خوراكيها
در اين فصل "اسفناج" و "كرفس" را باهم بخوريد!18 آذر -92
سبزيجات هر كدام براي خودشان از ارزش غذايي خاصي برخوردار هستند اما
يافتههاي جديد محققان نشان ميدهد اگر "سبزيجات" گاهي با يك ديگر و
توام با هم مصرف شوند "ارزش غذايي" آنها چندين برابر ميشود. اسفناج
و كرفس جزو سبزيجاتي با ارزش محسوب ميشوند كه در فصول سرد سال مصرف آنها به مراتب
بايد بيشتر از فصلهاي ديگر باشد زيرا "سيستم ايمني بدن" را تقويت كرده
و مانعي براي عبور "ويروس ها" و "باكتري ها" به داخل بدن ميشوند. بررسيها
نشان ميدهند اسفناج و كرفس مكمل
يك ديگر محسوب ميشوند و هر يك تكميلكننده ارزش غذايي ديگري است و مصرف آن دو با
هم تمام ويتامينهاي مورد نياز بدن را فراهم ميكنند. گفتني است مصرف 200 گرم از اين سبزيجات در
طول روز از بروز "آلرژيهاي فصلي" جلوگيري كرده و با "سرما
خوردگي" مبارزه ميكند و دوره درمان را سريعتر ميكند. اگر ميخواهيد از
شر چربيهاي اضافه بدنتان راحت شويد "آب هويج" و "كرفس" را با
يك ديگر مخلوط كنيد و سپس بنوشيد زيرا مطالعات نشان ميدهند مخلوط آب اين دو سبزي
تاثير بيشتري در از بين بردن چربيهاي بدن دارد.