سرمقاله : روزی نامه جمهوری " انقلاب یمن، فراتر از توطئه‌ها "

روزی نامه ی جمهوری اسلامی 3 شنبه 28 بهمن ماه سال 1393
سرمقاله : روزی نامه جمهوری " انقلاب یمن، فراتر از توطئه‌ها "
حوثی های شیعی یمن همانقدر انقلابی اند که ارگان فاشیستی پاسداران وحزب الشیطان آلت دست بیت خامنه ای و سپاه قدس و طالبان و القاعده وداعش وبوکوحرام  انقلابی  اند . آخر ارسال پول و سلاح به حوثی از سوی پاسداران که همراه با  اعزام نیروهای تروریستی به یمن بوده است  تادست به اقدامات تروریستی و آشوبگری در یمن بزنند تاناامن وبی ثبات شود وشرایط برای کودتای حوثی های شیعی یمن آماده شود .چگونه می توان نام این ا قدامات آشوبگرانه ی کودتایی راا نقلاب نامید؟

شورای امنیت سازمان ملل با صدور قطعنامه‌ای مداخله‌جویانه در امور داخلی یمن و به منظور تامین بخشی از راهبرد سلطه‌جویانه ریاض، درصدد برآمده است راه را برای مداخلات بیگانگان در یمن هموار سازد. نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد اینست که بخش عمده تحولات مربوط به یمن در خارج از این کشور و در دستگاه‌های اطلاعاتی غربی و عربی علیه اراده مردم که برای به دست گرفتن حاکمیت و تکمیل انقلاب نیمه تمام یمن قیام کرده‌اند، رقم زده می‌شود و انقلابیون یمن قسمت زیادی از وقت و امکانات خود را صرف مقابله با آن می‌کنند. به عبارت دقیق‌تر، همان دست‌هایی که سه سال پیش انقلاب مردم یمن را در نیمه راه متوقف و منحرف کردند، اکنون نیز به دنبال ایجاد مانع و رویارویی با اراده‌هایی هستند که خواهان پایان دادن به عصر دیکتاتوری و مقابله با دخالت‌های بیگانه در امور داخلی یمن می‌باشند.
به موازات تب و تاب امروز یمن که انقلابیون این کشور آستین همت را برای تکمیل انقلاب ناتمام ملت بالا زده و قصد دارند بقایای رژیم دیکتاتوری علی عبدالله صالح را از حاکمیت پاکسازی نمایند، توطئه‌های بسیاری با سر منشا خارجی درصدد بحرانی کردن اوضاع و فراهم ساختن مقدمات دخالت نظامی هستند که فقط عزم و اراده مردم و هوشیاری انقلابیون در تکامل مراحل انقلاب می‌تواند این توطئه‌ها را خنثی کند.
واقعیت اینست که تحولات یمن هم اکنون به مراحل حساس و سرنوشت سازی رسیده است. بعد از اینکه رئیس جمهور، نخست‌وزیر و دولت مورد حمایت ریاض در صنعا به منظور ایجاد خلا قدرت و فراهم کردن زمینه هرج و مرج و دخالت خارجی اقدام به استعفای دستجمعی کردند، عملاً بحران سازی در یمن آغاز شد ولی کمیته‌های انقلابی به رهبری انصارالله با ارائه قانون اساسی موقت و تشکیل شوراهای امنیتی و ریاست جمهوری، توان خود را برای اداره یمن و گذر از مرحله انتقالی به اثبات رساندند.
اقدام هوشمندانه انقلابیون یمن در مسیر مدیریت کشور، کنترل اوضاع و مقابله با اقدامات تجزیه‌طلبانه باعث شد که توطئه خلا قدرت و ناتوان نشان دادن انصارالله در اداره روند امور، خنثی شود بدون آنکه آسیبی متوجه کشور گردد. بدین ترتیب، انقلابیون همچنان در قله بالای مقبولیت مردمی باقی ماندند و قابلیت مدیریتی خود را در اداره کشور به اثبات رساندند. درست در همین شرایط بود که کشورهای غربی و مرتجعین عرب طرح تعطیلی سفارتخانه‌های خود در صنعا را به اجرا در آوردند تا با بحرانی نشان دادن اوضاع یمن، زمینه را برای وارد ساختن فشار سیاسی بر انقلابیون فراهم سازند.
