دو گزیده

دو گزیده  6 آذر-94
رییس سازمان بسیج مستضعفین در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر ری با گرامیداشت هفته بسیج گفت: ملت ایران با هوشمندی و هدایت امام راحل بسیج مستضعفین را تشکیل داده و پیروزی‌های انقلاب را تضمین کرند.
 
به گزارش ایسنا، سردار نقدی بسیج مردمی را موجب شکست دشمن در تمامی توطئه‌ها و عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و... دانست و تاکید کرد: بسیج مردم ایران معجزه‌ای الهی است که در هیچ کجای دنیا نظیر ندارد و این موفقیت نتیجه دو عنصر ایمان به خدا و وحدت و همبستگی است. مادامی که این دو عنصر را نگه داریم پیروزی ملت ما ان‌شاءالله قطعی خواهد بود.
 
نفوذ؛ آخرین حربه‌ آمریکا
وی نفوذ را تنها حربه دشمن پس از شکست‌های متعدد خوانده و عنوان کرد: امروز وضعیت استکبار مانند جنایتکاری است که تمام تیرهایش تمام شده و برای حفظ جان خود به زبان نرم روی آورده است. اما باید هوشیار باشیم که این جنایتکار یقینا مترصد فرصتی است تا به محض نزدیک شدن خنجر را از پشت فرو کند.
 
وی مهمترین عامل بسترسازی نفوذ را خوش‌بینی به دشمن دانسته و اظهار کرد: باید دشمن را خوب بشناسیم و نباید با ساده‌لوحی، تصوراتی غلط از دشمن داشته باشیم.
 
رییس سازمان بسیج مستضعفین حمایت مستمر آمریکا از گروهک‌های تروریستی و آموزش و تجهیز تروریست‌های تکفیری شرق کشور را از جمله دشمنی‌های امروز آنها با مردم ایران دانست و افزود: حمایت مستمر آمریکا از منافقین، دادن خانه به آنها در خیابان کاخ سفید، ایجاد ده‌ها شبکه ماهواره ای و آموزش خرابکاری از طریق این شبکه‌ها به تروریست‌ها و دشمنان انقلاب اسلامی، توزیع مواد مخدر میان آحاد ملت‌ها خصوصا جوانان ما و ... تنها گوشه‌ای از جنایاتی است که همین امروز آمریکا نسبت به ملت ایران روا می‌دارد.
 
بزک‌ استکبار در مقابل چشمان ملتی بیدار!
وی با اظهار تاسف از تصور غلط برخی جریانات خاص که منتهی به بزک کردن چهره آمریکا در مقابل چشمان هوشیار ملت ایران شده است، عنوان کرد: آمریکا دست از سیاست براندازی انقلاب شکوهمند ملت ایران که از 36 سال قبل آغاز کرده، برنداشته و با قوت تمام این سیاست خصمانه را ادامه می‌دهد.
 
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج پیرامون همین مطلب مهم ادامه داد: آمریکا آنقدر وقیح است که مقامات سیاسی و مسئولینش شخصا هدایت فعالیت‌های براندازی نظام اسلامی را برعهده دارند.
 
افشاگری در مورد نقش انحصاری وزیر خارجه آمریکا در جاسوسی براندازانه از ایران
وی با بیان اینکه معمولا کشورهای مستکبر برای آشوب در سایر جوامع از طریق دستگاه‌های اطلاعاتی خود عمل می‌کنند، نه رجال شناخته‌شده‌ سیاسی‌شان، دلیل این کار را اینگونه تشریح کرد: مستکبرین برای حفظ اسرار و لو نرفتن مسائل حفاظتی و همچنین در صورت لو رفتن، برای فرافکنی مسئولان آن کشور و ابراز برائت از عوامل ناشناخته دستگاه اطلاعاتی‌شان همواره برای آشوب در سایر کشورها مقامات سیاسی‌شان را مستقیما به معرکه وارد نمی‌کنند.
 
سردار نقدی افزود: اما دولت‌مردان آمریکا آنقدر بی‌چشم و رو هستند که در همان حالی که شبانه‌روز برای مذاکره و گرفتن عکس یادگاری با مسئولین کشور ما در راستای موجه نشان دادن چهره کریه‌شان منت‌کشی و التماس می‌کنند، همزمان عملیات براندازی را نیز شخصا بر عهده دارند!
 
