دکتر لاریجانی ضمن تبریک به مناسبت انتصاب افشانی به عنوان شهردار جدید تهران گفت: امیدوارم که در این سمت جدید توفیقات روزافزونی کسب کنید، چرا که کار سختی و بزرگی برعهده شهرداری تهران است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی دقیق و واقع بینانه در شهرداری تهران، گفت: شهرداری باید برای بهبود هوای تهران برنامه ریزی داشته باشد.
به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با سید محمدعلی افشانی شهردار جدید تهران دیدار و گفت: وگو کرد.
دکتر لاریجانی در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت انتصاب افشانی به عنوان شهردار جدید تهران خطاب به وی گفت: امیدوارم که در این سمت جدید توفیقات روزافزونی کسب کنید، چرا که کار سختی و بزرگی برعهده شهرداری تهران است.
نگاه شهرداری تهران باید نسبت به برنامهها واقع بینانه باشد
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه شهرداری تهران جای حساس و مهمی است، افزود: مسائلی که در شهر تهران وجود دارد، متنوع است که توفیق شهردار جدید تهران مرهون این بوده که مشکلات فعلی را در شهر تهران به درستی آنالیز کرده و برای رفع هر یک از آنها برنامهای داشته باشد.
لاریجانی با تاکید بر اینکه داشتن برنامه به یک مدیر در سطح شهردار تهران کمک میکند که خود را از زمان عقب نیندازد، ادامه داد: نگاه شهرداری تهران باید نسبت به برنامه واقع بینانه باشد، اما داشتن همین برنامه بسیار مهم است.
شهرداری تهران باید برای بهبود هوای تهران برنامه ریزی داشته باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تهران چند تقاطع دارد که باید با یکدیگر دیده شوند، افزود: یکی از این موضوعات هوای تهران است که قانون لایحه هوای پاک در این راستا در مجلس تصویب شده و شرایطی را برای کارخانهها و حمل و نقل قرار داد، لذا اگر شهرداری پشت اجرای آن نایستد، دستگاهها آن را اجرایی نمیکنند.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران باید برای هوای تهران برنامه ریزی داشته باشد، ادامه داد: هزینهای که برای آلودگی هوای تهران پرداخت میشود، چه هزینههای فوری مانند تعطیلات و چه هزینههای پنهان همانند ایجاد برخی بیماریها بیش از هزینههایی بوده که برای آلودگی باید خرج شود.
سرمایه گذاری در بخش مترو افزایش یابد، میتوان از حجم ترافیکی کاست
لاریجانی اظهار داشت: در زمینه گسترش مترو، توسعه حمل و نقل عمومی، برقی کردن موتورسیکلتها و کارخانههایی که اطراف تهران وجود داشته و آلودگی زیادی دارند و سوخت منازل، شهردار تهران باید جلساتی برای چاره اندیشی و رفع مشکلات برگزار کند که در این راستا مجلس حتما از شهرداری تهران حمایت میکنند.
رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه بحث ترافیک و حمل و نقل نیز یکی از مباحث مهم دیگر برای شهر تهران است، ادامه داد: باید در این دو بخش بازنگریهایی صورت گیرد، چرا که حجم حمل و نقل با مترو کم بوده و سهم حمل و نقلهای دیگر بیشتر است، لذا اگر سرمایه گذاری در بخش مترو افزایش یابد، میتوان از حجم ترافیکی کاست که این موضوع باید در اولویت قرار گرفته و برنامه جامعی برای بحث ترافیک تدوین شود.
