رهبر شیعیان تایلند اعلام کرد.چهار مظنون بمب گذاری بانکوک اعضای منافقین هستند.خبرگزاری فارس: رهبر شیعیان تایلند گفت: ۴ مظنون مشارکت در طرح بمب گذاری در بانکوک از اعضای گروهک موسوم به مجاهدین خلق (منافقین) هستند. 1 اسفند 90
مهره خریداری شده وعضو سرباز گمنام وزارت بد نام که از سوی سایت معلوم الحال هابیلیان  که از موضع فرار به جلو فرافکنی کرده  و انفجار بمب در تایلند را به مجاهدین نسبت داده است .چون از موضع دستپاچگی  اتهام زده موجب شده تا مشخص شود که بد جوری  به کاهدان زده  است . زیرا که دو مظنون این گروه اعزامی تروریستی به  تایلند  به ایران باز  فرار کرده  اند. بنابراین  این خبر جعلی برای سازندگانش درد سر جدی درست کرده است  .چون بر اساس کشفیات وتحقیق پلیس بانکوک  دو عضو مشکوک فراری به ایران گریخته شده اند . اکنون با ادعای سایت هابیلیان رژیم فاشیستی مذهبی تروریستی وکودتایی ایران  باید دو  مظنون  از تایلند به ایران گریخته شده که یکی شان متخصص بمب سازی بوده است . باید بازداشت وتحویل پلیس تایلندد هند .در غیر اینصورت برای شان تبدیل به تف وتاق وریش می شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، روزنامه بانکوک پست نوشت: سید سلیمان الحسینی رهبر شیعیان تایلند اعلام کرد که ۴ ایرانی مظنون به مشارکت در طرح بمب گذاری با هدف از بین بردن مقامات رژیم صهیونیستی در بانکوک، اعضای یک گروه مخالف طرد شده ایرانی به نام مجاهدین خلق(منافقین) هستند.وی ضمن تاکید بر ناشناخته بودن گروهک منافقین در بین مقامات تایلندی و سازمان‌های امنیتی اضافه کرد: این گروهک از سال ۱۹۹۷ در فهرست سازمان‌های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا قرار دارد و به نظر می‌رسد با توجه به سابقه اقداماتشان در جهت براندازی نظام فعلی ایران، به دنبال بدنام کردن جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند.سلیمان الحسینی که مدیر مرکز مطالعات اسلامی موسسه المهدی نیز می‌باشد، ادامه داد: گزارشی سری از سوی سازمان امنیت ایران نیز نشان می‌دهد، افراد مرتبط با بمب گذاری اخیر در بانکوک اعضای گروهک منافقین هستند.این پژوهشگر اسلامی اضافه کرد: با توجه به روابط خوب ایران و تایلند، احتمال انجام این بمب گذاری از سوی ایران بسیار بعید به نظر می‌رسد.وی همچنین به سوابق این گروهک اشاره کرد و گفت: این گروهک که در دهه ۱۹۶۰ تشکیل شد و ایدئولوژی خود را ترکیبی از اسلام و مارکسیسم قرار داد، بعد از اقدام مسلحانه علیه ملت و دولت ایران از این کشور طرد شد.