کارگران کارخانه آذر آب اراک خواستار حمایت مسئولان شدند

 کارگران کارخانه آذر آب اراک خواستار حمایت مسئولان شدند  9شهریور-96
این چندمین باراست که کارگران این کارخانه همراه باسایر کارگران کارخانه های شهرایراک مرکز استان مرکز دست به اعتراض می زنند ولی جوابی برای درخواست های شان دریافت نمی کنند؟
اراک - ایرنا - کارگران واحد تولیدی، صنعتی آذر آب اراک با حضور در مقابل استانداری مرکزی خواستار حمایت مسئولان از حقوق خود شدند.
به گزارش ایرنا، کارگران این واحد صنفی که تعداد آن ها به حدود یک هزار نفر می رسید با حضور در مقابل استانداری مرکزی خواستار حمایت مسئولان از مطالبات صنفی خود شدند.
معوقات حقوق ماه های گذشته و تعیین تکلیف ساماندهی وضعیت مدیریت کارخانه، از مهمترین خواسته های صنفی این کارگران بود.
یکی از کارگران که نخواست نامش فاش شود، افزود: معوقات حقوق در ماه های گذشته باعث ایجاد مشکلات و تنگناهای اقتصادی در معیشت خانوار کارگران شده است.
وی ادامه داد: از مجموعه استان و مدیران دستگاه های مرتبط می خواهیم تا حقوق به حق کارگران را دنبال کنند و برای ساماندهی مدیریت اجرایی این واحد تولیدی، صنعتی چاره ای بیاندیشند.
همچنین تعدادی از کارگران واحد صنعتی هپکو نیز خواستار حمایت مسئولان از مطالبات صنفی خود شدند.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی با حضور در جمع کارگران شرکت هپکو مراتب حمایت مجموعه استان را از حقوق کارگران اعلام کرد.
شکرالله حسن بیگی افزود: شورای تامین استان و استاندار پیگیر مطالبات صنفی کارگران است و برای رفع مشکلات این واحد تولیدی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
وی ادامه داد: بخش مهمی از مشکلات و تنگناهای موجود در واحد تولیدی صنعتی آذر آب به نبود مدیریت اجرایی صحیح باز می گردد که این امر نیازمند اصلاح است.
شرکت صنایع آذرآب اراک از صنایع پیمانکاری عمده کشور است که در سال 1364 در اراک آغاز به کار کرد.
این شرکت مادر تخصصی در حوزه طراحی، ساخت و نصب انواع بویلرهای نیروگاهی و صنعتی ،مخازن تحت فشار، مبدل های حرارتی و تجهیزات نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، صنایع قند، شکر و سیمان فعالیت دارد.
شرکت هپکو در سال 1351 در زمینی به وسعت 90 هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی تاسیس و از سال 1354شروع به فعالیت کرد.
شرکت هپکو اراک در حال حاضر 22 نوع ماشین آلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد و هلند است.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال 1385 به دنبال سیاست های اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شد.
مجموعه مدیریت استان مرکزی از دی ماه سال گذشته به دنبال بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصی سازی ایران بودند تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه سال گذشته این مهم قطعی شد.
3017/3075
خبرنگار: مصطفی مجللی *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده