توصيه‌هاي پزشكي بهار، بهترين فصل براي حجامت.

توصيه‌هاي پزشكي
بهار، بهترين فصل براي حجامت.
18 اسفند -92

پزشك طب سنتي جهاد دانشگاهي گفت: بهار بهترين فصل براي حجامت است. دكتر "فرانك بهادري" افزود: بهار بهترين فصل براي انجام حجامت است چرا كه در اين فصل حرارت بدن بالا مي‌رود و از نظر گرمي و سردي فصل متعادلي براي انجام حجامت است. وي اظهار كرد: حجامت تاريخچه‌اي 7000 ساله دارد و در دين مبين اسلام بر انجام عمل حجامت تاكيد فراواني شده است كه حجامت دواي هر درد و بيماري است. پزشك طب سنتي جهاد دانشگاهي كهگيلويه و بويراحمد ادامه داد: افرادي كه داراي بيماري فشار خون، چربي خون،‌ قند خون، واريس و انواع سردردها هستند، مي‌توانند عمل حجامت را انجام دهند. بهادري بيان كرد: بهترين زمان براي حجامت نيمه دوم ماه قمري است و بهار، پاييز، تابستان و زمستان بهترين فصل‌هاي سال براي انجام عمل حجامت محسوب مي‌شوند ضمن اينكه كه در ماه دي به دليل سردي هوا حجامت كردن نهي شده است. وي تصريح كرد: تقويت سيستم دفاعي بدن و جلوگيري از بروز سكته‌هاي قلبي، از جمله مهمترين تاثير حجامت در افراد است. وي خاطرنشان كرد: افراد داراي طبع سرد،‌ كساني كه غلبه سودا و بلغم دارند،‌ كساني كه دچار سرماخوردگي شديد هستند،‌ افراد زير دو سال و بالاي 6 سال بدون داشتن بيماري و زنان در ايام عادت ماهيانه نبايد حجامت كنند. بهادري يادآور شد: به دليل اين كه گلبول‌هاي قرمز خون 120 روز بيشتر عمر نمي‌كنند و بعد از اين مدت از بين مي‌روند و گلبول‌هاي جديد جايگزين مي‌شوند گلبول‌هاي مرده در طحال تجزيه مي‌شوند و قسمتي به صورت آهن جذب بدن مي‌شود و بقيه از طريق رگي به پشت كتف كه فيلتر بدن نام دارد هدايت مي‌شوند كه حجامت باعث خارج كردن گلبول‌هاي مرده از بدن مي‌شود. به گزارش ايسنا و به گفته وي، كساني كه قصد انجام عمل حجامت را دارند بايد حتما صبحانه بخورند و هيچگاه با شكم گرسنه حجامت نكنند. انار، كاهو، شربت عسل و خرما از بهترين مواد غذايي و نوشيدني قبل از انجام عمل حجامت محسوب مي‌شود ضمن اينكه 24 ساعت قبل و بعد از عمل حجامت بايد از خوردن غذاهاي سرد، تخم مرغ، ماهي مرغ، ترشيجات و لبنيات اجتناب شود.