گزیده ها 12 مهر -95

گزیده ها 12 مهر -95
بارش برف و باران و کاهش 20 درجه‌ای دمای هوا در خلخال 
کاهش 20 درجه‌ای دمای هوا موجب ریزش باران در شهر خلخال و بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی این شهرستان شد.
رئیس اداره هواشناسی خلخال گفت: به دنبال ورود جبهه هوای سرد و مرطوب به منطقه از اواخر هفته گذشته ریزش باران از شب گذشته در خلخال و بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی این شهرستان آغاز شده است.
«
فرامرز فرض‌الله پور» در گفت و گو با ایرنا افزود: دمای هوای صبح دیروز شهر خلخال به پنج درجه سانتیگراد بالای صفر رسید که در مقایسه با گرم‌ترین روز هفته گذشته 20 درجه کاهش نشان می‌دهد.
«
محمد قربانی»، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل خلخال نیز از بارش برف در گردنه «الماس» واقع در مسیر خلخال به اسالم خبرداد و گفت: به علت بارش برف که در این جاده آغاز شده سطح این جاده برفروبی و نمک پاشی شده و تردد خودروها هم اکنون به صورت عادی جریان دارد.
بارش برف و باران پس از گذشت بیش از سه ماه موجب سیراب شدن اراضی کشاورزی منطقه و خوشحالی کشاورزان و باغداران خلخالی شد. شهرستان خلخال در 105 کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.
ارتفاعات سبلان سفید پوش شد
ارتفاعات کوه سبلان در اولین روزهای پاییز سفید پوش شد.
همچنین بارش نخستین برف پاییزی در ارتفاعات سبلان هوای سرد بر شماری از شهرهای مرکزی و جنوبی استان اردبیل حاکم کرد.
بر اساس اعلام هواشناسی استان اردبیل بارش برف موجب کاهش محسوس دما در شهر اردبیل و شهرهای جنوبی شده به حدی که دمای هوا به دو درجه نیز رسیده است.
گفتنی است بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی از ظهر دیروز بارش‌ها قطع و تا آخر هفته هوای صاف و پایداری در استان حاکم خواهد شد.
وزش بادهای شدید تهران طبیعی است
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره وزش بادهای شدید در تهران گفت: در فصل پاییز و هنگام تغییر فصل، سرعت وزش باد به طور نسبی در کشور افزایش پیدا می‌کند و این حالت طبیعی است چون در حال عبور از فصل گرم به فصل سرد هستیم.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه‌های هواشناسی با فرکانس یک هفته‌ای تا 10 روزی از کشور عبور می‌کنند، گفت: در هنگام تغییر فصل این سامانه‌های هواشناسی(بادهای شدید) طبیعی است و امیدواریم که با افزایش تعداد این سامانه‌های هواشناسی در کشور بارندگی ایجاد شود.
وی ادامه داد: گاهی با گذر موج‌های هواشناسی در کشور ممکن است تهران نیز تحت تاثیر قرار گرفته و مانند موجی که جمعه از کشور عبور کرد و سبب بارش باران در شمال کشور و همچنین کاهش دما شد، در برخی نقاط نیز وزش باد را ایجاد کرد.
«
وظیفه» تصریح کرد: در داخل شهر به علت وجود ساختمان‌ها ضریب اصطکاک بالاست و وزش بادها خیلی محسوس نیست، ولی در مناطق پیرامون شهر سرعت وزش باد بیشتر است.
وی افزود: صبح پنجشنبه سرعت وزش باد در مهرآباد به 15 متر بر ثانیه و حدود 40 کیلومتر بر ساعت بود.
«
وظیفه» در پایان همچنین در مورد وضعیت هوای استان تهران اظهار کرد: آسمان تهران امروز(11 مهر)، کمی ابری، در بعدازظهر افزایش ابر و بارش پراکنده، گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 22 و 12 درجه سانتیگراد و در روز دوشنبه (12 مهر)، کمی ابری، در بعضی ساعات افزایش ابر و وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای 25 و 15 درجه سانتیگراد پیش‌یینی می‌شود.
هوای تهران سالم است
معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان تهران نیز از سالم بودن هوای تهران خبر داد.
«
محمد رستگاری» اظهار کرد: بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، شاخص کیفی هوای جمعه تهران 125 و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت، این در حالیست که شاخص کیفی 24 ساعت گذشته منتهی به 8 صبح دیروز (شنبه 10 مهر) با شاخص 77 در شرایط سالم بوده است.
