نباید با حمله و تحقیر در پشت تریبون‌ها از مردم رای گرفت


احمدی در گفت‌و‌گو با ایلنا:

13فروردین-96

نبایدی درکار نیست  چون قدرتی مقابل بایدها وجود ندارد تاایستادگی کند . چون  سیاست " باید " از سوی خامنه ای واطلاعات سپاه حمایت می شود .برای اینکه  دست عوامل وجارچیان شان در تریبون های نمازجمعه ها ومجلس ارتجاع و رسانه صدا وسیمای خامنه ای ورسانه های خبری ومطبوعات وابسته به ارگان های سرکوبگر به خصوص پاسداران کاملاً باز است تا به رقبا به ویژه به روحانی حمله و توهین و تحقیر کنندو اتهام بزنند .چون اراده ای  در کار است تاهرطوری شده آخوند دژخیم ابراهیم رئیسی جایگزین روحانی شود تا برجام بی اعتبارو ملغا و برنامه هسته ا ی برای دست یابی به سلاح هسته ای دنبال شود.

رئیس ستاد انتخابات گفت: مردم با حضور حداکثری در پای صندوق های علاقه خودشان را به نظام انقلاب نشان خواهند داد، این بار هم باید به پای صندوق‌های رای بیایند و نشان دهند قدرت واقعی چیست .
علی‌اصغر احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا درباره اینکه چقدر ضرورت دارد جناح‌های سیاسی مردم را تشویق کنند که در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند گفت: انتخابات یعنی اینکه ما در سرنوشت خودمان اظهار وجود کنیم. این امر مطلوب است کلیه کسانی که قلم به دست دارند صاحب تریبون هستند و یا مرجعیت سیاسی دارند باید مردم را تشویق به حضور حداکثری در انتخابات کنند.
او خاطرنشان کرد: مردم باید به پای صندوق‌های رای بیایند و در دو انتخابات مهم که شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری شرکت کنند. انتخابات ریاست جمهوری بسیار مهم است زیرا دومین مقام کشور و اولین فرد اجرایی انتخاب می‌شوند.
رییس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: همه باید کمک و تبلیغ کنند تا مردم حضوری گسترده در انتخابات داشته باشند به ویژه در دنیای امروز که دشمنان انقلاب اسلامی بیکار ننشسته‌اند. جریان حاکم بر آمریکا که بر سر کار آمده می‌کند درصدد است تا جوی علیه کشورمان به راه بیندازد البته هم فرقی نمی‌کند همیشه حکام آمریکا علیه انقلاب و ملت ایران بوده‌اند و در این راستا تلاش می‌کنند. وقتی به پیرامون خود نگاه می کنیم متوجه می‌شویم که مردم باید حضور حداکثری داشته باشند.
احمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از نظر وی آسیب‌های انتخابات آینده چیست و برای پیشگیری چه کاری باید کرد اظهار داشت: آسیب زمانی است که فرد یا گروهی احساس می‌کنند که باید مشارکت مردم در انتخابات را به حداقل برسانند. آنها به صورت مستقیم یا غیرمستقیم دست به این کار می‌زنند مانند ایجاد ناامیدی در دل مردم، عدم رعایت قانون و یا اینکه به جای تبلیغ برنامه‌های خودشان و نشان دادن توانمندی‌ها دست به تخریب رقیب می‌زنند.
او تاکید کرد: باید دقت کنیم کسانی که دلسوز نظام هستند در جریان انتخابات حضور داشته باشند. ما نباید کاری کنیم که به وحدت ملی و امنیت آسیب برسد. اگر در هنگام زمان مقرر قانونی تبلیغاتی صورت بگیرد ایرادی ندارد ما باید کاری کنیم که رفاقت‌ها بر سر جای خودشان بماند. کشور متعلق به آحاد مردم است.
رییس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: من خواهش می‌کنم از احزاب پروانه‌دار، جبهه‌ها و جریان‌های سیاسی قانون را رعایت کنند و در جهت آن گام بردارند. با رعایت قانون و اخلاق می‌توانیم انتخابات باشکوهی داشته باشیم.
احمدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برای ورود به تفکرات افراطی در امر انتخابات چه امری باید صورت بگیرد گفت: اجازه بدهید از کلمه افراطی و تندرو استفاده نکنم. می‌گویند انسان ها در سن 40 سالگی عقلشان کامل می‌شود. انقلاب ما نیز به 40 سال رسیده امروز با تعلق و تدبر می‌توانیم میزان و کشور خودمان را حفظ و اداره کنیم.
او افزود: به جای تندروی‌های آنچنانی از هر جناحی که می‌خواهد باشد باید دوری کرد. افراط‌گری و تندروی‌ها باعث می‌شود تمامیت ارضی کشور از میان برود و دشمنان سوءاستفاده کنند.
احمدی‌تاکید کرد: باید به یاد داشته باشیم حق‌الناس در جریان انتخابات باید رعایت شود. برخلاف تصور حق‌الناس یک امانت فیزیکی نیست که در اختیار ما قرار می‌گیرد بلکه رای مردم، حقوق آنان، آبروی افراد نزد ما امانت است.
او یادآور شد: اگر هرکسی تریبونی در اختیار دارد باید به خاطر داشته باشد نمی‌تواند با حمله و تحقیر از مردم رای گرفت. خداوند ممکن است حق بین خود و بنده‌اش را ببخشد اما هیچ‌گاه حق‌الناس را نمی‌بخشد.