میتوان مبلغ اولیه ساخت و ساز را تقسیط کرد
میتوان مبلغ اولیه ساخت و ساز را تقسیط کرد
وی با تاکید بر اینکه یکی از موضوعات مهم دیگر بحث درآمدهای پایدار برای شهرداری تهران است، ادامه داد: تا حدی بحث فروش فضای شهر برای اداره و کسب درآمد معنا داشت، اما موضوع فروش فضای شهر بدون اصول انجام شده، چرا که در برخی از خیابانهای تنگ عمارتهای ۳۰ طبقه بنا نهاده شده که برای کشور مشکل ایجاد میکند، لذا شهرداری تهران باید برای این بخش انضباطی در نظر گرفته و راههای دیگر برای کسب درآمد در نظر گرفت.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان با بیان اینکه یکی از موانع برای رونق ساخت و ساز در تهران مبلغ اولیهای بود که برای ساخت دریافت میشود، یادآور شد: میتوان این مبلغ را تقسیط کرد تا ساختمان سازی به صورت معقول و با برنامه ریزی صحیح رونق بگیرد و درآمدی پایدار برای شهرداری ایجاد شود، اما روز نخست که پروژه ساختمان سازی کلید میخورد نیازی به دریافت مبلغ کلان نیست.
لاریجانی، شهرداری تهران را از قبول مسئولیت سایر دستگاهها به عنوان مدیریت شهری بر حذر داشت و افزود: در حال حاضر همه به دنبال این هستند که مدیریت یکپارچه شهری وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: نیازی نیست که بار شهرداری تهران بیش از این شود، چرا که شهرداری تهران مشکلات فراوانی دارد و باید بر رفع این مشکلات اهتمام بورزد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت یکپارچه شهری در برخی کشورها مفید است، اظهار داشت: مابقی دستگاهها باید هزینههای خود را پرداخت کنند تا شهر تهران اداره شود و اوضاع شهر سروسامان یابد.
افشانی:دستگاههای دولتی حاضر به واگذاری وظایف خود به شهرداری نیستند
سید محمدعلی افشانی در این دیدار با بیان اینکه مجلس باید از شهرداری تهران حمایت کند، گفت: امیدوارم که تمام کسانی که دلشان به حال کشور میسوزد، به شهرداری تهران کمک کنند تا انتظار نسبی مردم برآورده شود، چرا که تهران گرانیگاه تعادلی کشور است.
وی با اشاره به طرح موضوع مدیریت یکپارچه شهر تهران در جلسه هم اندیشی شورا افزود: در این جلسه به اعضای شورا اعلام کردم که در این بخش با آنها همراهی نمیکنم، چرا که دستگاههای دولتی حاضر به واگذاری وظایف خود به شهرداری نیستند و اگر وظایف خود را به شهرداری واگذار کنند، منابع مرتبط با آن را در اختیار شهرداری قرار نمیدهند.
سال گذشته مدارس شهر تهران حدود ۳۰ روز تعطیل بودند
شهردار جدید تهران ادامه داد: رئیس مجلس و رئیس جمهور شرایط جهانی را به خوبی شناخته و میتوانند مسائل پیش رو را پیش بینی کنند.
افشانی با بیان اینکه مجلس باید برای ایجاد درآمد در بحث اصلاح قوانین به شهرداری کمک کند، یادآور شد: این کسب درآمد باید بدون ایجاد فشار به مردم انجام شود.
شهردار جدید تهران با تاکید بر اینکه اولویت نخست کاری بنده کاهش آلودگی هوای تهران است، افزود: سال گذشته مدارس شهر تهران حدود ۳۰ روز تعطیل بودند که باید در این راستا فکری به حال آلودگی هوای شهر تهران کرد.
حمل و نقل عمومی تقویت شود، آلودگی هوا کاهش مییابد
وی با بیان اینکه حمل و نقل کارکرد دوجانبه دارد، ادامه داد: اگر حمل و نقل عمومی تقویت شود، آلودگی هوا کاهش یافته و به تناسب از حجم ترافیک کاسته میشود، چرا که در حال حاضر اتوبوسهای گازوئیل سوزی وجود دارند که در هر ۱۰۰ کیلومتر ۶۷ لیتر مصرف میکنند که اگر این اتوبوسها گازسوز شوند، آلودگی هوا کاهش مییابد.
