اژه‌ای:‌ تولید واکسن بومی کرونا تراز ایران را در دنیا بالا برد

 اژه‌ای:‌ تولید واکسن بومی کرونا تراز ایران را در دنیا بالا برد/ با تولیدات دارویی ‌در برابر تهدیدات ‌ایمن می‌شویم15-تیر-1401

آخونددژخیم  اژه ای گواش خوار ورانت خوار فاسد که دیپلم افتخاری کوپنی دریافت کرده است چه در زمینه علم پزشکی وواکسن کرونامی داند تابا دروغ گنده ادعا کند  واکسن های غیراستاندارکرونای بومی فاقد اعتبار که حتی  مورد قبول عربستان واقع نشده است  وتازگی بطور صلواتی به ونزوئلا داده شده است مدعی شده باعث بالابردن تراز اعتبار رژیم منفور ضدبشر ولایت فقیه درجهان  شده است !!

اژه‌ای:‌ تولید واکسن بومی کرونا تراز ایران را در دنیا بالا برد/ با تولیدات دارویی ‌در برابر تهدیدات ‌ایمن می‌شویم

رئیس قوه قضائیه گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو در دوره نسبتاً کوتاه با توجه به فشارهای ظالمانه تحریم‌ها علاوه بر آنکه تراز کشور ما را در دنیا بالا برد، بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا صبح امروز ‌با حضور در مجموعه گروه دارویی برکت در استان البرز، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.

در این بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ابتدا با حضور در ساختمان شرکت شفا فارمد، از نزدیک در جریان روند تولید واکسن کوو ایران‌‌برکت قرار گرفت.

رئیس قوه قضائیه در جریان این بازدید سؤالاتی را در زمینه شروع طرح تحقیقاتی ساخت واکسن کوو ایران‌برکت و استقرار و جانمایی تجهیزات برای ساخت این واکسن مطرح کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین تولید واکسن بومی کرونا را از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: تولید واکسن ایرانی کرونا به جوانان ما اعتماد و قدرت بخشید و ثابت کرد که می‌توان علی‌رغم وجود محدودیت‌ها و فشارهای فراوان، یک کار بزرگ و به‌ظاهر انجام‌نشدنی را به نتیجه رساند.

بیشتر بخوانید

در خلال این بازدید، مسئول گروه تحقیقاتی تولید واکسن ایرانی کرونا ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن بیان پیشرفت‌ها و توانمندی‌های متخصصان کشورمان در زمینه تولید واکسن، به ارائه توضیحاتی از روند تولید واکسن کوو ایران برکت پرداخت.

وی با بیان اینکه "در زمان حاضر این ظرفیت وجود دارد که هر نوع ویروس دیگری به کشور وارد شود، فوراً و‌ در عرض یک مدت بسیار کوتاه واکسن بومی آن ساخته شود"، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا د‌ر کشور تا مطالعه بالینی فاز نخست واکسن بومی کرونا حدود 11 ماه زمان سپری شد اما از زمان ورود امیکرون به کشور تا زمان تولید واکسن آن تنها 29 روز گذشت.

وی همچنین گفت: کارشناسان سازمان بهداشت جهانی در فروردین امسال از خط تولید واکسن کوو ایران برکت بازدید کردند و در گزارش خود به تجهیزات بی‌نظیر این خط تولید و ارزش علمی بالای این مجموعه تولیدات اذعان کردند.

پس از این بازدید، با حضور رئیس دستگاه قضا و مسئولان مجموعه گروه دارویی برکت و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)، خط تولید واکسن محصولات بیولوژیک و پپتیدی شرکت بیوسان فارمد افتتاح شد.

رئیس قوه قضائیه پس از افتتاح این خط تولید، موضوع طب، دارو و داروسازی را مقوله‌ای دارای اهمیت بالا دانست که بشر از ابتدای خلقت خود بدان نیاز داشته است و این نیاز همچنان ادامه دارد.

رئیس عدلیه با بیان اینکه دانش و علم تولید دارو دانشی نیست که در یک مقطع زمانی کاربرد داشته باشد و‌ در زمان دیگر به آن احتیاجی نباشد، گفت: این‌که روند تولید دارو در مجموعه گروه دارویی برکت روندی مستمر و ادامه‌دار است و مقطعی و زودگذر نیست، موضوعی مهم و دارای اهمیت است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای ادامه داد: تولید واکسن ایرانی کرونا و نجات جان انسان‌ها از طریق تولید این دارو در دوره نسبتاً کوتاه با توجه به فشارهای ظالمانه تحریم‌ها علاوه بر آنکه تراز کشور ما را در دنیا بالا برد و در ردیف کشورهای بسیار پیشرفته در زمینه تولید این نوع واکسن قرار داد، بسیاری از جهانیان را نیز به شگفتی واداشت.

رئیس قوه قضائیه همچنین تأکید کرد: تولید علم و ساخت محصولات دارویی در حوزه‌های مختلف، برای کشور ما تولید قدرت می‌کند و این تولید قدرت، کشور ما را در برابر تهدیدات و دشمنی‌های دشمنان ایمن می‌کند.

شایان‌ ذکر است، محصولات دارویی شرکت بیوسان فارمد که امروز خط تولید آن با حضور رئیس قوه قضائیه افتتاح شد، در زمینه‌های مقابله با سرطان، بیماری‌های قلبی و‌ عروقی، بیماری ام‌اس، ناباروری و‌ بیماری‌های خونی کاربرد دارند.

گفتنی است، در حالی که عمده دانش فنی تولید محصولات بیولوژیک، پپتیدی و واکسن در اختیار تعداد کمی از کشورهای پیشرفته دنیاست، شرکت بیوسان فارمد به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از زیرساخت‌های تولیدی و اتکاء به دانش محققین و متخصصین داخلی هم‌تراز با شرکت‌های داروسازی مطرح جهان اقدام به توسعه دانش فنی تولید این محصولات کرده است.