اين ميوه ترشحات غدد كبد را زياد ميكند و مواد سوخته را از بدن دفع
كرده و در كودكان باعث رفع نرمي استخوان ميشود. انگور ميوهاي است كه شامل
ويتامينهاي آ، ب و ث است و ميتوان از آن به عنوان تنظيمكننده قند خون و مولدي
براي خون استفاده كرد. "بيان زارعيان" متخصص تغذيه، در مورد فوايد
انگور گفت: اين ميوه داراي مقاديري منيزيم، كلسيم، آهن، فسفر، پتاسيم و آلبومين
است. وي با اشاره به اينكه اين ميوه براي درمان بيماريهاي يبوست، عوارض
روماتيسم، كم خوني و حتي پيشگيري از سرطان سودمند است، اظهار داشت: انگور پتاسيم
زيادي دارد كه به جبران ضعف بدن كمك ميكند و در كنترل فشار خون موثر است. وي
با بيان اينكه انگور براي سلامتي قلب، ريه و كليه نافع است، افزود: اين ميوه به
دليل داشتن املاح و مواد سلولزي، ملين بوده و براي مبتلايان به اوره بالاي خون
(نقرس) مناسب و سازگار است. اين متخصص تغذيه انگور را مقوي و مغذي خواند و
اظهار كرد: اين ميوه ترشحات غدد كبد را زياد ميكند و مواد سوخته را از بدن دفع
كرده و در كودكان باعث رفع نرمي استخوان ميشود. زارعيان با اعلام اينكه
انگور هم چاقكننده است و هم لاغر كننده، اضافه كرد: انگور قرمز براي تصفيه خون و
خون سازي از انگور سبز هم بهتر است و افرادي كه قند خون پايين دارند ميتوانند از
انگور بهره زيادي ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف كنند. وي با
اشاره به اينكه انگور يكي از ميوههاي ضد سرطاني شناخته شده و اين به خاطر خواص ضد
عفوني كنندگي آن است، ادامه داد: افرادي كه در دوره نقاهت يك بيماري هستند و يا
ضعف عمومي بدن دارند و در نتيجه قدرت دفاعي بدن آنها كم شده است، سعي كنند به
مقدار زيادي انگور مصرف كنند. زارعيان با بيان اينكه برگ اين ميوه مقوي و
قابض و دم كرده آن فوائد زيادي دارد، خاطرنشان كرد: آب غوره نيز در رفع ورم مخاط
لثه و دهان و سركه حاصل از تخمير دانه انگور در تسكين خارش پوست و جلوگيري از خونريزيها
بكار ميرود. وي در پايان يادآور شد: دانههاي خشك انگور، صفرا و بلغم را دفع
و خستگي را رفع و حالت انبساط به وجود ميآورد. انگور و برگ و شيره و دانههاي خشك
شده و دانههاي نارس(غوره) و دانه تخمير شده(سركه) در همه حال مصرف غذايي دارند.