واکنش دستگاه قضایی به ادعاهای احمدی نژاد و یارانش چه خواهد بود؟

واکنش دستگاه قضایی به ادعاهای احمدی نژاد و یارانش چه خواهد بود؟
داستان تیم 3 نفره احمدی نژاد تبدیل به کلاف سردرگمی شده است که هرچه بیشتر این کلاف بازشود برسرگمی و برپیچیدگی آن افزوده می شود . چون مهندسی سپاه بزرگ ترین گاف را داد .برای اینکه از طریق تئوری پرداز مهندسی انتخابات ریاست جمهوری پاسداز محمدباقر ذوالقدر که معاونت راهبردی و امنیتی قوه فاسد قضاییه رابرعهده دارد  ونجربه دو دوره رئیس جمهور کردن احمدی نژاد را هم دارد  مقابل نامزد ریاست جمهوری دوره دوازدهم  روحانی "جمنا" را تشکیل داد ورئیس ستاد انتخاباتی اش شد . چون طرح بود تا با نامزدی ریاست جمهور دژخیم منفور ابراهیم رئیسی سردار دزد قالیباف که نامزد مورد نظر خامنه ای بود برای اینکه خواهرزاده همسرش  است کنارگذاشته شود.
غافل ازآنکه حضور دژخیم رئیسی در رقابت نمایش انتخابات ریاست جمهوری اردیبهشت 96 بهانه مناسب تبلیغاتی برای اسحاق جهانگیری و سپس روحانی می شوذد تا عملکرد  قوه قضاییه فاسد را به شدت زیر سئوال ببرند . بنابراین نه دژخیم رئیسی موجب تمام سوز شد که سرکلاف علیه قوه فاسد قضاییه گشوده شده برای تیم 3 نفره احمدی نژاد بهترین هدیه شد تا سخت به این دستگاه به شدت آلوده به فساد وتبعیض به تازند .
موازی این تهاجم به قوه فاسد قضاییه معترضان ناراضی مالباختگان هم قوه فاسد قضاییه را متهم به همکاری با غارتگران بالاکشیده سپرده های مؤسسات مالی و اعتباری کردند.
بنابراین با رسوا و بی آبرو و بی اعتبارشدن قوه فاسد قضاییه تلاش برای گشودن سناریوی پرونده سازی برای تیم 3 نفره احمدی نژاد بسیار پرهزینه خواهدبود .همانگونه که آزاد گذشتن شان هم پر خطراست برای اینکه  تیم 3 نفره احمدی نژاد تبدیل به استخوان توگلو گیرکرده شده است که نه قورت د ادنی ونه تف کردنیست به خصوص که احمدی نژاد به شدت مورد پشتیبانی خامنه ای و پاسداران بود چون درتور سفرهای استانی اش شعر انرژی هسته ای حق مسلم سپاه ست سر می داد وتأکید بر نابودی اسراییل می کرد.
انتشار این ویدئو از سوی هواداران احمدی نژاد اقدام بسیار بزرگ تفسیر شده است آنها این اقدام را همچون پخش فیلم جنجالی دیدار سعید مرتضوی با بابک زنجانی و فاضل لاریجانی در مجلس شورای اسلامی دانستند که از سوی رسانه های اصولگرا به "یکشنبه سیاه" مشهور شده است.
فرارو- پس از دو هفته جنجالی برای محمود احمدی نژاد و نزدیکانش، حالا شرایط وارد فاز جدیدی شده است. دیروز حجت الاسلام محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه به شدت از مواضع و تحرکات اخیر رییس دولت نهم و دهم انتقاد کرد، اما از سوی دیگر به فاصله چند ساعت از سخنان محسنی اژه ای رییس جمهور پیشین طی نامه ای به رهبر انقلاب باز هم قوه قضائیه، دولت و مجلس را زیر سوال برد.
 دو هفته جنجالی
به گزارش فرارو، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور پیشین در نامه ای ضمن انتقاد از عملکرد قوای سه گانه  مقام های قضایی را متهم کرد و عملکرد این قوه را زیر سوال برد. او همچنین  از نارضایتی مردم از دولت سخن گفت.

این نامه پس از آن منتشر شد که محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری به شدت به احمدی نژاد تاخت.

او رئیس جمهور پیشین را به گفتن ده‌ها دروغ و خلاف واقع و گنده‌گویی و توهین در مصاحبه اخیرش علیه قوه قضاییه متهم کرد و گفت که دلیل برخورد نکردن با احمدی‌نژاد در آینده مشخص خواهد شد.

اژه‌ای محمود احمدی‌نژاد را به "لاتی که یک مدت از چشم‌ها افتاده بود و رنج می‌برد" تشبیه کرد و گفت که زبان او هرز شده است و هرچه به زبانش بیاید می‌گوید.