افشانی با تاکید بر اینکه باید از قالب صرف حرف زدن خارج شویم، تا مردم باور کنند که دولت، مجلس و شهرداری به دنبال ایجاد تحول در شهر تهران هستند، تصریح کرد: در بحث توسعه مترو باید تعداد واگنها افزایش یابد تا تاخیر مردم در ایستگاهها کاهش یابد که در این راستا مناقصهای برای ۶۳۰ واگن انجام شده که در حال نهایی شدن است و این اقدام بین شرکت چینی و واگن سازی تهران به صورت مشترک انجام میشود.
هیچکدام از ساختمانهای بافت فرسوده با زلزله ۶ ریشتری سرپا نمیماند
وی با بیان اینکه هیچکدام از ساختمانهای بافت فرسوده با زلزله ۶ ریشتری سرپا نمیماند، افزود: بحث مقاوم سازی ساختمانهای شهر به عنوان یک اولویت در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد که در این راستا باید برای ساختمانهای مهم شهر، شناسنامه فنی صادر شود و بنده زمانی که در نوسازی مدارس کشور ایفای مسئولیت میکردم، برای مدارس کشور شناسنامه فنی صادر کردیم که ۱۰۰ هزار مدرسه شناسنامه فنی داشته و به صورت آنلاین روی سایت قرار دارند.
شهردار تهران ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی باید به عنوان متولی مسکن شناسنامه فنی برای ساختمانهای تهران، به ترتیب اولویت صادر کند، اما اگر وزارت راه این اقدام را انجام ندهد، شهرداری در صورت حمایتهای مالی این اقدام را انجام میدهد.
صدور پروانه ساخت ساختمانها تقسیط شده است
افشانی با بیان اینکه در حال حاضر صدور پروانه ساخت ساختمانها تقسیط شده است، اظهار داشت: این تقسیط به گونهای است که با سود ۱۵ درصدی در ۳۶ ماه و یا ۵۰ ماه پرداخت میشود، حتی اگر فردی وضعیت مالی مناسبی نداشته باشد، زمان بازپرداخت میتواند بیشتر شود.
وی با اشاره به بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: تبصره ۵۴ قانون بودجه سال ۶۲ دولت را مکلف کرده بود که به گونهای عمل کند که ظرف مدت ۳ سال، شهرداریها به خودکفایی برسند، که در این راستا شهرداریها در ابتدا به خوبی عمل کردند، اما زمانی که بحث تجمیع عوارض مطرح و روی آن کلمه مالیات بر ارزش افزوده گذاشته شد، همه فکر کردند که مالیات بر ارزش افزوده پول دولت است و به مرور سهم شهرداریها را کاهش دادند.
بخش محدودی از پسماند تهران به صورت صنعتی دفع میشود
شهردار تهران با بیان اینکه از سال ۸۹ به بعد سهم دولت ۶۷ درصد و سهم شهرداری ۳۳ درصد شد، گفت: شهرداری تهران پیشنهادی مبنی بر اینکه سهم دولت و شهرداری ۵۰ درصد مساوی شود، مطرح کرده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آخرین روزهای بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی است، افزود: به کمیسیون اقتصادی پیشنهاد شود که سهم شهرداریها حداقل ۴۰ درصد شود که این قدم بزرگی برای شهر تهران و رفع مشکلات این شهر است.
شهردار تهران با اشاره به اینکه بخش محدودی پسماند تهران به صورت صنعتی و با رعایت اصول زیست محیطی مدیریت میشود، اظهار داشت: باید چارهای برای دفع این پسماندها اندیشیده شود که در این راستا میتوان اقداماتی انجام داد که این پسماندها با حمایتهای دولت به برق تبدیل شود، بنابراین باید گاز به قیمت نیروگاهها در اختیار این شرکتها قرار گیرد که البته در قانون بودجه سالانه گنجانده شده، اما باید به صورت پایه دائمی شود.
