گزیده ها قسمت سوم

گزیده ها قسمت سوم 6 آذر- 96
رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در جدیدترین موضع گیری خود درباره همه پرسی برگزار شده در اقلیم، آنرا تصمیمی درست خواند. 

به گزارش مهر، رئیس حزب دموکرات کردستان عراق در جدیدترین موضع گیری خود درباره همه پرسی برگزار شده در اقلیم، آنرا تصمیمی درست خواند.

السومریه گزارش داد، مسعود بارزانی رئیس حزب دموکرات کردستان عراق گفت: همه پرسی اقلیم کردستان برای جدایی از عراق از جانب مردم رای آورده است و هیچ قانون و دولتی نمی تواند آنرا لغو کند. تحولات پس از همه پرسی هویت کُردی کرکوک و دیگر مناطق خارج از اقلیم را تغییر نمی دهد.

وی تصمیم مربوط به برگزاری همه پرسی اقلیم کردستان عراق در ۲۵ سپتامبر گذشته را تصمیمی درست خواند و آنرا دستاورد دانست.

شایان ذکر است که وی قبلا نیز تصمیم دادگاه فدرال عراق درباره همه پرسی این اقلیم را «یکجانبه و سیاسی» خوانده بود.

مسعود بارزانی مدعی شده بود که این حکم، تصمیمی یکجانبه بوده است که هدف از صدور آن برآورده کردن مقاصد سیاسی برای گروه معدودی از افراد بوده است.

در همین حال، دفتر نخست وزیری عراق با صدور بیانیه ای از تصمیم دادگاه فدرال این کشور درباره لغو نتایج همه پرسی اقلیم کردستان عراق استقبال کرد.

گفتنی است که دادگاه عالی فدرال عراق اخیرا به طور رسمی حکم غیر قانونی بودن همه پرسی جدایی اقلیم کردستان عراق را صادر کرد.

دادگاه مذکور، همه پرسی اقلیم کردستان عراق را غیر قانونی دانست و تمامی آثار و نتایج مترتب بر آن را باطل اعلام کرد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات هرمزگان (فتا)، از شناسایی و دستگیری عامل مزاحمت در فضای مجازی خبر داد و گفت: این فرد با هک کردن تلگرام نامزد سابق خود مرتکب جرم شده بود.

به گزارش ایرنا، سرهنگ علی اصغر افتخاری افزود: درپی مراجعه یکی از شهروندان مینابی مبنی بر دسترسی غیر مجاز به شبکه اجتماعی تلگرام، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: بنابر گفته های شاکی، فرد یا افراد ناشناس با دسترسی به پیام رسان تلگرام وی و هک آن، اقدام به تهدید خانواده و دوستانش و حتی اقدام به بارگذاری تصاویر شخصی و خانوادگی در گروه تلگرامی کرده است.

سرهنگ افتخاری ادامه داد: با کارهای فنی و تخصصی متهم به هویت خانم «م.ت» شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به همراه ادله جرم به پلیس فتا منتقل شد.

رئیس پلیس فتای هرمزگان اظهار داشت: در بررسی هویت فرد شناسایی شده توسط شاکی، مشخص شد وی نامزد سابق شاکی است و به قصد انتقام جویی دست به این عمل زده است.

وی ادامه داد: متهم در بازجویی ابتدایی منکر بزه انتسابی بود ولی در نهایت اظهار داشت به مدت یک سال با شاکی نامزد بوده که در این مدت شاکی وی را به بهانه های مختلف از خود دور کرده و سرانجام از هم جدا شده اند.

این مسئول انتظامی توصیه کرد: شهروندان با انجام تنظیم های امنیتی شبکه‌های اجتماعی مختلف، ایمنی آنها را به بالاترین سطح ممکن برسانند تا افراد سودجو نتوانند وارد حریم خصوصی آنها شوند.
همیشه یکی از سوال‌های کسانی که منکر سفر انسان به ماه هستند و همه چیز را یک صحنه‌سازی می‌دانند این است:اگر این سفر صحت دارد چرا دیگر تکرار نشده است؟ با همه پیشرفت‌های فضایی که صورت گرفته این سوال هر روز پر‌رنگ‌تر می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، تا حالا پرسیده‌اید چرا ساخت یک هواپیمای جدید شش سال زمان می خواهد درحالی که مشخصات آن باز هم تا 90 درصد با نسخه قبلی‌اش مشترک است؟

پاسخ این است که این دستگاه ها بسیار پیچیده اند. حال، پرتابگر یا فضاپیماها که دیگر جای خود را دارند و در این وسایل جای هیچگونه خطا یا بی دقتی هم نمی‌تواند وجود داشته باشد. 

