گزیده ها قسمت پنجم

گزیده ها قسمت پنجم  8 بهمن - 96
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با محکوم کردن حمله تروریستی مرگبار روز گذشته در شهر کابل که از طریق بمب‌گذاری در یک آمبولانس صورت گرفت، بر تعهد واشنگتن برای تامین امنیت در افغانستان تاکید کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز شنبه انفجار یک آمبولانس مملو از مواد منفجره در منطقه دیپلماتیک شهر کابل موجب کشته شدن دست‌کم 95 نفر و زخمی شدن 150 تن دیگر شد.
گروه تروریستی‌ طالبان مسئولیت این حمله را به عهده گرفت.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای در محکومیت این حمله گفت: من این حمله نفرت‌انگیز با خودروی بمب‌گذاری شده در شهر کابل را که کشته شدن ده‌ها غیرنظامی بی‌گناه و زخمی شدن صدها تن را در پی داشت محکوم می‌کنم. این حمله جنایتکارانه عزم ما و شرکای افغان ما را بیش از پیش تقویت خواهد کرد. آمریکا متعهد به یک افغانستان امن عاری از تروریست‌هایی که آمریکایی‌ها و هم‌پیمانان ما را هدف قرار می‌دهند و همچنین عاری از هر کسی که در ایدئولوژی شیطانی آنها شریک باشد، است.
رئیس‌جمهور آمریکا خاطرنشان کرد: قرار نیست قساوت گروه تروریستی طالبان چیره شود.
او گفت: اکنون همه کشورها باید دست به اقدام قاطع علیه طالبان و زیرساخت‌های تروریستی که از آنها حمایت می‌کنند، بزنند.
این در حالی است که ترامپ چندی پیش از طرح افزایش قوای نظامی آمریکا در افغانستان خبر داد.
ترامپ همچنین در توئیتر نوشت: ما به طالبان اجازه نخواهیم داد که پیروز شود.
او تصریح کرد: طالبان نظامیان بی گناه افغان و نیروهای شجاع پلیس در شهر کابل را هدف قرار داد. ما برای قربانیان و همچنین اولین امدادگران دعا کرده و به یادشان هستیم. ما به طالبان اجازه نخواهیم داد که پیروز شوند.
همچنین رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در واکنش به این حمله گفت: همه کشورهای حامی صلح در افغانستان باید علیه طالبان موضع می‌گیرند.
تیلرسون در بیانیه‌ای اظهار داشت: آمریکا شدیدا حمله وحشتناک روز شنبه در کابل را محکوم می‌کند.
او ادامه داد: استفاده طالبان از یک آمبولانس به عنوان سلاحی برای هدف قرار دادن غیرنظامیان نشانه بی اعتنایی غیرانسانی به مردم افغانستان و نسبت به همه کسانی است که برای ایجاد صلح در این کشور تلاش می‌کنند و نقض اساسی‌ترین هنجاری بین‌المللی محسوب می‌شوند. ما از تلاش پرسنل اورژانس به خاطر اقدامات شجاعانه در پاسخ به این حمله تروریستی ستایش می‌کنیم.
او ادامه داد: همه کشورهایی که حامی صلح در افغانستان هستند وظیفه دارند اقدامی قاطع برای متوقف کردن کمپین خشونت آمیز طالبان انجام دهند.
او گفت: نباید هیچگونه تحملی نسبت به کسانی که از گروه‌های تروریستی حمایت کرده و یا به آنها پناهگاه می‌دهند وجود داشته باشد. آمریکا در کنار مردم افغانستان می‌ایستد و ما قاطعانه متعهد به حمایت از تلاش‌های مردم افغانستان برای رسیدن به صلح،‌ امنیت و موفقیت در کشورشان هستیم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دستور داد تا نیروهای مسلح برای کمک به روند امدادرسانی در مناطق برف‌گیر، با تمام توان وارد میدان شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۶


رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دستور داد تا نیروهای مسلح برای کمک به روند امدادرسانی در مناطق برف‌گیر، با تمام توان وارد میدان شوند.