حسین میرشجاعیان حسینی معاون امور اقتصادی و دبیر هیات مقرراتزدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در نامهای خطاب به علیاصغر مونسان صدور مجوز کسب و کار در فضای مجازی را در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری غیرقانونی و ممنوع اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، هیات مقرراتزدایی، صدور مجوز کسب و کار در فضای مجازی را در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری غیرقانونی و ممنوع اعلام کرد.
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشکری با استناد به تبصره ۲ ماده ۷ قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مصوب ۱۳۷۰/۷/۷ و اصلاحات بعدی و در اجرای تبصره ۳ ماده ۲ دستورالعمل ارائه خدمات سیاحتی و گردشگری در فضای مجازی مصوب ۱۳۹۴/۶/۳۱، به منظور ساماندهی سامانههای الکترونیکی فعال در حوزه معرفی، اطلاعرسانی، بازاریابی و فروش خدمات گردشگری، شیوهنامهای را طراحی کرد که بر آن اساس افراد حقیقی و حقوقی علاقمند به فعالیت و ارائه خدمات سیاحتی و گردشگری در فضای مجازی، چنانچه قبلا مجوزی در چارچوب آئیننامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی، سیاحتی، جهانگردی و زیارتی مصوب ۱۳۸۰ و آئیننامه ایجاد، اصلاح، تکمیل درجهبندی و نرخگذاری تاسیسات گردشگری مصوب ۱۳۹۴ برای فعالیت در حوزه گردشگری دریافت نکردهاند، با رعایت شرایطی میتوانستند نماد اطمینان گردشگری را دریافت کنند.
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بر این باور بود که ایجاد چنین الزامهایی و داشتن اختیار در صدور مجوزهای کسب و کار در فضای مجازی، علاوهبر ساماندهی سامانههای فروش خدمات سفر، از کلاهبرداریهای مجازی جلوگیری خواهد کرد. به همین دلیل در سال ۹۶ برخی از سایتهای گردشگری مجاز در عین حال که نماد E. و یا عتماد الکترونیکی کسب و کارهای اینترنتی را داشتند، مسدود شدند.
آن زمان انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی علت مسدود شدن شماری از سایتهای گردشگری را نداشتن نماد T. (اعتماد گردشگری در فضای مجازی) دانسته بود، در حالیکه معاون مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعتقاد داشت؛ داشتن نماد «T» الزامی نیست و میراث فرهنگی باید درخواست خود را در اینباره به هیأت مقرراتزدایی وزارت اقتصاد ارائه کند، اما مدیرکل نظارت و ارزیابی گردشگری آن سازمان، این موضوع را بیارتباط با هیات مقرراتزدایی وزارت اقتصاد دانسته و گفته بود که قبلا با مرکز توسعه تجارت الکترونیک توافق شده تا پیش از صدور نماد E، متقاضی ایجاد کسب و کار گردشگری در فضای مجازی، از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تاییدیهای دریافت کند.
اکنون پس از گذشت یک سال حسین میرشجاعیان حسینی ـ. معاون امور اقتصادی و دبیر هیات مقرراتزدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار ـ. در نامهای خطاب به علیاصغر مونسان ـ. رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ـ. اعلام کرد؛ «همانگونه که متسحضرید هیات مقرراتزدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در مصوبه مورخ ۹۶/۸/۸ ضمن تصویب فهرست مجوزهای آن سازمان، دستگاه تحت مسؤولیت جنابعالی را به عنوان دستگاه اصلی صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتی، سیاحتی و جهانگردی و زیارتی معرفی کرد. حال با عنایت به اینکه در فهرست مجوزهای مصوب هیات، نمادی با موضوع گردشگری وجود ندارد، ادامه فعالیت سامانه tnamad.ichto.ir در پایگاه اطلاعرسانی آن سازمان و صدور مجوز «نماد گردشگری» برخلاف مصوبه هیات و غیرقانونی است.»
