استقبال پرحاشیه مجلس یازدهم از ظریف، مستمسک رسانه‌های معاند

 برای توجیه پنهانکاری  وعدم اشاره  به اختلافات شدید درونی آدرس غلط داده نشود چون بیش ازا یفای نقش رسانه های معاند علیه رژیم و لایت فقیه بلندگوو تریبون  ها و رسانه های داخلی وابسته به نهادهای سرکوبگر اطلاعاتی و امنیتی و پاسداری و بسیجی اند که زیر کنترل کامل رهبر نامشروع ا نتصابی ولایت فقیه اند . رسانه های برون مرزی هم درراستای  اطلاع رسانی بخشی از مواضع اینان را بازتاب می دهند.
استقبال پرحاشیه مجلس یازدهم از ظریف، مستمسک رسانه‌های معاند
تهران – ایرنا - روز گذشته، نخستین حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مجلس شورای اسلامی به دعوت نمایندگان، با حواشی حاکی از استقبال نه چندان خوشایند از وی توسط برخی نمایندگان همراه شد به گونه‌ای که رفتار بعضی شماری از آنها به خوراک و سوژه‌ای دلخواه برای رسانه های بیگانه و معاند تبدیل شد.
ظریف، دیپلماتی کارکشته و چهره‌ای جهانی که حدود هفت سال است بطور مستمر و با تایید و پشتیبانی عالی ترین مقامات جمهوری اسلامی ایران، سکان دستگاه دیپلماسی را در دولت های یازدهم و دوازدهم در دست داشته و تلاش‌های شبانه روزی او در خط مقدم نبرد دیپلماتیک در برابر قدرت های بزرگ جهانی در سخت ترین شرایط جمهوری اسلامی بعد از پیروزی انقلاب در تمام جهان شناخته شده است، با اینکه از سوی خود نمایندگان مجلس برای ارائه توضیحات در خصوص برخی موضوع های مرتبط با سیاست خارجی به خانه ملت دعوت شده بود، با فضای آکنده از توهین برخی نمایندگان مواجه شد.
نسبت دادن اتهام دروغگویی به ظریف در جلسه روز گذشته مجلس از سوی برخی نمایندگان، یکی از جفاهایی بود که به مرد اول دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی شد. اگرچه نسبت دادن چنین اتهاماتی به ظریف از سوی برخی طیف ها در سال های اخیر تازگی ندارد، اما شاید از مجلس جدید انتظار می رفت استقبالی شایسته تر از میهمان دیپلمات داشته باشند؛ استقبالی که دست کم مستمسک رسانه های بدخواه نظام جمهوری اسلامی نشود و آب به آسیاب دشمن نریزد.
وزیر امورخارجه روز یکشنبه در پاسخ به فریادهای "دروغگو دروغگو"ی برخی نمایندگان مجلس به تاییدهای مکرر رهبر انقلاب درباره صداقت و شجاعت خود تکیه کرد، و گفت: «من اگر دروغ گفتم رهبر شنیدند و اگر صادقانه حرف زدم رهبر نیز شنیدند، ایشان به من صادق گفتند، اما شما به من دروغگو گفتید. ایشان به من شجاع گفتند، اما شما به من ذلیل گفتید. اما بنده برای نمایندگان ملت ارزش و احترام قائلم
شبکه بی بی سی فارسی با سوء استفاده از فضای روز گذشته مجلس، به پخش تصاویری گزینشی از آن جلسه پرداخت تا اینگونه نتیجه گیری و به مخاطبان خود القا کند که شکاف و اختلاف عمیقی میان مجلس جدید و دولت وجود دارد.
اتفاقی که دیروز در مجلس افتاد، همان چیزی بود که رسانه های معاند در جستجوی آن هستند تا وجود اختلاف میان نهادهای کلیدی جمهوری اسلامی را به مخاطبان القا کنند.
رادیو فردا هم در گزارشی با عنوان " جنجال در مجلس ایران؛ گروهی از نمایندگان ظریف را «دروغگو» خطاب کردند" نوشت: آقای ظریف که روز یکشنبه ۱۵ تیرماه در جلسه علنی مجلس برای ارائه گزارش درباره مسائل سیاست خارجی ایران حاضر شده بود از سوی برخی از نمایندگان «دروغگو» خطاب شد و یکی از نمایندگان مجلس شعار «مرگ بر دروغگو» سر داد.
سایت فارسی دویچه وله هم در گزارشی با عنوان "ظریف در مجلس؛ تشنج در صحن علنی" با اشاره به اقدام برخی نمایندگان درخصوص نسبت دادن اتهام دروغگویی به ظریف و فریاد و هیاهوی نمایندگان مجلس با هدف ایجاد اختلال در سخنرانی وزیر امور خارجه در مجلس شورای اسلامی، نوشت: برای دقایقی نظم جلسه به هم ریخت و شماری از نمایندگان با فریاد "دروغگو" از ظریف استقبال کردند.
دویچه وله به بخش هایی از سخنان ظریف اشاره کرد و نوشت: وزیر خارجه دولت دوازدهم در بخش پایانی سخنانش که بارها با فریاد مخالفان قطع شد، گفت «نمایندگان محترم بدانید برای آمریکا اصلاح‌طلب، اصولگرا، انقلابی و غیرانقلابی تفاوتی ندارد، ما همه در یک کشتی هستیم، بدانید که اگر اتفاقی بیفتد همه در این کشتی حضور داریم.» این رسانه آلمانی همچنین نوشت: ظریف پس از وقفه‌ای که به دلیل اعتراض‌ها در ادامه سخنرانی‌اش افتاد و با دخالت رئیس مجلس، محمد باقر قالیباف تا حدی کاهش یافت به کنایه از "مهمان‌نوازی" نمایندگان تشکر کرد.
روزنامه انگلیسی گاردین هم نوشت: پارلمان ایران جواد ظریف را دروغ خواند.
گاردین» درگزارشی با موضوع وقایع و حواشی جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایران که میزبان ظریف بود، پرداخت و درتیتری نوشت: سخنرانی وزیر امور خارجه ایران در مجلس با اخلال از سوی نمایندگان مواجه شد و برخی نمایندگان، وی را دروغگو خواندند.
گاردین نوشت: ظریف که در مجلس جدید تحت اختیار اکثریت محافظه کاران برای نخستین بار حضور یافت و سخنرانی کرد، ناگزیر بود تا برای برقراری نظم و ادامه سخنرانی خود، بارها منتظر تذکر رئیس مجلس به نمایندگان بماند.
گاردین در ادامه نوشت: وی از سوی مجلس جدید متهم است که کشور را با انجام مذاکره با دولت آمریکا بر سر توافق هسته ای در سال ۲۰۱۵میلادی، فروخته است.
تارنمای این نشریه انگلیسی نوشت: غوغا در مجلس حداقل برای چندین دقیقه به طول انجامید و نشان داد که چطور محافظه کاران از ناکامی توافق هسته ای که در اصل با هدف بهبود وضعیت اقتصاد ایران شکل گرفته است،  برای به انزوا کشاندن هر چهره اصلاح طلب بهره برداری می کنند.

حوادث دیروز مجلس در هنگام سخنرانی ظریف، باعث شد تا پیام های اصلی این سخنرانی ، تحت الشعاع حاشیه های ایجاد شده از سوی برخی از نمایندگان قرار گیرد و رسانه های بیگانه بدون توجه به پیام اصلی سخنرانی، حاشیه های آن را دست بگیرند.