به گزارش تسنیم، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به نیروهای نظامی و انتظامی ابلاغ کرد با بکارگیری تجهیزات و نیروی انسانی به نیروهای امدادی مساعدت کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی از اعلام آمادگی نیروهای مسلح در امر کمک رسانی به دولت و نیروهای امدادی در بازگشایی راه‌های کشور خبر داد و اعلام کرد به تمام نیروهای مسلح ابلاغ شده است که در صورت نیاز با نیروهای امدادی در امر امداد رسانی همراهی کنند.
در پی بارش برف و باران در بسیاری از استان‌های کشور که باعث بسته شدن برخی راههای مواصلاتی شهری و روستایی و گرفتار شدن تعدادی از هموطنان در جاده‌ها و مسیرهای برف گیر شده است، سردار سرلشکر محمد باقری تاکید کرد: نیروهای نظامی و انتظامی در سراسر کشور همچون گذشته آمادگی دارند، برای کمک به دولت، امکانات لجستیکی و توان انسانی خود را در اختیار نیروهای امدادی قرار دهند.
اداره‌کل مدیریت بحران خوزستان در اطلاعیه‌ای با اشاره به پیش‌بینی فعال شدن کانون‌های داخلی گرد و خاک، خواستار آمادگی کامل کلیه دستگاه‌های مرتبط خوزستان در هنگام وقوع این پدیده شد.
به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه خطاب به فرمانداران خوزستان آمده است: با عنایت به اطلاعیه شماره 35 مرکز ملی پایش و هشدار سریع گرد و خاک اداره‌کل هواشناسی خوزستان در خصوص وزش بادهای قابل ملاحظه همراه با تندباد لحظه‌ای و فعال شدن کانون‌های داخلی، انتظار برخاستن گرد و خاک از کانون‌های مذکور و کاهش دید افقی برای ساعاتی در مناطق غربی، جنوبی و بعضی از مناطق مرکزی استان از بعدازظهر یکشنبه سپس بهبود کیفیت هوا با کاهش سرعت وزش باد، پیش‌بینی می‌شود.
دستور فرمایید اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان نسبت به اتخاذ کلیه تمهیدات لازم در این خصوص؛ آمادگی کامل کلیه دستگاه‌های مرتبط و مورد نیاز و مراکز بهداشتی و درمانی و خدماتی شهرستان؛ بازدید و بررسی مستمر پست‌ها و خطوط انتقال برق و تأسیسات و شبکه‌های آبرسانی؛ ارتباط با ستاد مدیریت بحران استان جهت هرگونه تصمیم‌گیری و اعلام مستمر آخرین وضعیت جوی شهرستان؛ ابلاغ به اداره جهاد کشاورزی شهرستان جهت اتخاذ تمهیدات لازم و ارائه توصیه‌های لازم به کشاورزان به منظور پیشگیری از وارد آمدن خسارت به اراضی و کشت‌های زراعی و باغی اقدام کنند.
همچنین جهت آمادگی کامل شعب هلال احمر شهرستان جهت انجام اقدامات به موقع در صورت نیاز؛ اطلاع‌رسانی به شهروندان به ویژه بیماران، کودکان، سالمندان، مسافران، عشایر، صیادان، کشاورزان، دامداران و افراد ساکن در مناطق در معرض خطر وقوع تندباد و گرد و خاک جهت رعایت نکات ایمنی و بهداشتی مانند عدم تردد غیرضروری و قرار گرفتن در فضای باز در هنگام وقوع گرد و خاک و استفاده از ماسک مناسب در مواقع مورد نیاز و سایر تدابیر لازم جهت پیشگیری یا کاهش آثار حوادث احتمالی اقدام لازم معمول و گزارش اقدامات به عمل آمده را به این اداره‌کل ارسال نمایند.
مناسب است که ابتدا درخصوص پیش‌بینی زلزله، گزاره‌هایی را قبول کنیم. به این معنی که اصولا به چه نوع از ادعاها، سخن‌ها یا گزارش‌ها، باید نام پیش‌بینی داد، یا به بیان دیگر منظور از پیش‌بینی زلزله به‌طور دقیق چیست؟
خمیرمایه آنچه در قالب پیش‌بینی زمین‌لرزه مطرح می‌شود، شامل ۱۰ شگرد است که محتوای آنها، ارزش‌ کاربردی برای طیف جامعه مخاطب ندارد.