وی افزود: در این بازه زمانی میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون 77 و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون 61 و در شرایط سالم و میانگین منوکسید کربن 28 و در شرایط پاک قرار داشته است.
وقوع طوفان و گرد و غبار در مناطق جنوبی و غرب کشور
مدیر کل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور نیز ضمن اشاره به وزش باد شدید در برخی مناطق، از وقوع پدیده گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا در جنوب غرب و بخش‌هایی از غرب و جنوب کشور طی روزهای آینده خبر داد.
«
احد وظیفه» با اشاره به اینکه نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بیانگر ادامه بارش باران در سواحل دریای خزر است، اظهار کرد: در استان‌های واقع در غرب، زاگرس مرکزی و برخی مناطق دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور نیز رگبار پراکنده باران، گاهی رعد برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند سبب تولید گرد و خاک محلی شود.
وی با بیان اینکه امروز نیز در بخش‌هایی از زاگرس مرکزی، دامنه‌های جنوبی البرز و نواحی مرکزی کشور این وضعیت پیش‌بینی می‌شود، گفت: روز دوشنبه (12 مهر)، در برخی مناطق مرکزی، دامنه‌های جنوبی البرز، ارتفاعات البرز شرقی و شمال شرق کشور ابرناکی، رگبار پراکنده باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور افزود: طی دو روز آینده در شرق و شمال هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان، بویژه در ساعات بعد از ظهر رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. همچنین در جنوب غرب و بخش‌هایی از غرب و جنوب کشور پدیده گرد و خاک سبب کاهش دید افقی وکیفیت هوا خواهدشد.
به گفته «وظیفه»، طی امروز در شرق و شمال شرق کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در برخی مناطق با گرد و خاک و در منطقه زابل به صورت طوفان و گرد و خاک خواهد بود. علاوه بر این خلیج فارس در دو روز آینده مواج پیش‌بینی می‌شود.
گرد و غبار در خوزستان به 10 برابر حد مجاز رسید
همچنین مدیر ملی کارگروه مقابله با گرد و غبار سازمان محیط زیست با بیان اینکه حد مجاز غلظت گرد و غبار 150 است اما دیروز در خوزستان و برخی استان‌های جنوبی به 1500 رسیده است گفت: با آغاز فصل پاییز پیش‌بینی می‌شود بیشتر با این پدیده مواجه باشیم.
«
سید ضیاءالدین شعاعی» در گفت و گو با خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیت میزان غلظت گرد و غبار در استان‌های جنوبی کشور و خوزستان گفت: از روز 5 شنبه گذشته به طور متناوب توده‌های گرد و غبار در سوریه و عراق شکل گرفت که بر اثر وزش بادهای جنوبی به سمت استان‌های جنوب غربی و غرب کشور حرکت کرد.
وی ادامه داد: آخرین توده گرد و غبار ساعت 3 بامداد در مرکز عراق شکل گرفت و به استان‌های جنوبی رسیده است به گونه‌ای که میزان غلظت آلاینده‌ها به 1500 رسید که با توجه به اینکه حد مجاز 150 است می‌توان گفت تقریبا چند برابر حد مجاز است اما براساس آنچه مشاهده می‌شود هم اکنون میزان غلظت آلاینده‌ها تقریبا رو به کاهش است.
مدیر ملی کار گروه مقابله با گرد و غبار اظهار داشت: همینطور در ساعت 12 امروز نیز توده مشابهی در عراق شکل گرفته و به سمت ایران در حال حرکت است اما به نظر می‌رسد میزان غلظت گردو غبار در این توده کمتر از توده قبلی باشد.
«
شعاعی» اظهارداشت: فصل پاییز آغاز فصلی است که انتظار می‌رود گرد و غبار را بیشتر از سایر فصول سال داشته باشیم
خبر ويژه 
لاف فتنه گر ورشكسته براي مدنيت و جمهوريت
يکي از سران فتنه و آشوب نيابتي سال 1388 فصل مشبعي درباره تمدن و اصلاح طلبي و آداب زندگي اجتماعي سخن گفت.
    
