پاسخ بی بی سی به انتقاد در پوشش وقایع تروریستی اهواز


پاسخ بی بی سی به انتقاد در پوشش وقایع تروریستی اهواز 7 مهر -97
شاکی شدن پاسداران از شبکه خبرپراکنی بی بی سی محور حادثه اهواز که چرا مو مو براساس گزارش پاسداران خبرش را بازتاب نداد؟
پاسخ بی بی سی به انتقاد در پوشش وقایع تروریستی اهواز
اقدامات بی بی سی در مورد پوشش وقایع کشورهای اسلامی و اروپایی دوگانه و مغرضانه است.
به گزارش خبرگزاری فارس، اکبر نصراللهی تحلیلگر مسائل سیاسی و استاد ارتباطات در صفحه شخصی خود نوشت: رئیس سیاستگذاری و استاندارد های خبری شبکه بی بی سی در مصاحبه با برنامه دیدبان، خیلی خوب و دیپلماتیک به انتقادها علیه این شبکه در پوشش اخبار حمله تروریستی اهواز پاسخ داد اما این پاسخ، قانع کننده و منطبق با واقعیت های جاری و  تاریخی نبوده است.
دیوید جردن پذیرفته است که بی بی سی پیش از این در مورد برخی حملات مثل حمله به مترو لندن از کلمه حملات تروریستی استفاده کرد.
به گفته جردن استفاده از کلمه حمله تروریستی در بی بی سی معدود اما اشتباه بوده است و به دلیل حجم گسترده خروجی بی بی سی  و تعلق خاطر خبرنگار به کشورش و  استفاده از خبرنگار غیرمرتبط  این اشتباه اتفاق افتاده است.
این دلایل را قانع کننده نمی دانم چون کارکنان بی بی سی فارسی که ایرانی هستند در مورد کشتار هموطنانشان از صفت تروریستی  استفاده نمی کنند اما خبرنگار انگلیسی همین شبکه به علت تعلق خاطر به کشورش، از صفت تروریستی برای حمله به مترو لندن استفاده می کند.
نمی توانم بپذیرم استفاده از واژه تروریستی بر اساس سیاست های بی بی سی در این شبکه به علت اختلاف دیدگاه در مورد مصادیق اقدامات  تروریستی ممنوع است.
همچنان معتقدم اقدامات بی بی سی در مورد پوشش وقایع کشورهای اسلامی و اروپایی دوگانه و مغرضانه است. استفاده واژه "دولت" برای گروه تروریستی داعش ، بزرگنمایی وقایع منفی کشورهای اسلامی و سکوت یا کوچک‌نمایی وقایع مثبت این‌کشورها، نمونه هایی است که هر روز آن را از بی بی سی می بینیم‌ و می شنویم.