گزیده ها 4 فروردین -94

گزیده ها 4 فروردین -94
روابط عمومی سازمان صداوسیما با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد:
در پي انتشار مطلبي با عنوان " عدم حضور رئيس صداوسيما در محل كارش ده روزه شد" در صبح سه شنبه سوم فروردين 95 كه در برخي پايگاه هاي خبري و شبكه هاي مجازي انتشاريافت، روابط عمومي صداوسيما با هدف روشنگري نسبت به اين شيطنت رسانه اي كه مصداق بارز تشويش اذهان عمومي و بد اخلاقي است، ذكر توضيحاتي را ضروري مي داند.
در حالي كه دو روز از آغاز سال جديد مي گذرد بار ديگر شايعه پراكني ها با هدف  تضعيف و تخريب رسانه ملي از سر گرفته شده كه اين بار برحضور نداشتن دكتر سرافراز رئيس سازمان صدا و سيما در روزهاي پاياني سال 94درمحل كارش تاكيد مي شود. اين در حالي است كه روزهاي پاياني سال 94جزو پركارترين روزهاي كاري دكتر سرافراز به شمارمي رود كه از جمله مي توان به ديدار وزير آموزش و پرورش و معاونانش در آخرين جلسه شوراي معاونان صداوسيما در25 اسفند اشاره كرد و يا حضور رئيس رسانه ملي به همراه معاون سيمادر مراسم آغاز پخش اچ دي شبكه مستند در 27 اسفند را نام برد و يا به انجام مصاحبه ايشان در خصوص برنامه هاي سال آينده رسانه ملي اشاره كرد، كه هر سه رويداد در روزهاي پاياني سال 94 تحقق يافته بود و اخبار آن نيز در رسانه ها و ازجمله رسانه هايي كه اقدام به انتشار شايعه اخير كردند، بازتابي گسترده داشت.
 
واقعيت اين است كه رسانه هاي منتقد رسانه ملي كه چندي پيش طرح آنها در ايجاد  شايعه استعفاي دكتر سرافراز با شكست مواجه شد اين بار اين شايعه را با سرتيتر تازه اي ارائه كرده اند تا با عمليات جنگ رواني – رسانه اي، استراتژي حذف را پيش برده و از طريق دامن زدن به انواع شايعات به زعم خويش به تضعيف رسانه ملي و مديريت آن بپردازند. يكي ازدلايل اين شايعه سازي را مي توان در استقبال مخاطب از ويژه برنامه هاي تحويل سال رسانه ملي دانست. در حالي كه رسانه هاي منتقد بر تهي بودن دست  رسانه ملي در ايام نوروز تاكيد مي كردند و اينكه صدا و سيما براي ايام نوروز، طرح و برنامه خاصي ندارد، اما در اين مورد نيز پس از استقبال مخاطبان از ويژه برنامه هاي تحويل سال، به نتيجه نرسيدند و لذا با شايعه عدم حضور دكتر سرافراز در محل كارش، پروژه حذف و تضعيف را با استراتژي جديد پي گرفتند.
بي شك ، همانگونه كه رياست محترم سازمان صداوسيما درآخرين مصاحبه خود بر آن تاكيد داشتند  صدا و سيما  همچنان قدرتمند و با تكيه بر اصول و منافع ملي به راه خويش ادامه داده و اهداف و آرمان هاي خود را استوارتر از پيش دنبال خواهد كرد. همچنين در اين مسير از ظرفيت و امكانات قانوني خود در طرح شكايت و پيگيري هاي حقوقي درباره شايعه پراكني هاي اخير كه منبع آن شناخته شده است، استفاده مي كنيم.
نامزد پیشتاز حزب جمهوریخواه در سخنرانی خود در اجلاس آیپک به توافق هسته ای ایران حمله کرد.
به گزارش یو اس ای تودی، دونالد ترامپ - نامزد پیشتاز حزب جمهوریخواه - در سخنرانی شب گذشته خود در اجلاس سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) اعلام کرد اولویت نخست کاریش پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، لغو توافق هسته ای ایران خواهد بود.
بر همین اساس، دونالد ترامپ سخنرانی خود را با انتقاد شدید از برجام آغاز کرد. وی تاکید کرد مهم ترین اولویتش در کاخ سفید برچیدن توافق هسته ای آمریکا با ایران خواهد بود. وی مدعی شد این توافق یک فاجعه برای آمریکا و اسراییل است.
علارغم خوش خدمتی ترامپ به صهیونیست ها در سخنرانی خود، برخی از گروه های صهیونیست به دلیل سخنان جنجالی ترامپ علیه پناهجویان و مسلمانان از وی انتقاد کردند.  گروه صهیونیست "ای دی ال" اعلام کرد ۵۶ هزار دلاری که ترامپ در گذشته به این گروه کمک مالی کرده بود را صرف برنامه های مبارزه با تعصبات قومی و دینی می کند.
