تریبون آزاد دانشجویان و انتقادات ملت/ تاکید مردم بر انتخاب درست و گلایه از ناکارآمدی دولت فعلی11-خرداد-۱۴۰۰
دررژیم مدافع آشکار چماق وسرکوب و خفه سازی صدای منتقدو ناراضی و سانسور وسرکوب طی ۴۲ سال حال ادعای تریبون آزاد کردن درراستای تبلیغات نمایش خیمه شب بازی مهندسی شده ۱۴۰۰ فوق مسخره است.برای اینکه انتقادات سازماندهی شده فراتر از دولت ۸ ساله حسنک روحانی نمی رود که میراث دار دولت های قبلی بوده است.
این روزها در نقاط مختلف شهر تهران شاهد برگزاری تربیون آزادهایی هستیم که از سوی دانشجویان برگزار میشود و مورد استقبال بسیاری از مردم برای بیان مشکلات و گلایهها قرار گرفته است.
گروه تشکلهای دانشگاهی خبرگزاری فارس- هر چقدر به ایام انتخابات ریاست جمهوری نزدیک تر میشویم برنامههای سیاسی و انتخاباتی دانشجویان و تشکلهای دانشجویی با قدرت بیشتری پیگیری میشود. تشکلهای دانشجویی مختلف این روزها با دعوت از کاندیداها و نمایندگان آنها به بررسی و تحلیل برنامههای آنها برای حل مشکلات میپردازند.
یکی از برنامههایی هم مورد استقبال مردم قرار گرفته، تربیون آزادهایی است که دانشجویان بسیجی و برخی از تشکلهای دانشجویی برگزار میکنند. مردم با حضور در این برنامهها از دغدغه های خود و مشکلات و مسائل جامعه و کشور می گویند و از ناکارآمدی برخی مسئولان گلایه میکنند. این برنامه نه تنها باعث شور و شوق و افزایش مشارکت مردم در برنامههای سیاسی شده، بلکه در آن نگاه ها و نظرات طیف های مختلف مردم بازگو میشود. نکاتی که دانشجویان قرار است آنها را جمع بندی و در نهایت به عنوان مطالبه عمومی مطرح کنند.
سکانس اول ، دانشگاه علم و صنعت ایران ، مطالبات مردمی محور تریبون آزاد دانشجویان
دانشجویان بسیجی دانشگاه علم و صنعت از جمله دانشجویانی هستند که در حوزه برگزاری تریبون های آزاد دانشجویی - مردمی بسیار فعال شدهاند و در هفته ۲ بار در روزهای یکشنبه و چهارشنبه اقدام به برگزاری تریبون آزاد مردمی می کنند.
در این برنامه دانشجویی، مردم از وضعیت بد معیشتی تا حقوق و دستمزدهای پایین، عدم حمایت مسئوولین مربوطه از آنان، وجود رانت و تبعیض و بیعدالتیهای مختلف که هر کدام مردم را گله مند کرده، می گویند.
این مسائل و موارد ذکر شده وقتی دردناک تر میشود که آنان از شعارهای محقق نشده بسیار زیادی که دولت فعلی به آنان داده است و بواسطه آن رأی گرفته، میگویند و گلایه میکنند. برخی از مردم معتقدند که فریب شعارها را خورده و انتخاب درستی نداشتهاند.
سکانس دوم ، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، نظرات مردمی صدای جمهور
دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر وظیفه مؤذن جامعه بودن را با حضور در میان مردم و نظرخواهی از آنها درباره انتخابات انجام میدهند تا بتوانند در جهت شنیده شدن صدای مردم در حد توان خود، قدمی بردارند.
این دانشجویان با تشکیل حلقههایی در نقاط مختلف شهر اقدام به برگزاری تریبونهای مختلف با عنوان صدای جمهور کرده اند و هدفشان از این کار شنیدن انتقادات مردم و آگاه سازی جامعه از شرایط کشور و حضور در انتخابات است.
سکانس سوم ، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ، تاثیر انتخابات در سرنوشت مردم
دانشجویان دانشگاه تهران با سوالات محوری در رابطه با وضعیت اقتصادی و معیشتی فعلی مردم و همچنین پرسش هایی ناظر به انتخابات پیشرو، از مردم درمورد علل این وضعیت اقتصادی و معیشتی میپرسند. مردم معتقدند مسئولین دولت فعلی هیچ ارزشی برای ملت قائل نیستند و هر کدام به فکر منافع خود هستند و نیازهای مردم جز اولویتشان نیست.
مردم در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات پیش رو رأی خواهند داد یا خیر و اینکه فرد مورد نظر چه ویژگیهای باید داشته باشد اظهار داشتند: رأی نخواهند داد و برخی دیگر میگویند برای اصلاح وضع موجود به فردی که کارنامه اش حرف و شعارهای او باشد، رأی خواهند داد.
سکانس چهارم ، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی ، مناظرهی شبیه سازی شدهی انتخابات
دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی هم با حضور در نقاط مختلف شهر، محیط و فرصتی را برای بازگو شدن مطالبات و اعتراضات مردم اختصاص دادند و در واقع صدای مردم شدند. مردم نیز با استقبال از این فرصت که دانشجویان مهیا کرده اند از وضعیت بد معیشتی و مالی خود و همچنین اوضاع نابسامان اقتصادی در این روزها خصوصا در بین کسبه مختلف و صاحبان شغل های آزاد میگویند که هیچ حمایتی از آنان صورت نمیگیرد و به حال خود رها شدهاند.
دانشجویان این دانشگاه طی هفته های اخیر با برگزاری تریبونهای مختلف در میان مردم، سعی کردند صدای مطالبات آنان باشد.
سکانس پنجم ، دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی، تریبون مردمی دانشجویی
دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی هم با اجرای میدانی «تریبون آزاد مردمی» در میدان های اصلی شهر تهران، شنونده صحبت ها و درد و دل های مردم بوده و اعتراضات آن ها را از وضعیت بد معیشتی و اقتصادی کشور می شنوند. دانشجویان با نوشتن درخواستی از مردم می خواهند که مسائل و مشکلات اصلی خانواده و موضوعات مربوط به جامعه وکشور را بیان کنند.
دانشجویان با صحبتهای خود از مردم میخواهند که برای اصلاح وضعیت موجود به فردی رأی دهند که کارنامه و عملکرد او نشاندهنده عزم راسخ برای حل مشکلات است و تنها شعار و حرف نمیزند دانشجویان خطاب به مردم اعام می کنند که هیچ کس جز خود مردم توانایی اصلاح شرایط موجود را ندارد و همه با هم باید برای تغییر این روند تلاش کرده و فرد مناسب را انتخاب کنند.
دانشجویان دانشگاههای مختلف کشور تا پایان انتخابات، این تریبونهای مردمی خود را ادامه می دهند و صدای اعتراضات و مطالبات مردم شده و برای احقاق خواستهها و حقوق مردم تلاش می کنند.