خاتمي در ديدار گروهي موسوم به انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز گفته است: روز گفت وگوي تمدن ها که از تقويم حذف شده، مرحوم است. سال 2001 با اجماع جهاني و از سوي سازمان ملل به عنوان سال گفت وگوي تمدن ها نامگذاري شد و نقطه اميدي در عرصه بين المللي ايجاد کرد به ويژه آنکه اين ايده از سوي شرق و دنياي اسلام مطرح شده بود اما درست در همان سال تروريسمي که خود را منتسب به اسلام مي کند، به برج هاي دوقلو حمله کرد و سرنشينان هواپيما را به مواد منفجره اي تبديل کرد که هم خود و هم هزاران نفر ديگر را نابود کردند.
    
وي گفت: منظور از احياي تمدن اسلامي چيست و آيا ما مي توانيم تمدن اسلامي را مثل يک ساختمان بسازيم يا اينکه پيدايش، رويش و سقوط تمدن در يک شرايط خاصي از تاريخ رخ مي دهد؟
    
خاتمي افزود: تمدن يعني سکونت در مدينه که ترجمه پوليس است و آن متفاوت از سيتي است زيرا پوليس بيشتر به خود جامعه توجه دارد و سيتي به ساختار شهر.
    
وي با اشاره به گفته فيلسوفان مبني بر اينکه انسان طبعاً مدني است و طبيعت و جوهرش ايجاب مي کند که اجتماعي زندگي کند، در ادامه گفت: در گفت وگوي تمدن ها مي توانيم با شناخت ريشه هاي فرهنگ ايراني اسلامي خود و شناخت زمان و مقتضيات آن مبادله فرهنگي و فکري با ديگر تمدن ها داشته باشيم.
    
وي همچنين گفته است: من اصلاح طلبي را پايبندي به انقلاب اسلامي و حاصل اين انقلاب يعني جمهوري اسلامي مي دانم. در طول تاريخ سنت گريزان و سنت پرستان نتوانستند در جامعه نقش مثبتي ايفا کنند و مانع از اصلاح طلبي و رشد جامعه شدند، اما اصلاح طلبان هم دين را مي خواهند و هم آزادي را، بنابراين از جمهوري اسلامي که حرمت و کرامت انسان در آن جايگاه دارد، دفاع مي کنند.
    
وي افزود: آزادي از لوازم جمهوري است و مايه هويت ما اسلام است و در عرصه اجتماعي قرائتي از اسلام مي تواند موثر باشد که با خواست تاريخي ملت ايران سازگار باشد.
    
لاف زني اين مهره کودتاي مخملين درباره تمدن و گفت وگو و جمهوري خواهي و اصلاح طلبي و وفاداري به انقلاب اسلامي در حالي است که وي وطيف سياسي متبوع وي بدوي ترين و ضد مدني ترين رفتارها را در آشوب افکني سال 88 مرتکب شدند و همزمان به معارضه با اسلاميت و جمهوريت و قانون و امنيت ملي پرداختند؛ چندان که گروهک هاي ورشکسته سلطنت طلب و سازمان منافقين و گروهک ريگي نيز آفتابي شدند. آشوب طلبان ضمن خيز برداشتن براي تعطيلي جمهوريت، در کف خيابان شعار انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است مي دادند و صراحتاً از حذف جمهوري اسلامي دم مي زدند. خاتمي بعدها در پستوهاي خصوصي اذعان کرد تقلب 11 ميليوني دروغ بوده است. اما چون به هم افقي با اشغالگران عراق و افغانستان رسيده بود و عملاً در نقشه و زمين آنها بازي مي کرد، همراه برخي سران مجمع روحانيون و حزب مشارکت و کارگزاران به فتنه انگيزي و فريب و تحريک مردم ادامه داد. ماجراي تصويب سال گفت وگوي تمدن ها نيز، اقدام فريبکارانه اي بود براي خام کردن ملت هاي منطقه به ويژه ملت ايران براي غفلت از جنگ صليبي و جنگ جهاني راه اندازي شده عليه امت اسلام. اتفاقاً دستمايه شروع آن جنگ نيز، تحرکات شاخه دوم اسلام آمريکايي در ماجراي 11 سپتامبر بود. بعدها هيلاري کلينتون اذعان کرد که آمريکا در راه اندازي گروه هايي نظير طالبان نقش اصلي داشته است.
خبر ويژه 
اقتصاد در «ركود» غوطه ور است دولت آدرس «رشد» مي دهد!
«ادعاي رشد اقتصادي بدون خروج از رکود، سراب است»
    