به گزارش دنیای اقتصاد، زلزله‌شناس ایرانی درباره پیشگویی‌هایی که همزمان با شروع دوره‌ ناآرامی زمین، «شیوع» پیدا کرده است، گفت: خمیرمایه آنچه در قالب پیش‌بینی زمین‌لرزه مطرح می‌شود، شامل ۱۰ شگرد است که محتوای آنها، ارزش‌ کاربردی برای طیف جامعه مخاطب ندارد. علی بیت‌اللهی با تاکید بر اینکه «هدف از پیش‌بینی زلزله باید تعیین بزرگی، مکان و زمان زمین‌لرزه در بازه دقیق و قابل اتکا باشد»، معتقد است: در حال حاضر پیش‌بینی زلزله با این چارچوب، امری ناممکن و سخنی غیرکارشناسانه است؛ اما جنس فعلی پیشگویی‌ها، صحبت از بدیهیات است.
یک زلزله‌شناس معروف در مطالعه‌ای با اشاره به غیرممکن بودن امکان پیش‌بینی زلزله، ۱۰ شگرد پیشگوهای لرزه‌ای را افشا کرد. علی بیت‌اللهی، زلزله‌شناس و رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به ۱۰ شگرد که پیشگوهای لرزه‌ای در دوره فعلی ناآرامی زمین از آنها برای تحت تاثیر قرار دادن عموم مردم استفاده می‌کنند، هرگونه ادعا مبنی بر امکان پیش‌بینی زمین‌لرزه‌ها را امری ناممکن و سخنی غیرکارشناسی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه در پی رخداد هر زلزله بزرگی و به‌ویژه زلزله‌ای که تهران را تحت‌تاثیر قرار دهد، اشخاص و گروه‌هایی که نیات و اهداف متفاوتی دارند، فضایی از ادعاها را درخصوص پیش‌بینی زلزله به‌وجود می‌آورند، معتقد است:مناسب است که ابتدا درخصوص پیش‌بینی زلزله، گزاره‌هایی را قبول کنیم. به این معنی که اصولا به چه نوع از ادعاها، سخن‌ها یا گزارش‌ها، باید نام پیش‌بینی داد، یا به بیان دیگر منظور از پیش‌بینی زلزله به‌طور دقیق چیست؟
بیت‌اللهی با ارائه یک تعریف دقیق از پیش‌بینی زلزله گفت: منظور از پیش‌بینی زلزله، تعیین بزرگی، زمان و مکان وقوع زلزله آتی به‌طور نقطه‌ای یا در یک بازه‌ معین از زمان، مکان و بزرگا است که بتوان اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای کاهش خسارت و صدمات زلزله پیش‌بینی شده آتی انجام داد. به‌عبارت دیگر ارزش پیش‌بینی در آن است که اندازه زلزله، حدود زمانی رخداد پیش‌بینی شده و مکان وقوع زلزله، در یک بازه باریک‌تر باشد، در غیر این‌صورت پیش‌بینی زلزله ارزش کاربردی نخواهد داشت و به یک بازی با کلمات برای حصول اهداف دیگر و احیانا، اهداف منفعت‌طلبانه تبدیل خواهد شد.
وی در عین حال با اشاره به عقیده شخص خود مبنی بر اینکه الزامی برای مقابله با مدعیان پیش‌بینی زلزله و انجام برخوردی بازدارنده و منع‌کننده با آنها وجود ندارد، در عین حال اعلام کرد: به‌نظر می‌رسد بازتاب ادعاهای این افراد و کش و قوس‌های بعدی آن، در کل به نفع ارتقای سطح دانش عموم مردم درباره زلزله و شکل‌گیری بهتر فرهنگ زندگی با زلزله در جامعه خواهد شد.