دبیر هیات مقرراتزدایی همچنین مسدود کردن این سامانه در اسرع وقت را الزامی اعلام کرده و در ادامه این دستورالعمل آورده است؛ «به عبارت دیگر دفاتر مذکور طبق مصوبه ۱۳۸۰ هیات محترم وزریران موظف به اخذ مجوز بند «ب» از آن سازمان بوده و برای فروشندگان خدمات دفاتر مذکور در فضای مجازی (واسطهها)، تنها پروانه کسب صادره از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی کافی است و مسؤولیت نظارت بر آنها نیز بر عهده این اتحادیه است.»
این نامه همچنین به نمایندههای تامالاختیار سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور برای صدور دستور انجام اقدام مقتضی و همچنین به نماینده تامالاختیا دیوان محاسبات، رییس اتاق بازرگانی، نایع، معادن و کشاورزی، رییس اتاق تعاون، اتاق اصناف، کبیری و کوهکن دو نماینده مجلس شورای اسلامی رونوشت شده است.
شهرهایی که بیشترین تنش آبی برای آنها پیشبینی شده نظیر اصفهان، بندرعباس، بوشهر، شیراز، کرمان، مشهد و تقریباً تمام شهرهای استان اصفهان و یزد است که به نظر میرسد در فصل تابستان با چالشهای بزرگ آبی مواجه شوند.
رضا اردکانیان وزیر نیرو گفت: حدود ۳۰۰ شهر کشور با جمعیت حدود ۱۷ میلیون نفر در تنش آبی هستند.
به گزارش ایسنا، شهرهایی که بیشترین تنش آبی برای آنها پیشبینی شده نظیر اصفهان، بندرعباس، بوشهر، شیراز، کرمان، مشهد و تقریباً تمام شهرهای استان اصفهان و یزد است که به نظر میرسد در فصل تابستان با چالشهای بزرگ آبی مواجه شوند.
وضعیت کشور به دستههای تنش آبی و بدون تنش تقسیم میشود؛ به این ترتیب که اگر میزان تأمین با مصرف یکی باشد گفته میشود تنشی وجود ندارد، اما اگر تا ۱۰ درصد میزان منابع آبی به نسبت تقاضا (آب مورد نیاز) کاهش داشته باشد، اصطلاحاً گفته میشود که آن منطقه در مرحله تنش زرد است و اگر این اختلاف ۲۰ درصد باشد، تنش نارنجی و اگر بیش از ۲۰ درصد باشد، تنش قرمز نامیده میشود.
در حال حاضر ۴۴ درصد جمعیت کشور بدون تنش آبی، ۱۷.۱ درصد درمحدوده تنش آبی زرد، ۱۱ درصد در محدوده تنش نارنجی و ۲۷.۹ درصد نیز در وضعیت تنش آبی قرمز قرار دارند.
حال اگر بخواهیم این عدد را براساس تعداد شهرها بگوییم باید گفت: تعداد شهرهایی که دارای تنش آبی هستند زیاد نیست؛ چراکه ۷۱.۱ درصد از شهرها (به لحاظ تعداد) هیچ تنش آبی ندارند، اما شهرهایی که دچار تنش آبی هستند ۶۶ درصد جمعیت شهرها را تشکیل میدهند.
مجموعاً در سه محور زرد، نارنجی و قرمز از ۱۱۵۷ شهر، ۳۳۴ شهر تنش آبی دارند که بیشتر آنها در محور زرد و قرمز قرار گرفتهاند و کار شرکتهای آب و فاضلاب این است که این شرایط را در فصل تابستان مدیریت کنند که البته برای این مسئله نیز راهکارهایی درنظر گرفته شده است.
در این بین رضا اردکانیان - وزیر نیرو - چندی پیش گفت:حدود ۳۰۰ شهر کشور با جمعیت حدود ۱۷ میلیون نفر در تنش آبی هستند. اگرچه در استانی مانند کرمانشاه کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته در حد چند درصد بوده، اما در برخی از استانها مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان و... ۷۵ تا ۸۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته داریم.
