یک شرکت خصوصی خدمات پزشکی قطر برای انجام وظایف پرستاری در مراکز درمانی و بیمارستانی این کشور ، پرستار ایرانی استخدام می کند.
به گزارش ایرنا، «محمدعلی جلایر» وابسته کار جمهوری اسلامی ایران در قطر روز چهارشنبه با اعلام این موضوع گفت ؛ استخدام پرستاران در چارچوب اجرای تفاهم نامه همکاری کار و کارگری ایران و قطر انجام می شود که بهمن ماه سال 1396 با حضور هیاتی از وزارت کار قطر در تهران امضا شد.
وی افزود: بر اساس این توافق و در مرحله اول قرار است یک شرکت خصوصی قطری بخشی از کادر پرستاری خود را از طریق ایران تامین کند .
جلایر با بیان اینکه متقاضیان باید واجد شرایط وزارت بهداشت قطر برای شغل پرستاری باشند، تصریح کرد ؛ پذیرفته شدگان در مراکز بیمارستانی ، کلینیک های درمانی و تخصصی ، کلینیک مدارس یا به صورت پرستار خصوصی در منازل به کار گرفته می شوند.
وی خاطرنشان کرد که جزییات شرایط و اطلاعات مربوط به این پذیرش به زودی در پایگاه اطلاع رسانی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و پایگاه اینترنتی انجمن صنفی کاریابی های بین المللی (اصکابا) در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت .
وابسته کار ایران گفت پیشتر و در دهه گذشته بیش از هشتاد پرستار از ایران به قطر اعزام شدند که در حال حاضر شمار کمی از آنان در این کشور باقی مانده اند.
به گفته وی طی چهار سال گذشته هم 100 نفر نیروی کار ایرانی به قطر اعزام شده اند که فقط در بخش خدماتی به ویژه رستوران های ایرانی به کار گرفته شده اند.
جلایر اعزام نیروی متخصص را از اهداف وزارت کار ، تعاون و رفاه اجتماعی ایران بر شمرد و گفت ؛ به همین منظور در این مرحله اعزام متخصصان پرستاری در دستور کار قرار گرفته است و در مراحل بعد متخصصانی درحوزه خدمات فنی و مهندسی به قطر اعزام خواهند شد.
وابسته کار جمهوری اسلامی ایران در قطر با بیان اینکه تاکنون اطلاعات چهار هزار و 500 خانوار ایرانی شاغل در قطر به ثبت رسیده و برای آنان کارنامه شغلی صادر شده است ، گفت : بر اساس این اطلاعات حدود 30 هزار ایرانی در بخش های مختلف اقتصادی و خدماتی قطر فعالیت می کنند.
گوگل به تازگی اعلام کرده است که با بروزرسانی این سرویس ۳۹ زبان دیگر در جهان نیز پشتیبانی خواهند شد و کاربران کشورهایی که به زبانهای مذکور سخن میگویند، به راحتی قادر خواهند بود نام مسیرها، خیابان و بزرگراهها را به زبان خود بخوانند و بیابند.
سرویس آنلاین نقشه گوگل ( google maps ) اعلام کرده است که جدیدترین بروزرسانی اپلیکیشن خود از ۳۹ زبان زنده جهان پشتیبانی خواهد کرد.
به گزارش ایلنا، روزی که سرویس آنلاین و ماهواره نقشه یاب گوگل یا گوگل مپ آغاز بکار کرد، تنها زبانی که از آن پشتیبانی میکرد، زبان انگلیسی بود اما اندکی پس از محبوبیت و استقبال کاربران سایر زبانها و ملیتهای مختلف از آن، اندک اندک پشتیبانی از دیگر زبانهای دنیا را نیز به قابلیتهای این اپلیکیشن دوست داشتنی و کاربردی اضافه کرد.
اما حالا گوگل به تازگی اعلام کرده است که با بروزرسانی این سرویس ۳۹ زبان دیگر در جهان نیز پشتیبانی خواهند شد و کاربران کشورهایی که به زبانهای مذکور سخن میگویند، به راحتی قادر خواهند بود نام مسیرها، خیابان و بزرگراهها را به زبان خود بخوانند و بیابند.
گوگل با انتشار فهرست زیر، به میلیونها کاربر در جهان این نوید را داده است تا با استفاده از زبان مادری خود به گشتن و یافتن مسیرهای مورد نظر خود در گوگل مپ بپردازند.