بنابراین، زمانی که حرف از این میزان دقت در میان باشد، هزاران هزار ساعت زمان نیاز است تا فرایند تست و بهینه سازی روی این وسایل انجام شود. در واقع، تیم های توسعه و عملیاتی فضایی، به دانش و تخصصی دست پیدا می کنند که هیچ فرد دیگری روی این سیاره آنها را در اختیار ندارد.اجرای ماموریت های فضایی مستلزم تدوین موارد متعددی از جمله قوانین فضایی و اقدامات قابل اجراست که بعد از ساعت ها تست و شبیه سازی به دست آمده اند. یک تغییر کوچک در وسایل حمل و نقل فضایی می تواند این اسناد و قوانین را به کلی تغییر دهد.

بر اساس گزاشی که نشریه فوربس منتشر کرده راکت 
Saturn V دربرگیرنده سه میلیون قطعه است. ماژول های فرماندهی و خدمت رسانی و همچنین ماژول های مورد استفاده در ماموریت به ماه نیز دربرگیرنده میلیون ها قطعه اضافی علاوه بر این بودند و این پیچیدگی به حدی است که مقیاس جزئیات مورد نیاز برای سر هم کردن و ساختن این دستگاه ها در ذهن یک نفر جای نمی گیرند.

بنابراین وقتی که برنامه آپولو به انتهای کار رسید، کارخانجاتی که آن وسایل را سر هم می کردند یا موظف به انجام کار دیگری شدند یا اینکه به کلی به کار خود پایان دادند. وسایل و تجهیزات مورد استفاده برای انجام آن ماموریت ها هم از هم باز شدند و تکنیسین ها، مهندسان، دانشمندان و کادر کنترل پرواز نیز به مشاغل دیگری گمارده شدند. با گذشت زمان، برخی از وسایل و تجهیزاتی که در جریان این ماموریت مورد استفاده قرار گرفتند منسوخ شدند.

از همین رو، اگر امروز حرف از ساختن راکت 
Saturn V یا آپولو و سفر به ماه به میان می آید، حرف از یک کار ساده و پیش پا افتاده در میان نیست و نمی توان صرفا با استناد به مدارک قبلی به جای مانده از آپولو این کار را به انجام رساند. در برهه کنونی کارخانجات یا ابزارهای لازم برای این منظور در اختیار نیست و تخصص کافی برای درک چگونگی ساز و کار این وسایل نیز موجود نخواهد بود و اگر هم موفق به ساخت چنین وسیله ای شویم دانش کافی برای فرستادن آن فضاپیما به ماه را نخواهیم داشت.

برای ساخت فضاپیما هم لازم است که مواد جدید جایگزین مواد قدیمی شوند و این کار، کلیت وسیله ای که با آن سر و کار خواهیم داشت را تحت تاثیر قرار می دهد. به این ترتیب حتی تعاملات و کارکردهای نادرست احتمالی هم تغییر خواهند کرد و دستگاه مجموعا توانمندی های تازه ای پیدا می کند.

با در نظر داشتن همین مسائل، لازم است که تخصص مورد نیاز برای ساخت چنین دستگاهی به دست بیاید و در ادامه تست و فرایندهای شبیه سازی تازه ای صورت بگیرد و حتی قوانین و فرایندهای لازم برای پرواز این دستگاه ها از نو نوشته شود و اصولا به همین خاطر است که بشر فعلا توانایی پرواز مجدد به ماه را ندارد.
میرمجید طاهری وکیل خانواده روح الامینی می‌گوید: حکم سعید مرتضوی پنج سال بوده و با یک درجه تخفیف به دو سال زندان محکوم شده است.

به گزارش اعتمادآنلاین، وکیل اولیای دم مرحوم روح‌الامینی از قربانیان فاجعه کهریزک با اشاره به حکم قطعی 2 سال زندان برای سعید مرتضوی می‌گوید: این حکم به دلیل معاونت در قتل، 5 سال بوده است که به دلیل ابراز ندامت مرتضوی به 2 سال تخفیف پیدا کرد.

میرمجید طاهری وکیل خانواده روح الامینی می‌گوید: حکم سعید مرتضوی پنج سال بوده و با یک درجه تخفیف به دو سال زندان محکوم شده است.

طاهری امشب از دو سال حبس مرتضوی خبر داده بود. به گفته او شعبه ۲۲ دادگاه تجدید نظر استان تهران مرتضوی را با یک درجه تخفیف به 2 سال حبس در ارتباط با اتهام معاونت در قتل به دو سال حبس محکوم کرده و این حکم قطعی است.

وکیل اولیای دم رو‌ح‌الامینی اما درباره علت یک درجه تخفیف می‌گوید: قاضی دادگاه این اختیار را دارد که در شرایط خاص برای متهم درجه تخفیف قائل شود که در این مورد هم برای متهم یک درجه تخفیف قائل شده و پنج سال حکم او به دو سال تقلیل پیدا کرده است.

او این تصمیم قاضی را به دلیل ابراز ندامت مرتضوی اعلام کرد.

طاهری همچنین درباره پرونده تامین اجتماعی که همزمان با پرونده کهریزک بررسی شده می‌گوید که برای این پرونده هم حکم صادر شده، اما محکومیت تنها برای پرونده کهریزک بوده است.

مرتضوی پیش‌تر در ارتباط با این اتهام از سوی شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی کشکولی تبرئه شده بود.