روزنامه جوان در تحليلي نوشت: عجيب است! نقدينگي به هزار و 87 ميليارد تومان رسيده و در طول عمر دولت يازدهم حداقل دو برابر است اما تورم رو به کاهش است؟! عجيب است که براساس فلسفه پوليون مشاوره دهنده به دولت يازدهم نقدينگي افزايش يافته اما همچنان وضع صنايع خراب است.
    
براساس نظر پوليون براي خروج از رکود بايد نقدينگي را افزايش داد تا رونق محقق شود و اين اقدام نيز معمولابا کاهش نرخ سود بانکي محقق مي شود. با اين اوصاف پس يا بايد در اقتصاد با اين حجم نقدينگي، تورم و افزايش قيمت ها رخ دهد يا تقاضا افزايش يابد يا هر دو. پس چرا هيچ کدام از اينها محقق نشده و دولت تنها بر نرخ رشد اقتصادي آن هم در سال جاري تاکيد مي کند؟
    
پاسخ را مي توان اين گونه توضيح داد: اگر دولت بيش از اندازه بر نرخ رشد اقتصادي آن هم در ماه هاي پاياني تاکيد دارد به اين دليل است که فروش نفت ما بيشتر شده، بنابراين افزايش فروش نفت به حدود دو برابر و افزايش صادرات ميعانات گازي و ساير محصولات گازي مانند پتروشيمي مي تواند اين رشد را براي يک سال مثبت نشان دهد.
    
اين اقدام شبه دستاورد يا سراب گونه که اين روزها روي آن مانورهاي زيادي مي شود، همان روندي است که از 45 سال پيش قابل رصد است، يعني با دنبال کردن دوره هاي مختلف که قيمت نفت فراز و فرود دارد مي توان به راحتي رابطه اي مستقيم ميان نرخ سود و نرخ رشد را ترسيم کرد،اما نگاهي به آمارهاي گمرک در شش ماهه اخير نشان مي دهد همچنان واردات رو به کاهش است و از آنجا که ترکيب واردات رسمي را بيشتر کالاهاي واسطه اي تشکيل مي دهند، بنابراين نمي توان اميد به خروج از رکود در بخش هاي ديگري مانند صنعت را متصور شد (منهاي صنعت خودرو که لابد برندهاي غربي براي مردم جذاب است).
    
اثبات رکود ادامه دار را از طريق آمار ديگري نيز مي توان استنباط کرد. در حالي که توليد ناخالص ملي ايران در سال براساس اعلام صندوق جهاني در سال 2011 حدود 482 ميليارد دلار اعلام شده همين صندوق اين آمار را براي سال 2016 حدود 386 ميليارد دلار برآورد کرده است. بنابراين با اندکي تسامح مي توان دريافت اقتصاد در سال جاري نسبت به سال 90 همچنان اندازه کوچک تري دارد و نرخ رشد نشانه خروج از رکود نيست.
    