وی با اشاره به اطلاعات حاصله از اعترافات مهم جاسوسان برانداز دستگیر شده در فعالیتهای اطلاعاتی اخیر افشا کرد: آمریکا بیش از 2 میلیارد دلار بودجه سری برای براندازی جمهوری اسلامی اختصاص داده که 200 میلیون دلار آن صرفا تحت مدیریت شخص جان کری (وزیر امور خارجه آمریکا) هزینه می‌شود.
 
فرمانده بسیج ادامه داد: همین آقایی که پشت میز مذاکره لبخند می‌زند و کم مانده برای مذاکره اشک شوق هم بریزد، 34 پروژه براندازی را شخصا برنامه‌ریزی کرده و در حال مدیریت و هدایت آنهاست.
 
جاسوسان دستگیر شده؛ جاسوسان عملیاتی بودند
وی فضای مجازی، فمینیسم، گردشگری، شورش‌های خیابانی و انتخاباتی را از جمله‌ این پروژه‌ها دانسته و تاکید کرد: اینها تنها بخشی از پروژه‌هایی است که با مدیریت بدون واسطه‌، شخص جان کری عملیات براندازی جمهوری اسلامی را دنبال می‌کند و مطابق با اطلاعات دقیق به دست آمده؛ بعضی از جاسوسان دستگیر شده، تنها با یک واسطه از شخص جان کری دستور می‌گرفتند.
 
رئیس سازمان بسیج به استناد اطلاعات دستگیری‌های اخیر اعلام کرد: جاسوسان دستگیر شده از جنس جاسو‌س‌های خبرچین نبوده و جاسوسانی آموزش‌دیده برای عملیات بوده‌اند.
 
سردار نقدی تصریح کرد: اینها باید برای ما درس عبرت باشد تا بدانیم استکبار در دشمنی خود با ملت ما، سرسوزنی کوتاه نیامده و با تمام حقد و کینه‌اش همچنان در پی نابودی ملت ایران می باشد؛ لذا اعتماد به دشمن قطعا کار عاقلانه‌ای نیست.
 
وی در پایان این سخنرانی مهم تاکیدکرد: امروز حربه دشمن همین نفوذ بوده و راه مقابله با آن وحدت و بصیرت می‌باشد.

نوه امام(ره) با اشاره به تعابیر امام در مورد جایگاه مجلس شورای اسلامی در امور کشور، گفت: از نظر امام خمینی تقنین بر اجرا تقدم دارد
 
به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی طی سخنانی در همایش «مجلس، انتخابات و امام خمینی» که توسط دفتر قم موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برگزار شد، با اشاره به به گزاره‌ی «مجلس در رأس امور است» که از سوی امام خمینی بیان شد، اظهار داشت: در هر نظام مردم‌سالار انتخابات تجلی‌گاه خواست مردم است و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و  در طول دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هیچ گروهی از تحریم انتخابات سود نبرده است.
وی افزود: هم آن کسانی که امروز دشمنان جمهوری اسلامی حساب می‌شوند هم آن کسانی که دوست جمهوری اسلامی حساب می‌شوند، هم کسانی که جزء منتقدین نظام حساب می‌شوند هیچ کدام از تحریم انتخابات سودی نبردند.
نوه گرامی امام تصریح کرد: الآن نمی‌خواهم وارد مصادیق شوم، اما تاکنون هر تغییری که در کشور صورت گرفته همیشه از دل صندوقهای رأی بوده است.
 
امام در 22 مورد کلمه «رأس امور» را به کار برده اند
وی در ادامه افزود:  امام در موارد مختلفی کلمه‌ی رأس امور را به کار بردند، شاید جالب باشد که بدانیم حداقل امام در 22 مورد مختلف فرمودند این موضوع رأس امور است.

