اقدام اشرار برای انفجار بزرگترین مخزن بنزین یکی از شهرستان‌ها ناکام ماند

نتیجه اتهام زنی ودروغ و وارونه گویی و کتمان واقعیت بیش از 40 ساله منجر به بی اعتمادی کامل و خشم و انفجار اجتماعی شده است .ولی به جای بازنگری این سیاست نخ نماشده  باشدت بیشتری این سیاستت اعمال می شود.
اقدام اشرار برای انفجار بزرگترین مخزن بنزین یکی از شهرستان‌ها ناکام ماند
تهران- ایرنا- وزیر کشور سه‌شنبه شب با اشاره به اقدامات انجام شده در اغتشاشات اخیر، اظهار کرد: اقدام اشرار برای انفجار بزرگترین مخزن بنزین یکی از شهرستان‌ها ناکام ماند.
عبدالرضا رحمانی فضلی در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما گفت: اشرار در یکی از شهرستان‌ها اقدام کردند تا بزرگترین مخزن بنزین شهرستان را منفجر کنند. اگر آن مخزن منفجر می شد، نصف شهر می‌سوخت.
وی ادامه داد: مقابل لشکر قمه‌کشان و مسلحان، همه از نیروهای انتظامی انتظار دارند تا وارد عمل شوند.
وزیر کشور تصریح کرد: در اغتشاش‌ها زنگ زدم به آقای علی عسگری و گفتم ۵۰۰ نفر از اشرار در حال حرکت به صدا وسیما هستند. البته با ورود بموقع نیروهای انتظامی، حتی نگذاشتیم آنها به سه کیلومتری صدا وسیما برسند.
رحمانی فضلی عنوان کرد: رئیس جمهوری بعضی شبها پنج بار، حتی در صبح زود تماس می‌گرفت و تأکید می‌کرد که خویشتنداری شود.
وی تأکید کرد: با گسترش اغتشاش‌ها مجبور شدیم اینترنت را به صورت مقطعی و موضعی قطع کنیم. دستور دادیم نخست، محدود سازی شد و بعد، نتیجه گرفتیم که باید مسدود سازی شود.
وزیر کشور اضافه کرد: اهمیت اینترنت برای مردم و ضرر قطع شدن  آن را می دانستیم اما برای جلوگیری از ضرر بیشتر و حفظ امنیت کشور، این اقدام صورت گرفت.
رحمانی فضلی یادآور شد: در اغتشاشات، نیروهای پلیس و بسیج، دو برابر معارضان و اشرار زخمی شدند که این، نشان دهنده خویشتنداری ماست.
حمله به 50 پایگاه نظامی
رحمانی فضلی در ادامه توضیح داد: در این اغتشاشات بیش از ۵۰ پایگاه و پاسگاه نظامی مورد حمله قرار گرفتند.
به گفته وی، حمله و آتش زدن ۳۴ آمبولانس، ۷۳۱ بانک، ۱۴۰ اماکن عمومی، ۹ مرکز مذهبی، ۷۰ پمپ بنزین، ۳۰۷ خودرو مردم و غیر دولتی، ۱۸۳ خودرو نظامی، ۱۰۷۶ موتورسیکلت شخصی از جمله اتفاقاتی بود که در دوران اغتشاش رخ داد.
وزیر کشور توضیح داد: در تمام حوادث اخیر در همه نقاط کشور، طبق گفته نیروهای میدانی و فرمانداری ها بین ۱۳۰ تا ۲۰۰ هزار نفر بیشتر نبوده اند.
بررسی وصل اینترنت
رحمانی فضلی تأکید کرد: چهارشنبه در جلسه شورای امنیت برای اتصال اینترنت موبایل بحث می‌کنیم.
وی ادامه داد: تحلیل دشمنان این بود که باید اغتشاشات، یک ماه ادامه داشته باشد.
وزیر کشور تصریح کرد: اینترنت ثابت در تمام کشور باز شده؛ اینترنت موبایل نیز در ده استان باز است و در جلسه شورای امنیت برای اتصال اینترنت موبایل بحث می‌کنیم.
رحمانی فضلی گفت: به تناسب این که اطمینان حاصل شود، اینترنت موبایل نیز در تمام کشور وصل خواهد شد.