اگر از رکود خارج نشده ايم افزايش نقدينگي به رغم سياست هاي انبساطي چرا به تورم منجر نشده است؟ پاسخ اوليه را در حالتي کلي مي توان به کاهش تقاضا منتسب کرد، يعني دولت و مردم پولي ندارند که باعث تحريک تقاضا و در نتيجه تورم شود؟ اما اگر اين اتفاق افتاده پس نقدينگي دوبرابري کجا رفته و تکليف علم اقتصاد درناکارآمدي نظريه هايش چيست؟ آيا نظريه هايي که اثبات مي کند نرخ رشد نقدينگي با شتاب 30 درصد در يک سال گذشته تورم ايجاد مي کند، غلط است؟ خير! زيرا نقدينگي موجود تقاضاي خود را دارد و اين متقاضي پرزور حتي اجازه نداده در سه سال اخير مردم و دولت از آن استفاده يا سو ءاستفاده کنند. اين متقاضي پرقدرت دقيقا پاشنه آشيل فعلي اقتصاد ايران است و کسي نيست جز سيستم بانکي و صاحبان معوقه هاي بزرگ که با دارايي هاي سمي و با وجود کاهش نرخ تورم اجازه کاهش نرخ سود تسهيلات را نمي دهد، همان هايي که با ورود به بازي پونزي هر آنچه نقدينگي را توليد مي کند در خود مي بلعد. از شرکت هاي ورشکسته تا مستغلات باد کرده در بازار رکودي مسکن! و در اين ميان نيز دولت و بانک مرکزي جرئت اصلاح اين سيستم را ندارند. اين بازي پونزي ادامه مي يابد تا يا دوباره درآمدهاي جديد نفي را براي ترميم خود به کار گيرد يا همه اقتصاد را به درون خود خواهد کشيد و فلج و خفه خواهد کرد.
خبر ويژه 
بدعهدي آمريكا را كتمان كنيد تا حرف منتقدان تاييد نشود!
صادق زيبا کلام مي گويد روحاني نبايد بپذيرد که آمريکا در اجراي برجام بدعهدي و نقض کرده است چون در آن صورت حرف منتقدان تاييد مي شود(!)
    
وي در روزنامه فرهيختگان نوشت: رئيس جمهور پس از بازگشت از نيويورک عنوان کرد که آمريکايي ها اين بار وعده داده اند به تعهدات خود پايبند بمانند. به اعتقاد من اما مساله اين نيست؛ نکته اساسي اين است که دلواپسان در ايران هيچ گاه مايل نيستند روابط ميان ايران و غرب بالاخص آمريکا وارد مرحله تنش زدايي شود. مگر نه اينکه تنش با آمريکا و دشمني با اين کشور در حقيقت هويت جريان دلواپس را تشکيل مي دهد؟ بنابراين دلواپسان همواره مخالف هرگونه تنش زدايي، نزديکي يا مصالحه در هر موردي با غرب هستند.
    
وي مي افزايد: وقتي فشارها آنچنان زياد مي شود، گاهي شاهد هستيم که آقاي ظريف وزير امور خارجه کشورمان يا آقاي صالحي، رئيس سازمان انرژي اتمي يا حتي شخص رئيس جمهوري مطالبي را صرفا براي آرام کردن دلواپسان به زبان مي آورند و به چندصدايي در کشور دامن مي زنند. آقاي روحاني مي گويد آمريکايي ها آن طور که بايد و شايد، به وعده هاي خود عمل نکرده اند، آقايان صالحي و ظريف نيز اين سخنان را تاييد مي کنند؛ اما نتيجه، عکس آن چيزي مي شود که آنها انتظار دارند. اشکال حرف آنها در اين است که هدفشان دلجويي و آرام کردن تندروهاي داخلي است، اما باعث مي شوند که چند پيام مختلف براي غرب ارسال شود. بر فرض که آمريکايي ها به تعهدات خود عمل نکرده اند، جاي اعلان آن در سخنراني ها نيست، جاي آن در کميسيون مشترک برجام است. راه آن لابي و رايزني است.
    
تا جايي که مي دانم تا به امروز حتي يک مورد نبوده که ايران عليه آمريکا مدرکي را به کميته حکميت 5+1 تسليم کرده باشد و آنها رسيدگي کرده و حق را به ايران يا آمريکا داده باشند. آنچه که بوده، تنها موضع گيري هاي سياسي دولتي و غيردولتي براي آرام کردن مخالفان برجام است.
    