وی افزود: از سوی دیگر با تغییرات اقلیمی هم مواجه هستیم، بگونهای که نسبت به ۵۰ سال گذشته حدود دو درجه افزایش دما داریم و حتی اگر بارندگی هم مناسب باشد این گرم شدن هوا میزان تبخیر را نیز بالا میبرد. علاوه بر این افزایش جمعیت و بالا رفتن مصرف نیز عامل دیگر تشدید بحران در کشوراست.
وضعیت فعلی بیانگر تابستانی سخت در حوزه منابع آبی است؛ تا جایی که اگر از هم اکنون تدابیر مدیریتی در این حوزه اتخاذ نشود به گفته بسیاری از کارشناسان و مسوولان با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد؛ لذا انتظار میرود دولت نگاه ویژهتری نسبت به این مساله داشته باشد. همچنین مشترکان نیز با رعایت مصرف از تنش آبی امسال بکاهند.
سلحشوری در مورد وضعیت لایحه حمایت از حقوق کودکان گفت: «این لایحه در آستانه ورود به صحن علنی و تصمیمگیری نهایی است. اگر این لایحه تصویب شود قطعاً در جلوگیری از بروز اتفاقاتی از این دست و همچنین مقابله با مجرمان تأثیر زیادی خواهد داشت.»
پروانه سلحشوری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد ماجرای تعرض دانش آموزان مدرسهای در غرب کشور، به فقدان آموزش و آگاهی در مدارس و خانوادهها اشاره کرد و گفت: «اگر کودکان و نوجوانان بهخوبی از خطراتی که تهدیدشان میکند اطلاع داشته باشند و شیوه واکنش نشان دادن را هم یاد گرفته باشند، چنین اتفاقاتی در این سطح نمیافتد.»
به گزارش اعتمادآنلاین، دیروز خبر تعرض معاون آموزشی یکی از مدارس غرب تهران در رسانهها منعکس شد. این خبر که جنجال زیادی به راه انداخته و افکار عمومی را به شدت تحت تأثیر قرار داده است، توجه بسیاری را به موضوع آگاهیبخشی به دانش آموزان معطوف کرده است.
پروانه سلحشوری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم یکی از آنها است. او میگوید: «این اتفاقات در سایه ناآگاهی و مغفول بودن آموزش میافتد. اگر کودکان و نوجوانان به خوبی از خطراتی که تهدیدشان میکند اطلاع داشته باشند و شیوه واکنش نشان دادن را هم یاد گرفته باشند، چنین اتفاقاتی در این سطح نمیافتد.»
او ادامه میدهد: «جامعه ما در ابتدای ورود به دورانی جدید است، تا کنون کمتر با چنین پدیدههایی رو به رو بودهایم، اما حالا در آستانه ورود به این دوران اگر بیشتر از این نسبت به آموزش و آگاهی بخشی غفلت کنیم قطعاً با اتفاقات بدتری هم رو به رو خواهیم شد.»
سلحشوری به اقداماتی که به منظور افزایش آگاهی کودکان و نوجوانان انجام شده اشاره میکند و میگوید: «در جریان هستم که معاونت امور بانوان و شورای فرهنگی اجتماعی زنان مدتی است که در حال تلاش هستند که آموزشهای این چنینی را در برنامههای آموزشی مدارس بگنجانند. فاجعهای که الآن رخ داده نشان میدهد که چقدر چنین کاری ضروری است و باید در آن تعجیل شود.»
سلحشوری در مورد وضعیت لایحه حمایت از حقوق کودکان هم میگوید: «این لایحه در آستانه ورود به صحن علنی و تصمیمگیری نهایی است. اگر این لایحه تصویب شود قطعاً در جلوگیری از بروز اتفاقاتی از این دست و همچنین مقابله با مجرمان تأثیر زیادی خواهد داشت.»
به گفته او مجلس دست از پیگیری فاجعهای که در یکی از مدارس غرب تهران رخ داده بر نمیدارد. او میگوید: «در مرحله اول، امروز معاون مدارس غیرانتفاعی آموزشوپرورش به مجلس آمد تا در این مورد توضیح دهد. پیگیریهای دیگر هم ادامه دارد.»