پیش از این محمود احمدی نژاد در گفت و گویی با سایت دولت بهار انتقادات کم سابقه ای را علیه قوه قضائیه مطرح کرد. سخنان احمدی نژاد در فضای مجازی بازتاب داشت.

او قبل از آن نیز با انتشار ویدئو هایی در فضای مجازی اتهاماتی به قوه قضائیه وارد کرده بود.

احمدی نژاد به جز حمله به قوه قضائیه دولت و مجلس را نیز هدف انتفادات خود قرار داده است.

انتشار این ویدئو از سوی هواداران احمدی نژاد اقدام بسیار بزرگ تفسیر شده است آنها این اقدام را همچون پخش فیلم جنجالی دیدار سعید مرتضوی با بابک زنجانی و فاضل لاریجانی در مجلس شورای اسلامی دانستند که از سوی رسانه های اصولگرا به "یکشنبه سیاه" مشهور شده است.

پس از انتشار ویدئو جنجالی احمدی نژاد محمد جعفر منتظری، دادستان کل از او، انتقاد کرد.

او به صراحت از احمدی‌نژاد نام نبرد ولی گفت: "کسی که ۸ سال مدیریت عالی کشور را عهده دار بوده است؛ خصوصا در چهار سال دوم مدیریتش با یک کلکسیونی از قانون‌گریزی و عمل خلاف قانون، دم از دفاع از حقوق مردم می‌زند."

دادستان کل کشور یکشنبه ۵ آذر این اظهارات را مطرح کرد و افزود "آقای محترمی که ۸ سال مدیریت کشور را عهده‌دار بودی و امروز به صورت اپوزوسیون قوه‌قضاییه درآمدی، اگر انتقاد درستی دارید بفرمایید. اینکه جمعی را دور خود جمع کنید و بد و بیراه به قوه بگویید و انواع اهانت ها و جسارت ها و تهمت ها و دروغ را بزنید، راه اصلاح است؟"

منتظری افزود: "قهر کردن و ۱۱ روز خانه‌نشینی کردن و رها کردن دولت، بوسه بر تابوت یک کافر ملحد زدن، مادر چاوز را در بغل گرفتن و بوسه بر گونه‌هایش گذاشتن و اهانت به مراجع تقلید و دروغ گفتن، جابجایی اعتبارات و بودجه‌ها؛ چنین آدمی با شناسنامه این چنینی امروز در عرصه مقابله با قوه ‌قضاییه، اهانت‌ها و جسارت‌ها و توهین‌ها می‌کند. این دفاع از حقوق مردم است؟"

دادستان کل کشور گفت: "ما منتظریم خودشان سرعقل بیایند و بفهمند که این روش صحیح نیست. اگر سینه خود را باز کنم، آن قدر مطالب درباره این مسایل داریم که نمی‌توانم بگوییم زیرا حربه به دست دشمن می‌دهیم."

رفتار احمدی نژاد در رسانه های اصلاح طلب و میانه رو بازتاب گسترده ای داشته است این در حالی است که اصولگرایان سعی در نادیده گرفتن او دارند. رسانه های اصولگرا رییس جمهور پیشین کشور که از حمایت ویژه این طیف سیاسی برخوردار بود را بایکوت خبری کرده اند.

اما این فقط احمدی نژاد نیست که در روزهای اخیر رفتارها و اظهاراتش به شدت جنجالی و خبرساز شده است، نزدیکان او نیز در دو هفته اخیر در صدر اخبار رسانه ها قرار داشته اند.
 دو هفته جنجالی
24 آبان ماه حمید بقایی، علی اکبر جوانفکر و حبیب الله جزء خراسانی سه چهره نزدیک به رییس جمهور سابق در اعتراض به رفتار دستگاه قضایی در آرامگاه حضرت عبدالعظیم در شهر ری "بست" نشستند. این در حالی بود که بقایی در آن روز باید در دادگاه حاضر می شد. بقایی به اتهام تخلف مالی در زمان تصدی مقام دولتی محاکمه می‌شود و پیشتر، دو جلسه از دادگاه او پشت درهای بسته برگزار شده بود.

بقایی، جوانفکر و جزء خراسانی در اطلاعیه‌ای نوشتند: «پیگیری‌های قانونی و مستدل و اعتراضات مکرر و حقوقی آنها نتیجه نداده و بر آنها روشن شده که تصمیم‌هایی که به عنوان رسیدگی قضایی اعمال می‌شود، از قبل گرفته شده است.»

آنها از این گله کردند که از "اقدامات خلاف قانون" مقامات قضایی، تنها به خود آنها می‌توان شکایت برد و به این شکایت‌ها هم رسیدگی نشده است.

بست نشینی این سه چهره نزدیک به احمدی نژاد چند روز ادامه یافت و رییس جمهور پیشین به همراه اسفندیار رحیم مشایی به بست نشینان پیوست و در سخنانی باز هم به قوه قضائیه تاخت او اعلام کرد که با خانواده "لاریجانی"  مخالف است.

