بسته خروج از رکود، نوشداروی پس از مرگ سهراب بود

کارشناس صنعت در گفت‌وگو با فارس:
بسته خروج از رکود، نوشداروی پس از مرگ سهراب بود 13 آذر -94
خبرگزاری فارس: بسته خروج از رکود، نوشداروی پس از مرگ سهراب بود
باید گفت قبل از اینکه روحانی رییس جمهور شود اقتصاد خری  خمینی شیاد و   اقتصاد عدالت محور و بسیجی احمدی نژاد و اقتصاد جهادی و مقاومتی خامنه ای دچار بحران و رکود شده بود .چون اقتصاد ورشکسته ووابسته و وارداتی ودلالی ومصرفی وغیرمولد ورانتی ناشی از تحریم ها بود . بنابراین اگر چنانچه کاهش قیمت نفت و درآمددولت روحانی که با افزایش کسری بودجه مواجه است  شیب بحران اقتصادی تندترشده است  .چون بانددلواپسان نگران هسته ای مخالف برجام اجازه نمی دهند تا تحریم ها لغو  شود . لذا نباید اوضاع رکودو بحران اقتصادی بطور دربست به حساب دولت روحانی گذاشته شود ونقش کلیدی خامنه ایو پاسداران نادیده گرفته ویا به حاشیه رود تا باآدرس غلط دادن طلبکاری کنند.
کارشناس بخش صنعت گفت: بسته خروج از رکود در حقیقت نوشدارو، پس از مرگ سهراب بود و درمان قطعی برای اقتصاد کشور محسوب نمی‌شود.
محسن شرکا در گفت‌ و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: بسته خروج از رکود در واقع بسته خروج خودروسازان از بحران بود، نه اینکه برنامه‌ای برای رفع رکود از صنعت و اقتصاد کشور باشد.
وی افزود: این بسته یک مسکٌن مقطعی است و درمان قطعی محسوب نمی‌شود.
شرکا با اشاره به تعدیل حدود 2 هزار نفر از کارگران شرکت‌های قطعه‌ساز در یکی از استان‌های بزرگ کشور، گفت: با تزریق نقدینگی به صنعت خودرو ممکن است برای مدت کوتاهی چرخ این صنعت و قطعه‌سازی بچرخد اما این اقدام، درمان قطعی نخواهد بود و مشکل این بخش‌ها را به طور کامل برطرف نمی‌کند.
وی اصلاح تعاملات بین‌المللی را لازمه ایجاد رونق در اقتصاد کشور دانست و گفت: اگر دولت از حمایت انحصاری صنعت خودرو دست بردارد و حمایت منطقی و عملی از این صنعت را در پیش گیرد، می‌توانیم شاهد رشد این صنعت باشیم.
این کارشناس صنعت ادامه داد: با شرایط فعلی نظام بانکی و مالیاتی کشور نمی‌توان انتظار رونق و رشد بخش تولید را داشت، زیرا سود بانکی 27 درصد و پرداخت مالیات در سال‌هایی که با رکود اقتصادی روبه‌رو هستیم، هزینه تولید را آنقدر بالا می‌برد که توجیهی برای تولید باقی نمی‌ماند.
وی تأکید کرد: در شرایط فعلی مدت مطالبات برخی صنایع از دولت به بیش از 20 ماه می‌رسد و این در حالی است که تولیدکنندگان موظفند مالیات بر ارزش افزوده را به موقع پرداخت کنند و در صورت تأخیر، مشمول جریمه می‌شوند.
شرکا ادامه داد: قوانین حاکم بر اقتصاد کشور باید متناسب با شرایط موجود اجرا شود و در حال حاضر بهتر است فشارهای مالیاتی و سود بالای بانکی بر تولیدکنندگان وارد نشود تا شرایط رفع رکود از این بخش‌ها فراهم شود.

وی اظهار داشت: با وجود شعارهای مسئولان دولتی در مورد حمایت از تولید، اقدام عملی در این مورد صورت نمی‌گیرد.