شنود مکالمات احمدی نژاد در سازمان ملل

مگر احمدی نژاد چه داشت که مخفی ومهم باشد تانیاز به شنودداشته باشد؟ برای اینکه گفته هاو ادعاهای تکراری اش که بیشتر جنبه ی  شعاری و مزاح و شوخی داشت. مثل آب را همانجا بریز که می سوزد . قطعنامه های شورای امنیت سازمات ورق پاره اند و تأکید می کردآنقدر تصویب بکنید تا قطعنامه دان های تان پاره شود .آن ممه رالولو برد . اسراییل نابود باید گردد و هلوکاست دروغ است .چهره ی هزار سوم بودنش، نورانی شدنش درسازمان ملل،درارتباط بودنش با امام زمان، یا اینکه ادعای دولت 70 میلیونی امام زمانی وجاده صاف کن دو ساله ی ظهور امام زمان داشتن، تماس با بقال سبزی فروش وقصاب محله به عنوان مشاوران اقتصادی ، یا عدم باور به تئوری های اقتصادی ،  مهمتر  اینکه میزبان امام زمان  هنگام  ناهار می باشد و..... حکومت جهانی مهدویت و همچنین انرژی هسته ای حق مسلم ماست. همه ی این جملات قصار ومعروف آشکارا بطور نوشتاری عریضه نویسی ها برای  این وآن ارسال می شد . یااینکه  بطورگفتاری  در همه منابر وتریبون ها ازجمله تریبون سازمان ملل  بیان و هوارمی زد .بنابراین احمدی نژاد چه چیز مهم دیگری داشت تا نیاز به شنودآن باشد . 

فرارو- شبکه خبری ان بی سی گزارش داده است که سازمان امنیت ملی آمریکا در زمان ریاست جمهوری جورج بوش مکالمه ها و جلسات محمود احمدی نژاد و هیئت همراهش در سازمان ملل را شنود کرده است.
بر اساس این گزارش که در آستانه برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک منتشر شده، این شنود بر اساس دستور کاخ سفید صورت گرفته است.
هنوز مقام های آمریکایی در این زمینه اظهار نظری نکرده اند.
در این گزارش از گفته های چند تحلیلگر سابق سازمان امنیت ملی آمریکا استفاده شده است.
بر اساس اسنادی که شبکه خبری ان بی سی به دست آورده، آمریکا مکالمات در هتل ها و نیز مکالمه های تلفنی محمود احمدی نژاد و ۱۴۳ همراهش در سال ۲۰۰۷ را شنود کرده است.
سال ۲۰۰۷ نخستین سخنرانی احمدی نژاد در سازمان ملل بود و سخنانش در خصوص هولوکاست و محو اسرائیل از نقشه زمین جنجال آفرین شد.
در گزارش ان بی سی از احتمال شنود مکالمات حسن روحانی، رئیس جمهوری کشورمان، در جریان نشست عمومی سازمان ملل در هفته جاری هم سخن به میان آمده است.
در سال های اخیر فاش شده است که سازمان امنیت ملی آمریکا به طور گسترده ای از شهروندان آمریکایی و شماری از مقام های ارشد کشورهای مختلف جاسوسی می کرده است.
اسنادی که ادوارد اسنودن، تحلیلگر سابق اطلاعاتی در سیا، در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد، جزئیات فراوانی درباره عملیات گسترده جاسوسی و نظارت الکترونیکی دولت ایالات متحده به دست داده است و در سال های اخیر، سبب بروز اعتراض هایی از سوی برخی مقام های بلندپایه شده است.