گروه‌های فشار اجازه دخالت در انتخابات را نمی‌دهیم

معاون سیاسی استاندار تهران: به گروه‌های فشار اجازه دخالت در انتخابات را نمی‌دهیم 2 آذر- 94   
معلوم نیست وقتی نیروی انتظامی خودش یاجزو گروه فشار یاهمگام با پاسداران و سازمان بسیج است وحامی گروه فشار می باشد چون از سوی سپاه پاسداران وبسیج سازماندهی می شوند . زیرا که نیروی انتظامی زیر فرمان خامنه ای ونه وزیر کشور است. همچنین تجربه تقلبات گسترده 22 خرداد88 فراموش نشده است .حال سئوال است که با کدام ابزار قدرت معاون سیاسی استاندار تهران مدعی شده است که ا جازه به گروه های فشار تادرانتخابات نمی د هد تا دخالت کنند؟

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران با تاکید بر اینکه استانداری تهران به هیچ گروه فشاری اجازه ورود و دخالت در امر خطیر انتخابات را نمی‌دهد گفت: حمله به اجتماعات قانونی را مردود می‌دانیم و در این خصوص مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهیم.
سیدشهاب الدین چاوشی در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا، افزود: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی استان موظفند از بروز هرج و مرج و نابسامانی از سوی هر جریانی جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه رفتارهای خودسرانه تضعیف مشارکت عمومی مردم در آستانه انتخابات را در پی دارد که به مصلحت مردم و نظام اسلامی نیست تصریح کرد: هر گروهی به قانون و حقوق مردم پایبندی بیشتری نشان دهد در معرض انتخاب مردم قرار خواهد گرفت.
معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه رقابت در چارچوب قانون برای تامین منافع ملی است خاطرنشان کرد: استانداری به عنوان نماینده عالی حاکمیت، امنیت عمومی جامعه را با همکاری دستگاه‌های انتظامی، نظامی و اطلاعاتی برای برگزاری یک انتخابات گسترده فراهم خواهد کرد.
چاوشی با بیان اینکه دولت حقوق همه جریان‌های سیاسی کشور را به رسمیت می‌شناسد و نسبت به حفظ آنها التزام دارد تاکید کرد: برخورد گزینشی با جریان‌های سیاسی و تحرکات آنها پذیرفته نیست و همه باید به رعایت قانون تمکین کنند.
وی گفت: نقش اعضای شورای تامین استان در جلوگیری از بروز تشنجات بسیار مهم و تعیین‌کننده است و باید بستر برگزاری یک انتخابات با شکوه و منجر به جلب اعتماد عمومی را فراهم کنند.
معاون استاندار تهران لازمه انتخابات سالم را وجود امکان رقابت بین گروه‌های سیاسی و احزاب مختلف ذکر کرد و افزود: همه کسانی که براساس معیارهای قانونی نظام، حق فعالیت سیاسی دارند باید بتوانند از فضای رقابتی در نهایت آرامش بهره بگیرند و نگاه‌ها و دغدغه‌های خود را به افکار عمومی ارائه دهند تا فرصت انتخاب برای مردم فراهم شود.
چاوشی تاکید کرد: براساس قانون داوری نهایی برای انتخاب نوع فکر و سلیقه منتخبین بر عهده مردم است.
معاون استاندار تهران با اشاره به اینکه هرچه به انتخابات نزدیکتر می‌شویم بر شدت هیجانات سیاسی افزوده می‌شود تصریح کرد: بر عقلای جامعه، احزاب و فعالان سیاسی فرض است که هیجانات سیاسی را در مسیر وحدت ملی و تلاش برای اصلاح امور کشور بسیج نمایند.
وی گفت: باید فرصت رقابت برابر و امکان بروز و ظهور اندیشه‌ها به افراد داده شود اما همه باید بدانیم که خط قرمز ما مصالح و امنیت ملی میهن اسلامی است که باتوجه به شرایط اضطراری منطقه نیازمند وحدت عملی همه اقشار و گروه‌های سیاسی کشور هستیم.
چاوشی تاکید کرد: دولت در سال گذشته در مقابل هجمه‌های اقلیتی کوچک علیه حیاتی‌ترین چالش نظام جمهوری اسلامی یعنی بحث مذاکرات هسته‌ای خویشتنداری کرده و هیچ منتقدی را به دستگاه قضایی احاله نکرد.
معاون استاندار تهران با تاکید بر اینکه دولت وظیفه دارد از حقوق و آزادی‌های اساسی مردم که در قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده تحت هر شرایطی دفاع کند خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری برای تحقق این مهم در برابر نمایندگان ملت سوگند یاد کرده است زیرا بدون حضور و اعتماد مردم، صلابت و اقتدار حکومت آسیب پذیر می‌شود.