چگونه از فاسد شدن غذا پيشگيري كنيم؟
چگونه از فاسد شدن غذا پيشگيري كنيم؟هميشه در يخچال 2 بخش متفاوت را به غذاهاي خام و
غذاهاي پخته اختصاص دهيد و از قرار دادن اين 2 نوع غذا در كنار هم بپرهيزيد. اين
كار مانع از فساد غذاي پخته شده ميشود.هرگز سبزيها را كنار انواع گوشتها قرار
ندهيد. گاهي ممكن است آلودگيها و باكتريهاي موجود در سبزي موجب فاسدشدن گوشت
شود.هميشه گوشت قرمز، مرغ و ماهي را درون كيسه پلاستيكي يا درون يك بشقاب قرار
دهيد تا آب آن روي موادغذايي ديگر نريزد و موجب فساد و آلودگي خوراكيها نشود.هميشه
براي خرد كردن سبزي و گوشت از 2 تخته متفاوت استفاده كنيد؛ به اين ترتيب مانع از
انتقال باكتري از گوشت به سبزي و برعكس ميشويد.بهترين روش براي آب كردن يخ انواع
گوشتها آن است كه گوشت را از فريزر خارج كرده و اجازه دهيد چند ساعت درون يخچال
بماند تا به مرور يخ آن آب شود.هنگام بستهبندي كردن موادغذايي حتما دستهايتان
را بشوييد. آلوده بودن دستها موجب انتقال ميكروبها به موادغذايي و فاسدشدن آنها
ميشود.