در واقع به‌جای هر برخورد بازدارنده‌ای، اگر عموم مردم، موارد و محدودیت‌های پیش‌بینی زلزله را بیاموزند، به‌طور خودبه‌خودی، مدعیان فاقد صلاحیت، برای سخنان بی‌اساس و غیرعلمی خود مشتری نخواهند یافت. وی در عین حال تاکید کرد: به همان اندازه که پیش‌بینی وقوع زلزله و گفتن اینکه در یک ناحیه معینی زلزله‌ای بزرگ خواهد آمد، از دیدگاه کارشناسی در حال حاضر امری ناممکن و سخنی غیرکارشناسانه است، به همان اندازه نیز گفتن اینکه در آن ناحیه، زلزله‌ای نخواهد آمد، غیر کارشناسانه، فاقد پایه علمی و از طرف دیگر مسوولیت‌آور است چرا که در هر ناحیه‌ای احتمال وقوع زلزله وجود دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند با قاطعیت اعلام کند که به‌هیچ وجه زلزله‌ای در یک ناحیه معین رخ نخواهد داد.
وی در بررسی خود درخصوص اعتبارسنجی ادعاهای مربوط به پیش‌بینی زلزله گفت:اغلب پیش‌بینی‌کنندگان زلزله، حداقل یک یا چند مورد از این شگردها را استفاده می‌کنند. از ترفندهای زیرکانه‌ای که در پیش‌بینی زلزله‌ها از آن استفاده می‌شود «وسیع‌تر گرفتن منطقه پیش‌بینی شده برای رخداد زلزله» است؛ به‌عنوان مثال اعلام می‌شود که زلزله‌ای در استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان، فارس و هرمزگان خواهد آمد! واضح است که هر چقدر پنجره مکانی بزرگ‌تر باشد، احتمال رخداد یک زلزله در آن بیشتر خواهد بود و لذا پیش‌بینی‌ها و به‌عبارت بهتر ادعاهای پیش‌بینی مصادیق بیشتری خواهند داشت.
به‌عبارت دیگر اگر کسی ادعا کند، پیش‌بینی می‌شود فردا روی کره زمین زلزله‌ای رخ خواهد داد، این ادعا، آیا اعتباری دارد؟ آیا اساسا این ادعا، پیش‌بینی تلقی می‌شود؟ مسلما نه! چرا که ذکر بدیهیات است. در زلزله‌های اخیر ایران نیز مشاهده می‌شود که پیش‌بینی‌کنندگان زلزله، از همین شگرد «وسیع کردن پنجره مکانی شمول رخداد زلزله، با هدف بالا بردن احتمال وقوع زلزله» به‌خوبی استفاده می‌کنند و مردم عادی و افراد غیرمتخصص را با توجه به عطشی که در دوران اوج تب زلزله در کشور برای این قبیل مطالب موجود است، جذب می‌کنند.
یکی دیگر از ترفندهایی که احتمال درستی ادعای پیش‌بینی‌کنندگان زلزله را بیشتر پوشش خواهد داد، «وسیع‌تر کردن بازه بزرگای زلزله پیش‌بینی شده» است. به‌طور مثال اعلام می‌کنند که زلزله‌ای با بزرگی ۲ تا ۵ یا ۲ تا ۴ رخ خواهد داد. بدیهی است که اگر گفته شود زلزله‌ای با بزرگی یک تا ۵/ ۷ در منطقه یا مناطقی رخ خواهد داد، در این‌صورت بالاخره در آن محدوده زلزله‌ای ولو کوچک یا متوسط که به‌طور طبیعی هم رخ می‌دهند، رخ خواهد داد و پیش‌بینی مدعیان درست از آب درخواهد آمد.
«وسیع‌تر گرفتن محدوده زمانی پیش‌بینی رخداد زلزله» از دیگر ترفندهاست؛ همانند مکان وقوع زلزله، در حوزه زمان نیز پیش‌بینی‌کنندگان زلزله، پنجره زمانی وقوع زلزله‌ای را که پیش‌بینی کرده‌اند تا می‌توانند پهن‌تر می‌گیرند تا احتمال وقوع در آن محدوده زمانی، بیشتر شود. به‌عنوان مثال اعلام می‌کنند که در مدت چند ماه یا حتی چند سال آینده، زلزله‌ای رخ خواهد داد. مسلما هر چقدر بازه زمانی تعیین‌شده برای زلزله پیش‌بینی، وسیع‌تر باشد، اعتبار پیش‌بینی زلزله هم پایین‌تر خواهد آمد.