اما ترامپ تنها نامزد ریاست جمهوری آمریکا نبود که در ایپک به ایران حمله کرد. روز گذشته نشست آیپک شاهد سخنرانی دیگر کاندیداهای جمهوریخواه آمریکا نیز بود.  هیلاری کلینتون، نامزد پیشتاز حزب دموکرات و جان کیسیچ، نامزد حزب جمهوریخواه؛ دیگر سخنرانان این اجلاس بودند.
کلینتون در سخنرانی خود با اشاره به آزمایش موشکی ایران، خواستار اعمال تحریم های بیشتر آمریکا علیه این کشور شد. وی تاکید کرد در صورتی که تهران بکوشد به بمب هسته ای دست یابد، گزینه نظامی واشینگتن روی میز خواهد بود.
جان کیسچ، فزماندار ایالت اوهایو نیز در سخنرانی خود در این اجلاس تاکید کرد در واکنش به آزمایش موشکی تهران، خواستار تعلیق برجام هستم!
اجلاس سالانه آیپک همینک در واشینگتن در حال برگزاری است. در این اجلاس سیاستمداران آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه شرکت دارند.
سندرز می گوید: سرنگونی (مصدق) نخست وزیر انتخاب شده طی فرآیند دموکراتیک در ایران، فاجعه بود.
به گزارش تلویزیون سی ان ان، برنی سندرز نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در خصوص اظهارات خود در سال 1995 میلادی و تحسین فیدل کاسترو به علت متحول کردن جامعه کوبا گفت: «انقلاب کوبا مدت ها پیش و گمان کنم در سال 1959 میلادی رخ داد.
نکته اصلی در سخنان من این بود که آمریکا نباید به دنبال سرنگونی دولتها باشد. به عقیده من، (واقعه) خلیج خوک ها، یک فاجعه بود. سرنگونی سالوادور آلنده در شیلی، فاجعه بود؛ سرنگونی «جیکوب آربنز» رئیس جمهور منتخب و دموکراتیک در گواتمالا فاجعه بود. به عقیده من، سرنگونی (مصدق) نخست وزیر انتخاب شده طی فرآیند دموکراتیک در ایران، فاجعه بود. بنابراین، تصور نمی کنم آمریکا به لحاظ قانونی یا اخلاقی حق داشته باشد دولت ها را سرنگون کند و این تلاش ها اغلب نتیجه عکس داشته و بی ثباتی بسیاری را در مناطق مختلف به بار آورده است.
سندرز در ادامه در پاسخ به این سؤال که در توافق هسته ای ایران چه چیزهایی جا مانده است که اوباما و هیلاری کلینتون به آن نرسیده اند، گفت: «من به شدت از توافق حمایت کردم تا اطمینان یابم ایران به سلاح هسته ای نمی رسد. ما باید همه توان خود را به کار گیریم و اگر ایران این معاهده را نقض کند، ما باید دوباره به تحریم ها بازگردیم و همه دیگر گزینه ها نیز روی میز خواهد بود اما به طور کلی، زمانی که به سراسر منطقه (خاورمیانه) نگاه می کنیم، باید متوجه باشیم که فقط ایران، بازیگر منفی نبوده است.
البته ایرانی ها بدون تردید بازیگرانی بد بوده اند، آنها از فعالیت های تروریستی حمایت کرده اند. با وجود این، ما باید عربستان دیگر کشور بزرگ منطقه را نیز در نظر بگیریم. اگر کسی تصور می کند عربستان، الگوی دموکراسی جفرسونی است، خوب است بداند که سعودی ها در عربستان نیز برای سازمان های تروریستی پول هزینه کرده اند. عربستان، چهارمین ارتش و وزارت دفاع بزرگ دنیا را در اختیار دارد. من نیز ترجیح می دهم سعودی ها در کنار قطر که اکنون دویست میلیارد دلار برای (میزبانی) جام جهانی سال 2022 میلادی هزینه می کند، نقش سازنده ای در مبارزه علیه (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش ایفاء کنند. بنابراین، می خواهم به جای اینکه عربستان در یمن باشد و قطر برای جام جهانی هزینه کند، این کشورها در نبرد علیه داعش شرکت کنند.
