در اين فصل "اسفناج" و "كرفس" را باهم بخوريد

خوراكي‌ها
در اين فصل "اسفناج" و "كرفس" را باهم بخوريد!
18 آذر -92
سبزيجات هر كدام براي خودشان از ارزش غذايي خاصي برخوردار هستند اما يافته‌هاي جديد محققان نشان مي‌دهد اگر "سبزيجات" گاهي با يك ديگر و توام با هم مصرف شوند "ارزش غذايي" آنها چندين برابر مي‌شود. اسفناج و كرفس جزو سبزيجاتي با ارزش محسوب مي‌شوند كه در فصول سرد سال مصرف آنها به مراتب بايد بيشتر از فصل‌هاي ديگر باشد زيرا "سيستم ايمني بدن" را تقويت كرده و مانعي براي عبور "ويروس ها" و "باكتري ها" به داخل بدن مي‌شوند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند اسفناج و كرفس مكمل يك ديگر محسوب مي‌شوند و هر يك تكميل‌كننده ارزش غذايي ديگري است و مصرف آن دو با هم تمام ويتامين‌هاي مورد نياز بدن را فراهم مي‌كنند. گفتني است مصرف 200 گرم از اين سبزيجات در طول روز از بروز "آلرژي‌هاي فصلي" جلوگيري كرده و با "سرما خوردگي" مبارزه مي‌كند و دوره درمان را سريعتر مي‌كند. اگر مي‌خواهيد از شر چربي‌هاي اضافه بدنتان راحت شويد "آب هويج" و "كرفس" را با يك ديگر مخلوط كنيد و سپس بنوشيد زيرا مطالعات نشان مي‌دهند مخلوط آب اين دو سبزي تاثير بيشتري در از بين بردن چربي‌هاي بدن دارد.