«اعلام محرمانه بودن معرفی تجهیزات و روش‌هایی که پیش‌بینی برمبنای آن انجام می‌شود» با این توجیه که ممکن است ایده پیشگوها یا دستگاه‌های آنان از سوی خارجی‌ها ربوده شود یکی دیگر از شگردهای پیشگوهای لرزه‌ای است؛ این درحالی است که به لحاظ علمی دستگاه‌هایی که بتوانند زلزله را با تعریفی که از پیش‌بینی زلزله عنوان شد، پیش‌بینی کنند، اساسا وجود ندارند.
بنابراین«استفاده از اطلاعات و داده‌های ماهواره‌های خارجی و. . . » از دیگر شگردهای پیشگوهای لرزه‌ای است؛ پیش‌بینی‌کنندگان زلزله، که عمده آنها نیز افراد غیر متخصص و غیر مرتبط با زمین شناسی و زلزله‌اند، ادعا می‌کنند از برخی سیگنال‌های ماهواره‌های خارجی استفاده می‌کنند؛ واضح است که از اطلاعات ماهواره‌ها، استفاده‌های متعددی در علوم زمین و زلزله به‌عمل می‌آید، ولی هیچ‌کدام از شرکت‌ها و مراکز فنی و پژوهشی معتبر سازنده چنین ماهواره‌هایی ادعای پیش‌بینی زلزله را نکرده‌اند و باید به‌طور روشن گفته شود که از اطلاعات و تصاویر ماهواره ها، به‌رغم استفاده‌های بسیار مطلوبی که دارند، نمی‌توان برای بیان اینکه زلزله‌ای در یک زمان و مکان معین در راه است، استفاده کرد.
پیشگامان پیش‌بینی زلزله در کشور، شگرد بازی با اعداد را نیز به‌خوبی یاد گرفته‌اند و مهارت خوبی در این زمینه دارند. به‌عنوان مثال پیش‌بینی می‌کنند که در جایی زلزله‌ای با ۵ ریشتر ظرف چند روز یا چند هفته آتی خواهد آمد، زلزله‌ای دیگر با بزرگی ۲ یا ۳ می‌آید(که البته همیشه هم می‌آمد!)، می‌گویند این همان پیش‌بینی ما بوده که با اندکی خطا همراه شده است. این افراد از واژه «درصد» هم خوب استفاده می‌کنند، مثلا ادعا می‌کنند در چندین استان کشور، با احتمال چند ده درصدی، زلزله‌ای با بزرگی ۲ تا ۵ خواهد آمد.
مسلما کاربرد درصد، امکان فرار از پاسخگویی در صورت نیامدن زلزله را برای اشخاص مدعی فراهم می‌کند. بنابراین «استفاده از درصد و بازی با اعداد در پیش‌بینی زلزله» از دیگر شگردهای پیشگوهای لرزه‌ای است.
«سکوت پیرامون زلزله‌هایی که رخ می‌دهند ولی پیش‌بینی نشده بودند» و همچنین«سکوت پیرامون زلزله‌هایی که پیش‌بینی شده بودند ولی رخ نداده اند»دو ترفند و شگرد دیگر این پیشگوهاست؛ این درحالی است که بر فرض اگر روش معتبری برای پیش‌بینی ابداع شده است باید برای تمام زلزله‌ها کاربرد داشته باشد؛ این شگرد، پیش‌بینی‌کنندگان زلزله را از زیر بار صحت سنجی‌های عددی آشکار رها کرده که باید در ارزیابی ادعاها حتما مورد توجه مردم قرار گیرد.
«پیش‌بینی وقوع زلزله‌های کوچک» که همواره به دلیل مشخصات لرزه‌ای کشور در حال رخ دادن هستند از شگردهای دیگر است؛ اما باید تاکید کرد که پیش‌بینی وقوع چنین زمین‌لرزه‌هایی فاقد ارزش کارشناسانه است. همچنین«پیش‌بینی عدم وقوع زلزله‌هایی خیلی بزرگ»مانند نبود احتمال وقوع زمین‌لرزه‌های با بزرگای بیش از ۸ در برخی استان‌ها نیز جزو روش‌های غیر صادقانه‌ای است که افراد غیر‌متخصصی که بساط پیش‌بینی زلزله را راه انداخته‌اند، ‌در پیش گرفته‌اند.