زيباکلام نوشت: آمريکايي ها گفته اند اين بار به وعده هاي خود عمل مي کنيم. اگر عمل نکنند چه؟ اگر چنين مسئله اي وجود دارد چرا رسانه هاي بين المللي و آمريکايي آن را مطرح نکرده اند؟ آقاي روحاني اما نمي داند که با اين رويکرد، نفت و بنزين را بر آتش دلواپسان مي ريزد. زيرا سخن او که مصرف داخلي دارد به منزله اين است که او پذيرفته آمريکايي ها به تعهدات خود در برجام پايبند نبوده اند. پس آگاهانه يا ناآگاهانه حق را به دلواپسان داده است. اين رفتار باعث مي شود کار آتي خود او سخت تر شود و از اين پس اساسا با هر حرکتي در راستاي تنش زدايي مخالفت کند.
    
وي مدعي شد: چرا شرکت هاي بزرگ بين المللي در آمريکا و اروپا يا شرکت هاي چند مليتي يا بانک هاي بزرگ بين المللي حاضر نيستند به ايران بيايند و در اين کشور سرمايه گذاري کنند؟ طبيعي است. آنها نگران هستند. به نظر من علت را بايد در جامعه خود بيابيم. آن زماني که ايران به خواست رئيس جمهوري تصميم گرفت به لايحه بين المللي پولشويي بپيوندد، شاهد بوديم که دلواپسان چه بساطي درست کردند.
    
زيباکلام توضيح نمي دهد که چرا به جاي پذيرفتن سخنان روحاني و ظريف درباره بدعهدي طرف آمريکايي، همچنان به آمريکا حق مي دهد و طرف ايراني را متهم مي کند؟ آيا بهتر نيست او به استخدام وزارت خارجه يا صداي آمريکا در بيايد؟ از سوي ديگر دليل بي اعتمادي و عدم رابطه با آمريکا، دقيقا همين خباثت و بدعهدي است و اين غربگرايان و بزک کاران هستند که بايد توضيح دهند چرا بايد با يک رژيم مستکبر فاقد کمترين صداقت و پايبندي، توافق کرد و قول و قرار گذاشت؟ به يک معناي ديگر امثال زيباکلام بايد توضيح دهند که چرا مدعي بودند به واسطه توافق با آمريکا، تحريم ها برداشته و مشکلات برطرف مي شود و اکنون مدعي اند براي حل مشکلات بايد اف اي تي اف ]و لابد در مقاطع ديگر، باج خواهي هاي بعدي را يا وعده هاي نسيه آمريکا[ امضا کرد؟
    
اما از طرف ديگر معلوم نيست روحاني و تيمش چرا نبايد بگويند آمريکا بدعهدي کرده و شرکت هاي اروپايي را تهديد مي کند و به همين دليل حتي يک بانک بزرگ اروپايي با ايران کار نمي کند؟ مشخص است که اين بانک ها و شرکت ها حتي بدون FATF مشتاق همکاري با ايران هستند اما آمريکا خلاف برجام، کارشکني مي کند.
    
از سوي ديگر بايد يادآور شد لابي و چانه زني و رايزني مربوط به قبل از مذاکرات و توافق است و پس از توافق معنا ندارد. اکنون هم که ايران در کميسيون مشترک به آمريکا معترض است، آمريکايي ها با گستاخي گفته اند تمام تعهدات خود را اجرا کرده اند؛ حال آن که از جمله تعهدات آنها سنگ اندازي نکردن در برابر همکاري شرکت ها با ايران و لغو تحريم هاست. در واقع گفتن اينکه روحاني و ظريف، خباثت هاي آمريکا را پنهان کنند، نشانه سقوط يک ايراني نما نه تنها از ارزش هاي اسلامي، بلکه ارزش هاي انساني و ملي است.

 
سناتور کورکر گفت: «طرح ب وجود ندارد. این طرح تنها چیزی در حد حرف است