رستوران در عمق دريا

رستوران در عمق دريا.20 تیر-92
بدون شک هدف اینگونه   اقدامات ابتکاری  ونوآوری تلاش برای جلب گردشگران داخلی وتوریست های خارجی وکسب در آمد منابع ارزی خزانه ی دولت و رونق اقتصادی واشتغال  در کشورمی باشد .به ویژه برای کشورهایی که محروم از منابع وذخایری طبیعی  همچون منابع سوختی ومعادن می باشند که می بایست از جاذبه های دیگر کشور بعنوان کالای اقتصادی پول ساز جانشین استفاده کنند. مشخص است هرچه حکومت دمکراتیک تر باشد و دارای برنامه های تدوین شده مدرن صنعت گردشگری یا جلب سیاحان باشد دراین زمینه موفق تر عمل می کند .ولی در ایران بدلیل اینکه ساختار حکومت واپسگرا ونامتعارف می باشد .بنابراین با وجود جاذبه های فراوان طبیعی توریستی وآثار تاریخی وباستانی به ویژه آب وهوای خاص در ایران که با اختلاف گاهی  40 درجه در نقاط سرد سیر و گرمسیر در فصل زمستان می باشد می تواند پارامتر مهم بیشتر جلب توریست های خارجی باشد .ولی نه اینکه از اینکه صنعت گردشگری وتوریستی استفاده نمی شود که بطور سیستماتیک بخشی از سرمایه کشور از سوی سفرشهروندان ایرانی به کشور های همسایه  واروپا و آسیا و... به خارج منتقل می شود .
رستوراني در عمق دريا در آب‌هاي كشور مالديو قرار دارد. به گزارش عصر ايران اين رستوران در عمق 5 متري عمق دريا قرار دارد و در اطراف آن، ماهي‌ها حركت مي‌كنند. اين رستوران به نام مرواريد در نزديكي يكي از جزيره‌هاي مالديو در اقيانويس هند واقع است. هزينه سرو غذا در اين رستوران حدود 120 دلار براي دو نفر است. اين رستوران تنها گنجايش 14 نفر مشتري دارد و تنها با رزرو قبلي، مشتري مي‌پذيرد.