دولت به خاطر شبکه‌های اجتماعی فشار زیادی تحمل کرد

حسن روحانی
دولت به خاطر شبکه‌های اجتماعی فشار زیادی تحمل کرد
روحانی همچون رفسنجانی اشراف کامل دارد که  یکی از دلایل مهمی که موجب شد وی برنده نمایش انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد – 92 شود .همچنین رفسنجانی نفر اول لیست نمایش ا نتخابات خبرگان تهران شود . همینطور لیست امید 30 نفره  نامزدان نمایش ا نتخابات هفتم اسفند- 94 تهران حامی روحانی برنده شوند .تبلیغات شبکه هایا جتماعی- مجازی به خصوص نقش کلیدی تلگرام بود. برای همین رقیب از طریق سپاه ونیروی انتظامی و قوه فاسد قضاییه و ائمه جمعه تلاش گسترده کرده است باترفند وحیله و سناریو سازی واتهام زنی های سیستماتیک فضایی به وجودآورد که هرچه می تواند فضای مجازی را محدود تر وفیلتر کند . وموازی آن فشار های اجتماعی و اقتصادی رااز طریق اعتراضات هدایت شده افزایش دهد .
همانگونه که روحانی می داند این سیاست تا 96  زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری شدت بیشتری می یابد . برای همین روحانی تلاش می کند  فعالیت در این فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را ازد ست ندهد وتقویتش کند . برای همین اذعان کرده دولت به خاطر شبکه های اجتماعی فشار زیادی تحمل کرده است. باید در گفتگوی تلویزیونی امشب خود  به این مورد هم اشاره کند .
فرارورئیس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع خودکفایی در زمینه‌ی فرآوردهای نفتی، به ویژه بنزین و گازوئیل و گاز، گفت: موضوع استقلال یک کشور در ابعاد مختلف و خودکفایی کشور، در زمینه‌ی نیازهای مردمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در این راستا، خودکفایی در حوزه‌ی نفت و گاز تاثیر ویژه‌ای خواهد داشت.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، در همایش سالگرد تاسیس شرکت ملی گاز ایران که صبح امروز دوشنبه در پژوهشکده‌ی نفت برگزار شد با بیان این که از شعارهای اصلی انقلاب اسلامی، استقلال و آزادی بوده است اظهار کرد: انقلاب یعنی مستقل بودن یعنی دست نیازمان به سوی کسی دراز نباشد و با اراده خود تصمیم بگیریم و متکی به رای مردم باشیم و این که فقط سرمان را دربرابر مردم خودمان فرود آوریم.
گزیده سخنان روحانی را در ادامه می خوانید:
معنی انقلابی بودن، یعنی داشتن ملتی آزاد همراه با آزادی اندیشه، بیان و نقد و انتقاد، این که امروز مردم در فضای مجازی، سلیقه و نظر خود را نسبت به حاکمیت و دولت و برنامه‌ها و تصمیم‌ها ابراز می‌کنند نشانی آزادی نقد است.
آزادی بیان را امروز در فضای حقیقی و مجازی به خوبی مشاهده می‌کنیم. اینکه دولت اصرار داشت شبکه‌های اجتماعی باز بماند و فشارهای بسیاری را در این راستا تحمل کرد، به همین خاطر بود و دولت پهنای باند مناسب در اختیار ملت ایران قرار داد، تا مردم بتوانند مطلع باشند و نظراتشان را بیان کنند از تصمیمات نقد کنند و اراده‌شان در کشور حاکم شود.
همواره برای مردم ما موضوع نفت و گاز جایگاه ویژه داشته است، مساله نفت و گاز صرفا اقتصادی نیست، بلکه سرآغاز تولید نفت در ایران کمی بعد از انقلاب مشروطه همواره با موضوعات سیاسی توام بوده است، یعنی همواره نفت در چارچوب روابط صادرات و واردات، تاثیر گذار در حوزه‌ی سیاست خارجی بوده است و گاز نیز در مرحله بعد از دید انرژی پاک، و عاملی برای ارتباط با کشورهای مختلف بسیار تاثیر گذار بوده است.
برنامه دولت، بر این است که روزانه 200 میلیون متر مکعب گاز به صادرات اختصاص یابد، کشوری که چنین برنامه‌ای داشته باشد رابطه خوبی با کشورهای همسایه، و دیگر کشورهای جهان،  در زمینه نفت و گاز برقرار خواهد کرد؛ چرا که در دنیای امروز مساله توسعه به انرژی و بخصوص نفت و گاز، مربوط است.
دشمنان شروع به تحریم صادرات نفت ما کردند، چرا که تصورشان چنین بود که تحریم صادرات نفت، در اقتصاد کشور و زندگی مردم تاثیر مستقیم دارد. و از طرف دیگر جلوی واردات بنزین را گرفتند تا رفاه مردم ما را تحت تاثیر قرار دهند اما آمار و ارقام امروز در کشور نشان دهنده مسیر تحول است.
در سال 57 تولید و مصرف سالانه گاز، دو  و نیم میلیارد متر مکعب بوده  و برآوردها برای سال 96، 284 میلیارد متر مکعب است، گفت: در سال 57 جمعیت زیر پوشش گاز کمتر از یک درصد بود که امروز حدود 90 درصد است و هدفمان برای سال 96 این است که به 95 درصد برسیم که مقایسه این رقم‌ها نشان دهنده مسیر تحول در طول سی و چند سال بعد از انقلاب است.به طوری که زمستان سال گذشته برای اولین بار به مردم اعلام شد که نگران مصرف گاز و قطعی گاز در زمستان نباشند و این معنای امنیت و آرامش و آسایش است.
یکی از راههای نجات از آلودگی هوا، تبدیل سوخت کارخانه‌های ما به گاز است که آرامش  و امنیت را برای مردم به دنبال می‌آورد.
مصرف سوخت مایع در سال 92، 43 درصد بوده و سال گذشته به 18 درصد رسیده و امسال نیز مصرف سوخت مایع، به 9 درصد رسیده است، کاهش میزان مصرف سوخت مایع به معنای امنیت و آرامش برای مردم است که نیروگاه‌های نزدیک آنها باعث آلودگی هوای منطقه زندگی آنها نمی‌شود.
در فضایی که تحریم وجود داشت، همواره دستمان به سوی دیگران دراز بود و تحریم برای ما عزت نداشت اما اولین چیزی که برجام برای ما آورد عزت بود.
برجام یعنی شما آزادید به جای دولت دو کشور از میان دهها کشور برای خرید، انتخاب کنید و آثار برجام فضایی برای حق انتخاب را برای مردم ما به وجود آورد.
این که یک قدرت به ما بگوید شما حق فروش یک میلیون و 10 بشکه نفت ندارید و فقط اجازه فروش یک میلیون بشکه نفت دارید بر خلاف عزت و زورگویی علیه ملت است و برجام به معنای برداشتن زور و تحریم، و آزاد کردن اراده یک ملت بود.

امروز 50 درصد گاز کشور از پارس جنوبی تامین می‌شود در حالی که سال 92 ، 38/7 گاز کشور از پارس جنوبی تهیه می‌شد.