سنت "بست‌نشینی" به دوره حکومت سلسله قاجاریه باز می‌گردد. در آن دوره کسانی که تحت تعقیب بودند به اماکن مذهبی، به ویژه آرامگاه شاه عبدالعظیم در شهر ری پناه می‌بردند تا از گزند مأموران در امان باشند.

بست نشینی حاشیه های دیگری نیز داشت از جمله 27 آبان ماه رسانه های طرفدار احمدی نژاد ادعا کردند گروهی در آرامگاه شاه عبدالعظیم به هواداران رئیس‌جمهور سابق حمله و سعی کردند آنان را از حرم بیرون کنند.

رسانه های نزدیک به احمدی نژاد این افراد را "لباس شخصی" معرفی کردند. پس ازاین اتفاقات "بست نشینان" اعلام کردند، به خاطر حفظ حرمت آرامگاه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به طور موقت بست نشینی را متوقف می کنند.

در همین حال خبرگزاری قوه قضاییه ایران، صبح روز، شنبه ۲۷ آبان، احمدی‌نژاد و یارانش را "فرقه زنبیلیه" و جریان "نفاق" خواند و در گزارشی نوشت: "مثل برخی گروهک‌ها در اوایل دهه شصت نقاط شلوغ شهر را شناسایی و از آن برای معرکه گیری‌های خود استفاده می‌کنند یعنی کپی‌برداری از راه باطل رفته جریان نفاق در ابتدای انقلاب."

زنبیل کنایه از زنبیل قرمزی است که بقایی متن دفاعیات خود در دادگاه را با آن حمل می‌کرد.

در همین حال اسفندیار رحیم مشایی دیگر چهره نزدیک به احمدی نژاد به دادسرا احضار شد.

در نامه دستگاه قضایی مواردی چون توهین به رهبری، تبلیغ علیه نظام، تصرف غیرقانونی در اموال دولتی، توهین به مسئولان نظام و نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی به عنوان اتهام هایی مطرح شده که مشاور و رییس دفتر رئیس جمهور سابق باید پس از حضور در دادسرا به آنها پاسخ  می داد.

مشایی دوبار در دادسرا حاضر شد، بار اول او با قرار کفالت آزاد شد و بار دوم هیچ قراری برای او صادر نشد.

حاشیه سازی ها به همینجا ختم نمی شود چند روز پیش حمید بقایی ادعا کرد که در دوران اوج تحریم ها دولت به تعدادی از چهره های شاخص سیاسی و امنیتی سکه داده است و رسید آن را دریافت نکرده است.

در همین راستا ابراهیم رئیسی، غلامرضا مصباحی مقدم، محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران و غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه  اظهارات معاون اجرایی محمود احمدی نژاد در زمان ریاست جمهوری را در مورد دریافت سکه طلا تکذیب کردند.

در جدیدترین واکنش به این ادعاها، سه شنبه ۷ آذر دفتر فرماندهی کل سپاه ادعای دریافت سکه را "مضحک و کاملا کذب" دانست و اعلام کرد: "معاونت حقوقی سپاه با طرح شکایت رسمی، این تهمت و اقدام خلاف اخلاق را دنبال خواهد نمود."

در واکنشی جداگانه، غلامحسین محسنی اژه ای نیز در یک نشست خبری گفت: "یک آقایی گفته بود که در جلسه ای که زمانی که بحران تحریم ها بوده، به مسئولان هر کدام ۵ سکه دادیم و رسید نگرفتیم. دروغ محض است.»

وی افزود: «در آن تاریخ ها و قبل و بعدش، هیچ وقت جلسه ای با این ترکیب برگزار نشده است. جلساتی که برگزار شده صوت و تصویر دارد. جلسه ای که من طائب و جعفری و رئیسی بوده باشیم، دروغ است و این ترکیب اصلا هیچ وقت اتفاق نیفتاده است.»

این حاشیه سازی ها وضعیتی را رقم زده است که پرسش مهم این است که برای احمدی نژاد و نزدیکانش چه اتفاقی خواهد افتاد و حاکمیت با فضاسازی های او چه برخوردی خواهد کرد.  در روزهای گذشته سایت  دولت بهار که اخبار احمدی نژادی ها را منتشر می کرد فیلتر شده و گفته می شود سردبیرش نیز بازداشت شده است.

با وجود اینکه قوه قضائیه تاکنون اقدام جدی در راستای برخورد با احمدی نژاد انجام نداده است اما روز گذشته محسن رفیق‌دوست، فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به انتقادهای تند احمدی‌نژاد، از قوه قضاییه گفته که این قوه در حال تکمیل پرونده او است و "بزودی خدمتش خواهند رسید."


با این حال هنوز مشخص نیست جنجال سازی های اخیر جریان احمدی نژاد چه تبعات و نتیجه ای برای آنها خواهد داشت.