آشنايي با خواص ذرت

خوراكي‌ها
آشنايي با خواص ذرت
26 خرداد -93
ذرت سرشار از مواد مغذي مورد نياز براي بدن بوده و نيز منبع خوبي از فيبر محسوب مي‌شود. 

* خواص ذرت 
o ذرت سرشار از كالري است و بخش عمده‌اي از رژيم غذايي افراد را تشكيل مي‌دهد. هر 100 گرم ذرت حاوي 342 كالري است.
o آرد ذرت در تهيه بسياري از لوازم آرايشي استفاده مي‌شود و به صورت موضعي نيز براي كاهش حساسيت‌ها و دانه‌هاي پوستي نيز كاربرد دارد. 
o به خاطر وجود تيامين در ذرت،‌ گفته مي‌شود اين ماده غذايي به عمل سوخت و ساز كربوهيدرات‌ها در بدن كمك خوبي مي‌كند.
o وجود فيبر غيرمحلول در ذرت، باعث شده تا به افرادي كه از بيماري‌هاي هاضمه مانند يبوست و هموروئيد رنج مي‌برند كمك خوبي شود. 
o تحقيقات نشان داده افرادي كه مبتلا به كم‌خوني هستند پس از مصرف ذرت شاهد اثرات مثبت آن خواهند بود. 
* با ذرت به جنگ با كم خوني برويد 
o ذرت منبع مستقيم اسيدفوليك، ويتامين B1, B5, C,E، منيزيم و فسفر است. مصرف غذاهاي سرشار از بتاكريپتوكسانتين - كارتنوئيد نارنجي يا قرمز رنگي كه به وفور در ذرت، كدو حلوايي، پاپايا، فلفل دلمه‌اي قرمز، ‌نارنگي، پرتقال و هلو يافت مي‌شود - مي‌تواند به مقدار قابل توجهي، احتمال ابتلاي فرد به بيماري سرطان ريه را كاهش دهد. 
o روغن ذرت سرشار از اسيد لينولئيك است كه يكي از دو اسيد مهم و ضروري براي سلامت پوست محسوب مي‌شود. از روغن ذرت براي تسكين موضعي حساسيت‌ها و بثورات پوستي استفاده مي‌شود. 
o روغن ذرت كلسترول خون را پائين مي‌آورد. 
o دم كرده كاكل ذرت ادرار آور است و آرام‌كننده دستگاه ادراري است. 
o براي دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ‌هاي ذرت استفاده مي‌شود.