همزمان با اقدام شورای امنیت سازمان ملل، شورای همکاری خلیج فارس نیز با دعوت از کشورهای دیگر برای انجام مداخله نظامی در یمن، بخش تکمیلی این توطئه غربی – عربی را به اجرا گذاشت. شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی قطعنامه پیشنهادی شورای همکاری خلیج فارس تشکیل جلسه داد که این اقدام با وتوی روسیه ناکام ماند و این توطئه خنثی شد.
حرکت بعدی شورای امنیت در صدور قطعنامه علیه انقلاب یمن و ملزم کردن انقلابیون به دست کشیدن از خواسته‌هایشان و تحویل قدرت به بقایای رژیم دیکتاتوری نشان داد که برنامه‌ریزی منسجمی برای عقیم گذاشتن این انقلاب وجود دارد که این بار از طریق سازمان ملل درحال عملیاتی شدن است. اگرچه شورای امنیت سازمان ملل در قطعنامه خود برخلاف درخواست شورای همکاری خلیج فارس، یمن را زیر فصل منشور سازمان ملل برای انجام مداخله نظامی قرار نداد اما این قطعنامه می‌تواند زمینه‌ساز دخالت نظامی این شورا در یمن پس از فراهم آوردن مقدمات لازم باشد. این فشارهای هماهنگ و سازماندهی شده علیه انقلاب مردم یمن نشان می‌دهند اقدامات ماه‌های گذشته انقلابیون در صنعا و خواست مردم این کشور برای مبارزه با استبداد و استعمار و پاکسازی یمن از دیکتاتورها و مهره‌هایی که هنوز خواستار وابسته نگاه داشتن این کشور و تبدیل یمن به حیات خلوت رسمی ریاض هستند، تا چه اندازه موثر بوده و توانسته به قطع دست ایادی بیگانگان کمک کند.
حرکت هوشمندانه انقلابیون یمن در مسیر تکمیل انقلاب این کشور و مقابله با کانون‌های فساد قدرت در صنعا و گروه‌های تروریستی وابسته به القاعده که در مناطق مختلف یمن پراکنده شده‌اند صرفاً در جهت ساختن آینده‌ای بهتر و بدور از دخالت‌های خارجی است ولی این اقدام به همان اندازه که با اقبال عمومی ملت یمن روبرو شده، حتی بیشتر از آن برخی محافل خارجی بویژه رژیم‌های مرتجع منطقه را به وحشت انداخته است تا جائی که شورای همکاری خلیج فارس با برپایی نشستی در ریاض پایتخت عربستان که یمن را رسماً حیات خلوت خود می‌داند، خواستار مداخله شورای امنیت در امور یمن شد.
ناگفته پیداست که هراس رژیم‌های مرتجع و فاقد پایگاه مردمی و مشروعیت قانونی در کشورهای جنوبی خلیج فارس از اقدامات انقلابی در یمن دلیلی روشن دارد، زیرا رژیم‌های دیکتاتوری که فاقد قانون اساسی و مجالس قانونگذاری هستند نسبت به هرگونه تحولی که منجر به ایجاد تغییراتی در کشورها به نفع مشارکت مردم شود به شدت نگران هستند و علیه آن واکنش نشان می‌دهند. فقدان مشروعیت و پایگاه مردمی در رژیم‌های خودکامه منطقه موجب شده که آنها ذاتاً با هرگونه تحول مردم‌گرایانه مخالفت کرده و در مقابل آن موضع ‌گیری کنند و لذا تحولات یمن را دقیقاً در جهت تهدید حاکمیت نامشروع خود در کشورهایشان می‌دانند.
نگرانی دیگر محور غربی – عربی از انقلاب مردم یمن اینست که ممکن است این تحرکات بتواند زنجیره سلطه رژیم صهیونیستی بر باب المندب و دریای سرخ را در معرض تهدید و از هم گسستگی قرار دهد و برخلاف منافع آنها قادر شود سلطه غاصبانه صهیونیست‌ها را در منطقه از بین ببرد.
قطعاً تلاش‌های اخیر برای به انحراف کشاندن انقلاب یمن و منصرف کردن مردم این کشور از ادامه مسیر مبارزات ضد استبدادی و استعماری به جای آنکه بتواند مردم آگاه و رهبران انقلابی یمن را به عقب‌نشینی وادارد، به زیان محور غربی – عربی تمام خواهد شد. این توطئه‌ها، دامن زدن به آتش و بازی با شعله‌هایی است که قدرت جنبش مردمی و انقلابی انصارالله را افزایش خواهد داد و آن را به کشورهای عربی تحت حاکمیت خاندان‌های فاسد نیز خواهد کشاند.