مشاجره، شما را به این بیماری‌ها مبتلا می‌کند!

توصیه‌های روانپزشکی
مشاجره، شما را به این بیماری‌ها مبتلا می‌کند 7 مهر -95
38 سال است که سیاست جنگ افروزی وخشم وکینه و سرکوب وضرب وشتم وبازداشت و زندان وشکنجه و زندان وقطع اندام و سنگسار واعدام همراه باسانسور واجرای طرح های سرکوبگرانه و جنگ قدرت وثروت جناحی و باندی ادامه داشته است. بنابراین عامل اصلی  و مروج مشاجره رژیم وارونه ولایت فقیه می باشد.

فشار روحی و استرس ناشی از مشاجره، می‌تواند زمینه ساز بروز بیماری‌های روحی و جسمانی شود.
«
مظفر روحانی»، روانپزشک گفت: بخشی از مشکلات روانپزشکی ناشی از بیماری‌های روحی هستند که به وسیله محرک‌های بیرونی مانند جر و بحث، بیزاری از شغل و خستگی زیاد پدیدار می‌شوند.
وی در ادامه افزود: مشاجره یکی از عوامل محرک محیطی است که می‌تواند باعث آشکار شدن بیماری‌های نهفته در درون فرد شود. مثلا در افراد مبتلا به بد بینی این حالت را آشکار یا موجب تشدید این حس در فرد می‌شود.
«
روحانی» با بیان اینکه جرو بحث بیشتر باعث اختلال‌های اضطرابی می‌شود تصریح کرد: در اکثر موارد پرخاشگری بیماری‌های خفیفی را ایجاد می‌کند و در افراد می‌تواند باعث ترس‌های فوبیک شود مثلا با ایجاد هراس اجتماعی مانع فعالیت‌های اجتماعی و گوشه گیری شود، همچنین در افراد بدبین باعث ایجاد حس انتقام جویی می‌شود.
این روانپزشک اظهار داشت: مشاجره در افراد دارای زمینه وسواس باعث تشدید آن یا ایجاد زمینه بروز آن می‌شود، همچنین جرو بحث می‌تواند موجب روشن شدن فازهایی از بیماری اضطرابی شود، در حالت پیشرفته با ایجاد اضطراب منتشر می‌تواند فرد را از فعالیت‌های روزانه باز دارد که درمان این عارضه به طول خواهد انجامید اما در اکثر موارد علائم ناشی از آن تاثیر کوتاه مدت دارد.
وی ابراز داشت: افسردگی با استرس آشکار می‌شود و عصبانیت باعث تشدید آن و در حالت پیشرفته باعث ایجاد حالت انزوای اجتماعی و افکار منفی نسبت به خود و محیط پیرامون بیمار می‌شود.
«
روحانی» با تاکید بر اینکه مشاجره در افراد مبتلا به فشارخون و امراض قلبی باعث تشدید بیماری آن‌ها می‌شود، تصریح کرد: جر وبحث به تنهایی عامل هیچ بیماری نیست، همه در طول زندگی با این حالت روبه رو می‌شوند، علائم بروز بیماری در این حالت با توجه شرایط روحی افراد متفاوت است.
وی با تاکید بر اینکه مشاجره با کودکان و نوجوانان با ایجاد احساس نا امنی،حس گریز از خانه را در آنها تقویت و مشکلات عدیده‌ای ایجاد می‌کند،تصریح کرد:فریاد زدن بر سر کودکان ممکن است باعث ایجاد لکنت زبان در آنها شود، همچنین جرو بحث با نوجوانان آثار مخربی برجای می‌گذارد.
نوجوانان نسبت به شرایط استرس‌زا آسیب پذیر‌تر هستند که به دلیل نداشتن برداشت درست از واقعیت باعث تقویت حس خشونت در آنها می‌شود.
«
روحانی» در خصوص راهکار مدیریت خشم بیان کرد: افراد با توجه به استعداد وتوانایی‌های خود می‌تواند از راهکارهای متفاوتی در این زمینه استفاده کنند.
گفتنی است؛ دوری کردن از محیط استرس‌زا و انجام تنفس عمیق می‌تواند به کاهش احساس خشم کمک کند. همچنین تمرین کنترل خشم، استراحت کافی،تفکر قبل از انجام هر عمل، ورزش، مثبت اندیشی و یادگیری مهارت‌های تمدد اعصاب، می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.