيت كنوني آمريكا در شبه جزيره را دگرگون مي كند. آنان مي دانند كه اين تحول در نهايت ايران مردم دوست را در شبه جزيره جايگزين آمريكاي جنايتكار و رژيم دست نشانده سعودي مي كند و اين اتفاقي است كه براساس قرائن موجود در زماني كمتر از 5 سال اتفاق مي افتد و اين عامل به تنهايي ايران را قدرت اول در سطح آسياي جنوب غربي و شمالي آفريقا مي كند"

همچنین قلم بر دست غیر ایرانی نا خواسته دست به روشنگری زده است و ماهیت تروریستی رژیم ضد بشری و قرون وسطایی را فاش ساخته است . چون با فراموش کردن اقدام تروریستی پاسداران اعزامی به عربستان که دست به انفجاری در مراسم حج در مکه در سال 86 زدند که منتهی به کشته شدن 400 حجاج ایرانی و غیر ایرانی شد. لو داده که قرار است امسال نیز مشابه آن در مراسم حج تکرار شود که اینگونه با وارونه گویی و فرافکنی کردن پیشاپیش عربستان و آمریکا را متهم کرده که قصد اجرای چنین طرحی دارند :

" آمريكايي ها از مراسم حج امسال وحشت زيادي دارند چرا كه سقوط رژيم هاي مبارك، بن علي و قذافي و قرار داشتن رژيم هاي يمن و بحرين در آستانه فروپاشي، روحيه جديد مبتني بر اعمال فشار سنگين بر بقيه رژيم هاي وابسته به آمريكا در كشورهاي اسلامي كه هنوز با خشم فراگير و موثر مردمي مواجه نشده اند، وضعيت خاصي را پديد مي آورد و همه منطقه را در دايره اي از اعتراض به رژيم هاي مستبد وابسته به آمريكا قرار مي دهد. آمريكا با اين سناريو گمان مي كند ايران در سطح رسمي در عربستان منزوي مي شود و در سطح غيررسمي با متهم شدن به ترور از چشم مسلمانان مي افتد و ترسيم ائتلاف سنگين محور غرب عليه آن، رهبران بيداري اسلامي در سطح منطقه را از نزديك شدن به رهبران ايران برحذر مي دارد."

بهر حال قلم بر دست غیر ایرانی بدون توجه به شخم زدن عراق ویکه تازی سپاه قدس در عراق ویکپایه ثابت بودن سفیر تروریستی رژیم در بغداد در اجلاس های امنیتی عراق در کنار سفیر آمریکا در عراق که گذشته بر گزار می شد. به ویژه فراموش نشده است که چگونه چاه نفت در جزیره فاو عراق از سوی پاسداران اشغال نظامی شد؟ همچنین تازگی تهاجم نظامی پاسداران به روستا های کرد ستان عراق کردند که موجب کشته و مجروح و آواره شدن تعدادی از روستاییان کرد عراقی شد. بعلاوه در ادامه 8 خمپاره به نوار مرزی افغانستان پرتاب شدکه منجر به مجروح شدن یک شهروند افغانی شد . مهمتر اینکه از موضع سخنگوی دولت و نمایند ملت های عراق و افغانستان تأکید بر اخراج نظامیان آمریکاییان از این دو کشور می شود . اما اکنون از موضع وارونه گویی و طلبکارانه این چنین ادعا از هنر حاکمان رژیم ضد بشری ایران از عوامل شان در این دو کشور زیر چتر همراهی مردم یادکرده است :

"آمريكا عليرغم آنكه 10 سال است افغانستان را در اشغال دارند و بيش از 8 سال است كه عراق را به تصرف در آورده است، نتوانسته يك سند عليه ايران - و از جمله عليه سپاه قدس- ارائه دهد كه از توسل ايران به شيوه هاي تروريستي خبر دهد. هنر ايران اين بوده كه مردم اين دو كشور - و كشورهاي ديگر - را نسبت به توانايي خود آگاه كرده و ناتواني آمريكا و متحدانش در سطح بين المللي و منطقه اي را برملا كرده اند و اين يك مواجهه نرم است آمريكا در اين مواجهه حرفي براي گفتن ندارد و در نتيجه به شيوه مألوف خود يعني تروريزم متوسل شده است"

