وزیر ارتباطات اعلام کرد
برخورد با فعالیتهای غیراخلاقی و امنیتی در
فضای مجازی 10فروردین-96
بهتر
است به جای مانیتور وکنترل و فیلترکردن فضای مجازی مبارزه با فعالیت های ارگان های
سرکوبگر شود که توی خیابان شهرها واماکن
عمومی با بهانه مبارزه با بی و بدحجابی ایجاد مزاحمت برای زنان ودختران می کنند و سیاست
سرکوب راموازی سانسور به پیش می برند.
وزیر ارتباطات گفت: برخورد با فعالیت غیراخلاقی و امنیتی در فضای مجازی پیگیری می شود.
به گزارش ایسنا، محمود واعظی در دیدار با جمعی از نخبگان، فرهیختگان، فرهنگیان و اساتید دانشگاه شهرستانهای نوشهر چالوس و کلاردشت اظهار کرد: این یکدلی نشان دهنده وجود مردمانی فهیم در منطقه است و وظیفه دولت و ملت است که دست به دست هم دهند.
وی با اشاره به رابطه قابل قبول و مناسب بین استاندار،ائمه جمعه،نمایندگان مجلس و مدیران استان مازندران گفت: باید همه دست به دست هم دهیم تا کمبودها جبران شود و کشور نیز ساخته شود.
وزیر فناوری و ارتباطات با بیان اینکه ما وارث یک اقتصاد بیمار هستیم، افزود: این موضوع ربطی به این دولت و آن دولت ندارد بلکه از روزی که نفت وارد اقتصاد ایران شده است شرایطی را بوجود آورد که نتوانستیم با وجود همه نعمات پویایی را در اقتصاد کشور به وجود آوریم.
واعظی با اشاره به توانمندی ها و پتانسیل های استان مازندران،ابراز کرد: بسیاری از کشورهای اروپایی از مازندران کوچکتر هستند اما در حال حاضر به لحاظ تولید لبنیات و محصولات کشاورزی بزرگترین تولیدکننده به شمار می روند.
وی از درآمد نفتی به عنوان یک درآمد کم زحمت یاد کرد و گفت: این موضوع سبب شده است کارآفرینی در کشور کمتر شود.
وزیر معین دولت تدبیر و امید در استان مازندران به برخی دستاوردهای دولت اشاره کرد و یادآور شد: در بودجه سال ۹۶ آنچه درآمد دولت از بخش مالیاتت و عوارض گمرکی است حدود ۱.۵ برابر درآمد نفتی شده است که جهت گیری درستی است.
واعظی تصریح کرد: در گذشته تراز کشور برای واردات و صادرات منفی بود و صادرات غیر نفتی کمتر از واردات بود و یکی از آرزوهای اقتصاد دانان کشور مثبت شدن آن بود که در سال ۹۵ محقق شد.
وی تغییر و بهبود روابط خارجی و بازسازی روابط بین سه قوه را از دیگر دستاوردها یاد کرد و متذکر شد: تا پیش از برجام و در تحریم بین المللی هر سال ۲۰ درصد از صادرات نفت کم می شد و ضمن اینکه آنها مشخص میی کردند به چه کشورهایی نفت فروخته شود اما بعد از مذاکرات برجام کهه مدت ۳۰ ماه به طول انجامید همه اینها تغییر کرد و میزان صادرات نفت از حدود یک میلیون به بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه رسیده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برجام متعلق به همه مردم و نظام است، خاطر نشان کرد: ثبات مالی اقتصادی ،کاهش تورم و رشد اقتصادی و بازگشت سهمیه دولت در اوپک از دستاوردهای دیگر دولت در نتیجه برجام بود.
واعظی از خرید ۱۵ هزار میلیارد تومان گندم از کشاورز توسط دولت خبر داد و متذکر شد: ۱۶ هزار میلیارد تومان به ۲۲ هزار واحد کوچک و متوسط از بانکها برای اشتغال و تولید تزریق شد.
وی با بیان اینکه اگر برجام نبود صادرات غیر نفتی به این میزان نبود، اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۷۰۰ هزار شغل ایجاد شد که ۱۰۰ هزار آن مربوطط به ict بوده است.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه دولت بخش عمده تصدیگری را به بخش خصوصی و توجه به سرمایه گذاری معطوف می دارد، ابراز کرد: سیاستگذاری، نظارت و حمایت دولت از بخش خصوصی حفظ می شود.
واعظی از تحت پوشش اینترنت قرار گرفتن ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا پایان دولت خبر داد و گفت: در بخش نظارت بر فضای مجازی تلاش بسیار شد و برخورد با فعالیت غیر اخلاقی و خلاف امنیت کشور در فضای مجازی پیگیری می شود.