آفریکانس
آلبانی
فارسی
آذربایجانی
ارمنی
بوسنیایی
کرواتی
چکی
دانمارکی
فنلاندی
فیلیپینی
عبری
اندونزیایی
قزاقی
مالایایی
رومانیایی
نروژی
صربی
ایسلندی
اوکراینی
ازبکی
ترکی
سوئدی
و غیره
همانطور که مشاهده میکنید در این فهرست، نام زبان فارسی نیز آمده است و کاربران ایرانی و فارسی زبان در سراسر جهان قادر خواهند به زبان مادری خود به جستجو در گوگل مپ بپردازند.
رئیس جمهور در همایش تجاری ایران و آذربایجان
رئیس جمهور عشق به مولا علی (ع) و گرامیداشت نوروز را نماد صمیمیت دو ملت ایران و آذربایجان دانست و با بیان اینکه بهار شکوفایی روابط دو کشور آغاز شده است ،تصریح کرد: امروز بهترین روابط را بین ایران و آذربایجان شاهدیم و روابط تهران - باکو و دستاوردهای آن، برای تمام منطقه و جهان سازنده است.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در همایش تجاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان، با بیان اینکه از پیشرفت و آبادانی آذربایجان و شکوفایی همکاریها با ایران خوشحالیم، گفت:در این سفر به تصمیمات راهبردی و تاریخی رسیدیم و دستاوردهای بزرگ این سفر در آینده ثمر می دهد.
رئیس جمهور ضمن ابراز خرسندی از سفر به کشور آذربایجان در ایام نوروز و در آستانه میلاد حضرت علی (ع)، گفت: عشق ما به امیر المؤمنین و دیدگاه ما نسبت به نوروز در میان هر دو ملت نشان میدهد که مردم ایران و آذربایجان از لحاظ دینی، تاریخی، آداب و رسوم، اشتراکات فراوانی با هم دارند.
روحانی اظهار داشت: علاقه و برادری دو ملت بزرگترین پایه دوستی و همکاریها به نفع دو ملت و ملتهای منطقه است.
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز و این ایام نوروز مصادف با شکوفایی روابط دو ملت است، گفت: نه تنها شهرها و استانهای مرزی دو کشور از روابط صمیمانه خرسندند و نه تنها دو ملت از این روابط ابراز رضایت دارند، بلکه دستاوردهای روابط ایران و آذربایجان به نفع منطقه و جهان خواهد بود.
روحانی با اشاره به اینکه دستاوردهای همکاریهای ایران و آذربایجان برای منطقه و جهان سازنده است، گفت: روابط ایران و آذربایجان در طول سالهای اخیر بسیار پیشرفت داشته و پیوند دو ملت و دو دولت بسیار گسترش یافته است. در این سفر نیز تصمیمات قطعی و تاریخی اتخاذ شد که ثمرات آن در سالهای آینده برای مردم دو کشور روشنتر خواهد شد.
رئیس جمهور افزود: روزی که بار از بندرعباس، بندر امام خمینی(ره) و بندر چابهار از طریق راهآهن به آستارا و از طریق آذربایجان به سمت ترکیه، روسیه، گرجستان و اروپای شرقی منتقل شود، روشن میشود که تصمیم دیروز، برای توسعه راهآهن به چه میزان در توسعه روابط مؤثر خواهد بود.
روحانی افزود: بازرگانان و کارآفرینان امروز را به خوبی میبینند و فردا را شاهد هستند که حمل و نقل بار سهلتر، سریعتر و امنتر به مقصد انجام خواهد شد.
رئیس جمهور تأکید کرد: اگر میخواهیم در رقابت جهانی پیشتاز باشیم، راه آن انتخاب مسیری کوتاه، سریع و ارزان برای حمل و نقل است.
روحانی دریای خزر را دریای دوستی و همکاری دانست و گفت: مطمئناً با مشارکت ایران و آذربایجان بهتر میتوانیم از سرمایههای خدادادی این دریا به نفع دو ملت بهرهبرداری کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه ظرفیتهای گستردهای برای توسعه مناسبات ایران و آذربایجان وجود دارد، گفت: اراده دو دولت و نقش تصمیمات مسئولان دو کشور نشان داد که چگونه میتوانیم از یک ظرفیت برجا مانده به خوبی بهرهبرداری کنیم.