به گزارش «دنیای اقتصاد»، مطالعات انجام شده از سوی علی بیت‌اللهی در این خصوص در مقاله‌ای با عنوان «شگردهای پیش‌بینی‌کنندگان زلزله و اعتبارسنجی آن‌ها»در کانال تلگرامی این زلزله‌شناس ایرانی منتشر شده است.
مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: مددجوی معلول 17 ساله کرمانشاهی که یک دختر عقب مانده ذهنی بود، به دلیل عفونت ریوی درگذشت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، امید قادری مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه، اظهار کرد: بر خلاف اصرار مسئولان سازمان بهزیستی برای نگهداری از معلولان شدید تحت پوشش استان کرمانشاه، در مراکز ویژه نگهداری از این افراد تا بهبود و به ثبات رسیدن شرایط ، خانواده آن ها با این امر موافقت نمی‌کنند.
مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: مردم مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، به دلیل فرهنگ حاکم بر منطقه زندگی خود، سپردن فرزند معلول خویش به سازمان بهزیستی را نوعی کسر شأن می دانند و بر همین اساس از این کار خودداری می‌کنند.
قادری تاکید کرد: روز گذشته یکی از مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی که دختری 17 ساله و دارای معلولیت عقب ماندگی ذهنی بود، بر اثر عفونت ریوی، در کانکس محل زندگی خود فوت کرد و خانواده این مددجو نیز یکی از خانواده هایی است که با سپردن فرزند خود به بهزیستی تا بهبود شرایط زندگی و فراهم شدن اسکان دائم، موافقت نکردند.
وی ادامه داد: در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، یک هزار و 807 مددجویی که هر یک به نوعی دچار معلولیت شدید هستند، تحت پوشش بهزیستی استان قرار دارند و از خدمات حمایتی این مجموعه بهره مند می شوند و بیش از 90 درصد این مددجویان تاکنون کانکس دریافت کرده‌اند و تا پایان هفته آینده به همه این مددجویان کانکس واگذار می شود.
مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بارها به خانواده‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی که فرزندی با درجه معلولیت شدید دارند گفته ایم که فرزند خود را به مراکز نگهداری از معلولان بهزیستی بسپارند، اما این خانواده ها به هر دلیلی با این موضوع مخالفت می‌کنند و کمتر از 10 درصد این خانواده ها فرزند خود را به ما سپرده‌اند.
احتمال افزایش فوت زلزله زده های معلول کرمانشاهی

قادری تصریح کرد: نگهداری از معلولان به ویژه با درجه معلولیت شدید، آن هم در چادر و کانکس‌های فعلی سخت است و اغلب این افراد دچار انواع عفونت می‌شوند و متاسفانه به دلیل سیستم ایمنی ضعیف بدنی که دارند، احتمال فوت آن‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند.
وی یادآور شد: ما متولی درمان نیستیم و تنها مسئولیت حمایت و توانبخشی مددجویان تحت پوشش بهزیستی بر عهده بهزیستی استان کرمانشاه است که با جدیت این امر را دنبال می‌کند و خدمات و وسایل مورد نیاز را به مددجویان تحت پوشش خود ارائه می کند.
مدیر کل بهزیستی استان تهران اظهار کرد: رئیس بهزیستی سرپل ذهاب را به محل زندگی دختر 17 ساله عقب افتاده معلول ذهنی فرستادم و همانطور که گفته شد، وی دلیل فوت این مددجو را به گفته پزشکان، عفونت ریوی اعلام کرده است.
قادری خاطرنشان کرد: تمام هزینه نگهداری از معلولان در مراکز بهزیستی بر عهده بهزیستی است و از خانواده این افراد، برای نگهداری فرزند معلولشان، هیچ مبلغی دریافت نمی شود.
وی اضافه کرد: برای مصدومان زلزله زده ضایعه نخاعی تحت پوشش بهزیستی استان کرمانشاه، ظرف 2 هفته یک مرکز مجهز 35 تخته را راه‌اندازی و همه آن‌ها را به این مرکز منتقل کردیم، اما پس از چند روز همه این افراد توسط خانواده‌‌شان، به کانکس‌ها و چادرهای محل زندگی خود برگشتند.