مجری سی ان ان به سندرز گفت شما در گذشته درباره همکاری عربستان و ایران علیه داعش صحبت کردید. هیلاری کلینتون گفته است این کار شدنی نیست؛ بسیاری از این کشورها، داعش را دشمن اصلی خود نمی دانند و عربستان قطعاً ایران را دشمن اصلی خود می داند. نظر شما در این باره چیست؟
سندرز پاسخ داد: نکته من دقیقاً همین است: ما و عربستان هم پیمان هستیم و زمان آن رسیده است که سعودی ها با ما همکاری کنند. به نظر من، داعش واقعاً تهدیدی برای عربستان است، اما عربستان به نوعی برخی از این سازمان های تروریستی را خریده است. حملات (انتقادی) ما نباید فقط متوجه ایران باشد. این گونه نیست که ایران، شگفت انگیز باشد و ایرانی ها در فعالیت های تروریستی نقش دارند. عربستان نیز حکومتی پادشاهی است که بودجه سازمان های تروریستی را تأمین کرده است.
وظیفه ما نیز این است که تلاش کنیم این کشورها را کنار یکدیگر بیاوریم و بگوییم آمریکا نمی تواند همه بار شما را به دوش بکشد؛ ما پلیس دنیا نیستیم و زنان و مردان (ارتش) ما قرار نیست مدام درگیر جنگ باشند. شما در عربستان، چهارمین ارتش بزرگ دنیا را در اختیار دارید، بنابراین از این نیروی نظامی به شکل سازنده استفاده کنید. با دیگر کشورها همکاری کنید و به سخنان ملک عبدالله پادشاه اردن درباره لزوم مشارکت نظامی کشورهای مسلمان برای شکست دادن داعش گوش کنید.
به دنبال وقوع انفجارهای بروکسل طی امروز (سه‌شنبه) مقامات جهان به نوعی به این اتفاق واکنش نشان دادند.
به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه این حملات را محکوم کرد.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که پوتین شدیدا این جنایت وحشتناک را محکوم کرد و به ملت بلژیک تسلیت گفت و همبستگی خود را با بلژیکی‌ها اعلام کرد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز به خانواده بازماندگان این حملات تسلیت گفت.
کمیسیون اتحادیه اروپا نیز تمامی نشست‌هایش را که قرار بود صبح امروز برگزار شود به منظور تضمین امنیت کارمندانش لغو کرد.
پارلمان اروپا نیز تدابیر امنیتی را در اطراف مقر این ارگان افزایش داد.
اسکای نیوز عربی نیز گزارش داد که تدابیر امنیتی در فرودگاه‌های اروپا افزایش یافته است که در میان آنها می‌توان به هلند و آلمان اشاره کرد.
منابع فرودگاهی فرانسه نیز اعلام کردند که فرودگاه روآسی در پاریس نیز اقدامات امنیتی خود را افزایش داده است.
در انگلیس دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس در پی حملات بروکسل نشست فوق‌العاده برگزار کرد.
خوزه مانوئل گارسیا مارگایو، وزیر خارجه اسپانیا نیز اعلام کرد که تروریست‌های داعش پشت حملات بروکسل هستند و او افزود که از حملات بروکسل شوکه شده است.
اداره کل فرودگاه‌های اسپانیا نیز تمامی پروازهای امروز از این کشور به بروکسل را لغو کرد.
سباستین کورتس، وزیر خارجه اتریش نیز ضمن اعلام شوکه شدنش از وقوع انفجارهای بروکسل به خانواده قربانیان این حملات تسلیت گفت.
استفان لوفن،‌ نخست وزیر سوئد نیز این حملات را حمله‌ای به اروپای دموکرات خواند و گفت: هرگز اجازه نمی‌دهیم تروریست‌های جامعه باز ما را تهدید کنند.
مارک روته، نخست وزیر هلند نیز گفت که کشورش تدابیر امنیتی را برای تضمین امنیت اتخاذ کرده است.
روته نیز به خانواده قربانیان این انفجارها تسلیت گفت و آمادگی کشورش را برای کمک به همسایه جنوبی‌اش اعلام کرد.
دولت هلند همچنین یک جلسه امنیتی درباره حملات بروکسل برگزار کرد و تدابیر امنیتی را در فرودگاه و خطوط راه آهن افزایش داد.
ماتئو رنتزی، نخست وزیر ایتالیا نیز امروز نشست فوق‌العاده امنیتی درباره حملات بروکسل برگزار می‌کند.
در یونان نیز وزارت خارجه این کشور حملات بروکسل را حمله به پایتخت اتحادیه اروپا خواند و نسبت به این حمله ابراز تاسف کرد.
احمد داووداوغلو، نخست وزیر ترکیه نیز ضمن محکوم کردن این حملات به ملت بلژیک تسلیت گفت و بر لزوم وحدت در مبارزه با تروریسم تاکید کرد.