در خاتمه اینکه بحران کنونی که پس از فاش شدن طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا و منفجر کردن یک سفارتخانه به وجود آمده است که موجب تنش شدید میان 3 کشور آمریکا و عربستان با ایران شده است . مشخص است که بدون شک نتیجه ی اعمال سیاست خائنانه ی گذشته ی غرب به خصوص آمریکا با حاکمان ایران است . برای اینکه همراه وسکوت و بده و بستان های پشت پرده باباج دادن هایی بوده است از همان زمان پیرامون اشغال سفارت آمریکا در تهران از سوی حاکمان آمریکا شروع شد . طوریکه پس از آن انفجار مقر تفنگداران آمریکایی در بیروت که موجب کشته ومجروح شدن بیش از 300 تن از تفنگداران آمریکایی شد نا دیده گرفته شد. سپس انفجار تروریستی در پاد گان نظامی خبر در عربستان که منتهی به کشته شدن 19 تن ازنظامیان شد بدون واکنش ماند. در ادامه ی اشغال نظامی افغانستان شد که رفسنجانی اعتراف به همکاری نمود . در دنبال عراق با زمینه سازی احمد چلبی جاسوس 3 جانبه اشغال نظامی شد و پایگاه های نظامی مجاهدین در عراق بمباران هوایی شد ند. آنگاه اینان خلاء سلاح شدند ونام شان بر توی لیست سیاه تروریستی از سوی وزارت امور خارجه آمریکا شد که همچنان این نام بدون دلیل توی این لیست سیاه نگهداشته شده است . همچنین مقابل کشته شدن نظامیان آمریکاییان در عراق از طریق سلاح های ارسالی وبمب های کنار جاده ای انتقالی از ایران به دو کشور عراق و افغانستان با این وجود همچنان سیاست مماشات و زد وبند پشت پرده از طریق لابی ها ادامه یافته است . آنگونه که حتی تظاهر کنند گان ایرانی که پس از کودتای 22 خرداد 88 فریاد مرگ بر دیکتاتور و خامنه ای و اصل ولایت وقیح توی خیابان سر می دادند خطاب به اوباما هم فریاد می زدند اوبا ما اوباما ، با اونایی یا با ما؟ ولی از سوی رئیس جمهور آمریکا این صدا شنیده نشد . چونکه ارجحیت با سیاست زد وبند پشت پرده بود به امید آنکه حاکمان ایران را سر عقل بی آورد تا دست از تلاش دستیابی به سلاح هسته ای بر دارند. اما نتیجه تبدیل به شرایط کنونی شده است که اکنون مقامات آمریکا یی پرده از فاش شدن طرح ترور خنثی شده ی سفیر عربستان در در خاک خود سخن می گویند . از طرف دیگر رهبر ولی وقیح منفور و نا مشروع و سایر مسئولین همراه با دستگاه تبلیغاتی رسانه ی خبری و مطبوعاتی دست به شانتاژ گری و هتاکی و شامورتی بازی و تحلیل های ضد آمریکایی و عربستانی تکراری ونخ نما شده زده اند. بهرحال کلید حل این معما که می تواند راه گشا در منطقه باشد آنگونه که کمک به استقرار صلح وثبات و دمکراتیزه کردن منطقه نماید . قطع کامل سیاست مماشات وتصمیم گیری جدی حمایت از مردم ایران برای تغییرات دمکراتیک است . پیش شرط آن خروج نام اپوزیسیون اصلی از توی لیست سیاه تروریستی و پیگیری مسئولانه ی پرونده ی نقض حقوق بشر و استفاده کردن از ابزار های فشار بین المللی برای برگزاری یک همه پرسی آزاد با نظرات نمایندگان ناظر بیطرف بین المللی می باشد.

هوشنگ بهداد

http://www.kayhannews.ir/900724/2.htm#other200

دروغ نامه ی کیهان یکشنبه 24 مهر ماه سال 1390
طناب پوسيده آمريكا و رژيم رو به سقوط آل سعود(يادداشت روز)