روحانی ادامه داد: ایران در صورتی امنیت دارد که آذربایجان امنیت داشته باشد و آذربایجان زمانی در مسیر توسعه است که ایران در این مسیر قرار داشته باشد. زمانی دو کشور به رشد اقتصادی می رسند که در مسیر افزایش دوستیها و همکاریها، گامهای مثبتی برداریم. اساسا سکونت در خانه، در گرو برادری و همکاری با همسایگان است.
رئیس جمهور اظهار داشت: امروز تلاش مسئولان در راستای منافع دو ملت و برای تسهیل در فعالیت کارآفرینان و سرمایهگذاران است که باید از این دوستی و محبت موجود بین دو کشور بهترین محصولات را برداشت کنند.
روحانی با تأکید بر ضرورت رعایت صداقت، دوستی و برادری در انجام فعالیتهای تجاری، گفت: اگر تجار و فعالان اقتصادی در تجارت خود به فکر منافع متقابل باشند، میتوانند تجارت خوب و سازندهای را سامان دهند.
رئیس جمهور با بیان اینکه باید به دنبال روابط برد – برد باشیم، افزود: خودرویی که تولید میکنیم باید موجب افتخار دو کشور و رضایت استفادهکنندگان آن باشد.
روحانی با بیان اینکه در بخش انرژی فرصتهای خوبی برای همکاری دو کشور وجود دارد، گفت: در سالهای اخیر فعالیتهای مشترکی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی و صنایع داشتهایم و میتوانیم در دیگر زمینهها مانند بهداشت و درمان، داروسازی و علم و فناوری نیز همکاریهای خوبی داشته باشیم.
رئیس جمهور اظهار داشت: مهمتر از روابط و پروژههای مهمی که با مشارکت دو کشور افتتاح شده، دوستی و برادری میان دو ملت است و باید تلاش کنیم که روز به روز این احساس و برادری گسترش یافته تا در عمل ببینیم دین، ایمان و باور ما از یک منبع نشأت میگیرد.
روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران توسعه و امنیت آذربایجان را در راستای توسعه و امنیت خود قلمداد میکند، گفت: باور داریم که اعضای یک خانواده در منطقه هستیم و باید از ظرفیتهای موجود بیشترین استفاده را داشته باشیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه همکاریهای بانکی دو کشور هنوز به نطقه مطلوب نرسیده و مسئولان دو کشور باید در این راستا تلاش کنند، افزود: در زمینه تجارت نیاز به تعرفهها و مکانیزمهای جدید در راستای توسعه تجارت ترجیحی داریم که کمیسیون مشترک دو کشور باید نواقص و مشکلات در این مسیر را بررسی کرده و در مسیر حل آن تلاش کنند.
روحانی با اشاره به ضرورت توسعه گردشگری میان دو کشور، افزود: ملتهای ما باید به راحتی بتوانند از دیدار یکدیگر و بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی دو کشور، لذت ببرند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه اسلام ما اسلام رحمانی و دین ما دین رحمت است، گفت: در اسلام تهدید، ترور و زورگویی نیست و ما همان اسلامی را قبول داریم که پیامبر(ص) و ائمه(ع) آن را دنبال کردند.
روحانی افزود: خوشبختانه نظرات دو دولت درباره مسایل فرهنگی، سیاسی و موضوعات منطقهای نه تنها نزدیک به هم است بلکه در بسیاری از موارد دیدگاههای مشابه هم داریم.
رئیس جمهور تأکید کرد: از فعالان اقتصادی دو کشور میخواهم تا از همه ظرفیتها در تجارت و ایجاد فرصت های سرمایهگذاری در بخشهای مختلف استفاده کرده و در این راستا تلاش کنند.
الهام علیاف رئیس جمهور آذربایجان نیز در این همایش با بیان اینکه مناسبات ایران و جمهوری آذربایجان در سطح بالایی قرار دارد، گفت: دو ملت قرنهای زیادی در کنار هم بوده و تاریخ و فرهنگ مشترک اساس توسعه روابط دو کشور است.
علیاف با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا روابط تجاری و اقتصادی فیمابین نیز متناسب با روابط سیاسی، بیش از پیش گسترش یابد، افزود: توسعه مناسبات تهران – باکو نه تنها در راستای منافع دو ملت، بلکه به نفع سایر ملتها نیز خواهد بود و طرحهایی که به طور مشترک توسط ایران و آذربایجان به بهرهبرداری میرسد، برای دیگر کشورها نیز دارای منافع است.