سید علی خمینی ادامه داد: تفاهم و وحدت در میان همه‌ی مردم، یکی از موضوعاتی است که تحت عنوان رأس امور در تاریخ 24 / 4 / 62 مورد تأکید امام قرار گرفته است. ایشان در زمانی دیگر می گویند تثبیت جمهوری اسلامی در رأس امور است؛ قانون اساسی و تبیین جهت رأی دادن مردم به آن(3 بار)، مجلس شورای اسلامی (پنج بار)، نماز جمعه، تهذیب نفس و معنویات (هر کدام یک بار) به کار رفته اند.
وی گفت: امام همچنین  در مورد اجلاس غیر متعهدها تأکید می کنند که رأس امور وظایف این اجلاس غیر متعهدها آن است که کشور های متعهد به شرق و غرب را تصفیه کرده و از خود دور کنند(یک مورد)؛ اهمیت تبلیغات(یک بار)، کشاورزی، قوای مسلح، لزوم وحدت میان قوای مسلح و مردم(هرکدام یکبار، امور تربیتی و آموزشی دو بار، اتکاء و اعتماد به رحمت و عنایت الهی یک بار، جنگ دفاعی، یک بار، دانشگاه یک بار. نشریه متعهد یک بار، لزوم انتخاب مسئولین از قشر متوسط و دون متوسط یک بار، اجرای امر الهی یک بار،حفظ نظام یک بار، معرفت به خداوند متعال یک بار و توجه به لزوم پیروزی در جنگ یک بار، در فرمایشات امام تحت عنوان «رأس امور» به کار رفته است.
سید علی خمینی یادآور شد: یکی از مواردی که در مورد رأس امور به کار رفته مجلس بود؛ ایشان یک بار هم فرمودند مجلس در رأس همه ارگان‌ها قرار دارد.
وی ادامه داد: اینکه این شمارشی که انجام دادیم در حقیقت استقصای تام نیست و ممکن است مواردی هم بوده باشد که از چشم من افتاده باشد.
نوه گرامی امام اظهار داشت: یک بار رأس امور در معنای منفی به کار رفته که آن را هم از میان اینها خارج کردم؛ آن یک مورد این است که امام در 11 / 3 / 60 می‌فرماید: «طغیان و طاغوت بودن در رأس امور است» که در واقع در همان معنای رأس امور منفی است که این را هم در شمارش خودم قرار ندادم.
امام 5 مرتبه در مورد رأس امور بودن مجلس سخن گفته اند
سید علی خمینی با اشاره به اینکه امام پنج مرتبه در مورد اینکه مجلس در رأس امور است جمله دارند، یادآور شد: چهار مرتبه‌اش به همین شکل است که مجلس در رأس امور است، یک مرتبه می‌فرمایند مجلس در رأس همه ارگانهاست، که ما اگر آن جمله‌ی دارای شیوع بیشتر را بر این جمله‌ی دارای شیوع کمتر حمل کنیم و بگوئیم مراد این است که آن مواردی هم که همه‌ی امور به کار رفته مراد از امور با توجه به اینکه در یک جایی مورد خاصّش به کار رفته و تبیین می‌کند که مراد امام از همه امور به معنای همه ارگانهاست، یعنی مجلس در رأس همه ارگانها قرار دارد یعنی مجلس در رأس همه ارگانهای نظام جمهوری اسلامی است.
بسیاری از مشکلات کشور به «تقنین بد»بر می‌گردد
وی تأکید کرد:  با توجه به این مباحث شأن اصلی مجلس که در قانون به آن اشاره شده بحث تقنین است. امام می‌فرماید اگر مجلسی درست شود بقیه‌ی موارد هم درست می‌شود که این هم نشانگر تقدم تقنین بر اجرا در اندیشه امام خمینی است. لذا مجلس در رأس امور است به معنای تقدّم تقنین بر اجراست.  به نظر می‌رسد آن جنبه‌ی اصلی فرمایش امام که می گویند مجلس در رأس همه امور است یا همه ارگانها هست به نظر می‌رسد که به تقدم تقنین بر اجرا برمی گردد زیرا ریشه بسیاری از مشکلاتی که در کشور داریم هم از جهت تقنین بد است.
سید علی خمینی با بیان اینکه مشکلات امروز ما یکی در حیطه‌ی تقنینی است؛ ما خیلی از مسائل‌مان به این دلیل است که قانون روشنی نداریم. هر جا قانون روشن شود حیطه‌ی دل به خواه کم می‌شود، هر جا حیطه دل به خواه کم شود حیطه استبداد به رأی کم می شود.
نوه امام تصریح کرد: بنابراین ما منکر این نیستیم که مجلس از جهات مختلفی اهمیت دارد، قطعاً از همه جهاتش مهم است، چه از آن جهت که  از دل همه‌ی مردم بیرون آمده و چه از نظر جنبه‌های نظارتی مجلس و چه رأی هایی که به دولت می‌دهند و وزارت یک وزیر را تتمیم می کنند، سپس نظارت می‌کنند، همه اینها اهمیت دارد ولی  برداشت بنده این است که آن جنبه‌ای که به حق مجلس را در رأس امور قرار می‌دهد همین بحث تقدم تقنین بر اجراست که در اندیشه‌ی امام وجود دارد و انشاء الله همه دولتها و همه ارگان‌ها به تعبیر امام بر وفق قانون عمل کنند قانونی که متخصصینی دلسوز متعهد در مجلس آن را تثبیت کرده باشند.