رئیس جمهور آذربایجان اظهار داشت: فعالان اقتصادی باید مناسبات نزدیکتر و بیشتری با هم داشته باشند تا بتوانیم رقم تجارت و صادرات دو کشور را افزایش دهیم.
علیاف با اشاره به ضرورت سرمایهگذاری مشترک و اجرای پروژههای مشترک مانند تولید خودرو میان دو کشور، گفت: باید در راستای توسعه طرحهای مشترک تلاش کنیم و این مسیر تامین مطلوب منافع دو ملت خواهد بود.
وی با بیان اینکه امروز کریدور شمال – جنوب به واسطه تلاشهای ایران و آذربایجان عملیاتی میشود، گفت: با بهرهبرداری از این کریدور وضعیت جدیدی در ترانزیت منطقه بوجود خواهد آمد.
رئیس جمهور آذربایجان با اشاره به همکاریهای سه جانبه و چند جانبه ایران و آذربایجان با روسیه، ترکیه و گرجستان، گفت: بسیاری از موضوعات مانند حمل و نقل، انرژی و مسایل امنیتی، سیاسی و حمایتهای متقابل محور این روابط خواهد بود.
علیاف با اشاره به ضرورت همکاریها در بخش انرژی، برق و گردشگری، گفت: همکاریهای ایران و آذربایجان در دریای خزر بسیار حائز اهمیت است که در این راستا سند مهمی به امضاء روسای جمهور دو کشور رسید.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی از بعدازظهر امروز به کشور گفت: این سامانه مناطق شمال غرب و غرب کشور را تحت تاثیر قرار خواهد داد و موجب بارشهای پراکنده، وزش باد شدید و به تدریج رگبار و رعد و برق در این مناطق خواهد شد.
احد وظیفه در گفتوگو با ایسنا در تشریح آخرین وضعیت کشور گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای هواشناسی امروز نیز هوای گرم در غالب مناطق کشور ماندگار خواهد بود.
وی با اشاره به وزش باد شدید در استانهای اردبیل و گیلان افزود: امروز با ورود سامانه بارشی به کشور در شمال غرب و غرب کشور، ابرناکی، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و به تدریج رگبار و رعد و برق پیشبینی میشود. همچنین امروز به سبب وزش باد شدید و گرد و خاک در کشور عراق و انتقال آن به کشور، در استانهای خوزستان، ایلام و کرمانشاه نیز پدیده گرد و خاک و کاهش دید و کیفیت هوا پیشبینی میشود.
وی ادامه داد: از امشب میزان بارشها در شمال غرب کشور بویژه در مناطق غربی استان آذربایجان غربی افزوده خواهد شد تا روز جمعه که سامانه بارشی شمال غرب، غرب، مناطقی از جنوب غرب، زاگرس مرکزی، سواحل دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز و تهران را فرا میگیرد که با خود رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید را به همراه خواهد داشت. البته از بعدازظهر جمعه با نفوذ هوای سرد در نیمه غربی کشور، شاهد کاهش 6 تا 8 درجهای دما خواهیم بود که کاهش دما در برخی مناطق ساحلی دریای خزر و اردبیل 10 تا 12 درجه خواهد بود.
وی تاکید کرد: روز جمعه در جنوب آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، اردبیل، گیلان، شمال قزوین، البرز و تهران بارشها شدت بیشتری خواهد داشت و در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز بارش به صورت برف خواهد بود. همچنین برای روز جمعه در خراسان شمالی و رضوی وزش باد شدید پیشبینی میشود.
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی روز شنبه به بارش باران در سواحل دریای خزر و ارتفاعات سمنان، خراسان شمالی، رضوی و برخی مناطق بوشهر، فارس، کرمان، یزد و خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: روز شنبه بارش در برخی نقاط گلستان، شدت بیشتری خواهد داشت و در این روز دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهد شد و در شمال شرق کشور نیز 8 تا 12 درجه کاهش دما پیشبینی میشود.
وی در تشریح وضعیت جوی شهر تهران گفت: برای امروز آسمان تهران نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد خواهد بود و برای فردا نیز از بعدازظهر افزایش ابر گاهی همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. برای روز شنبه نیز آسمان تهران نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد شدید خواهد بود. کمینه و بیشینه دمای شهر تهران برای روز جمعه به ترتیب 15 و 28 درجه سانتیگراد و برای روز شنبه نیز 11 و 22 درجه پیشبینی میشود.