: هلو میوهای خوشمزه است که علاوه بر خوشمزگی خواص زیاد دیگری هم دارد. در این مطلب به طور کامل به خواص هلو اشاره میکنیم.مراقب باشید اندازه کوچک هلو و پوست نازک آن شما را فریب ندهد. یک هلوی کوچک 15 درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تامین میکند. این ماده مغذی به بدن کمک میکند زخمها را بهبود بخشد و سیستم ایمنی را تقویت کند. به علاوه به بدن کمک میکند از شر رادیکالهای آزاد رها شود. رادیکالهای آزاد مواد شیمیایی هستند که میتوانند به سلولها آسیب بزنند و منجر به سرطان شوند.
*هلو به بهبود بینایی کمک میکند
یک آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن باعث رنگ طلایی نارنجی هلو میشود. زمانی که هلو میخورید، بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند که برای سلامت بینایی ضروری است. به علاوه این ویتامین به دیگر بخشهای بدن، مانند سیستم ایمنی، کمک میکند عملکرد مناسبی داشته باشند.
*به عملکرد سیستم گوارش کمک میکند
یک هلوی متوسط میتواند به اندازه 9 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. غذاهای حاوی فیبر بالا میتوانند از بدن در مقابل بیماریهایی مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ محافظت کنند. اما بزرگترین مزیتی که از فیبر دریافت میکند، مربوط به سیستم گوارشی است که از بروز یبوست پیشگیری میکند
*هلو به کنترل وزن کمک میکند
هلو دارای کمتر از 60 کالری است و هیچ چربی اشباع شده، کلسترول یا سدیمی در این میوه وجود ندارد. و بیش از 85 درصد هلو را آب تشکیل میدهد. به علاوه غذاهایی که حاوی فیبر بالایی هستند باعث میشوند مدت بیشتری سیر بمانید. زمانی که هلو میخورید، دیرتر گرسنه میشوید.
*هلو ویتامینE بدن را تامین میکند
آجیلها و دانهها بهترین منابع ویتامین E هستند، علاوه بر آن هلوی رسیده هم سرشار از این ویتامین است. این آنتی اکسیدان برای سلولهای بدن بسیار مهم است. به علاوه به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک کرده و باعث گشاد شدن عروق خونی شده و از بروز لخته خون در داخل رگها جلوگیری میکند.
*هلو به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند
پتاسیم میتواند تاثیرات یک رژیم غذایی سرشار از سدیم را متعادل کند. به علاوه به کاهش فشار خون کمک کرده و از بروز سنگ کلیه و کاهش تراکم استخوانی کمک میکند. بدن شما به 4700 میلی گرم پتاسیم در روز نیاز دارد و بهتر است پتاسیم را از غذا دریافت کنید و نه از مکمل ها. یک هلو حاوی 250 میلی گرم پتاسیم است.حرکت هلو در روده راحت انجام میشود
اگر مشکل معده دارید، خوردن هلو به عنوان یک میان وعده بسیار موثر خواهد بود. هلو دارای یک بافت نرم است و محتوای فیبر آن کم است و در نتیجه هضم آن راحت است. کنسرو هلو به عنوان غذایی مناسب سیستم گوارشی میتواند به بهبود مشکلات معده کمک کند و اسهال و گاز معده را برطرف کند.
*هلو به سلامت و سفیدی دندانها کمک میکند
هلو با وجود شیرین بودن و به دلیل اینکه حاوی فلوراید است، به سلامت دندانها کمک میکند. این ماده معدنی که در خمیر دندانها وجود دارد، در برخی غذاها از جمله هلو نیز موجود است. هلو به رفع میکروبهای دهان که منجر به پوسیدگی دندانها میشوند، کمک میکند.
*هلوی کامل و رسیده را انتخاب کنید
هر چه هلو شیرینتر باشد، رسیدهتر است. زمانی که با فشار آهسته هلو به داخل فرو میرود، به این معناست که هلو رسیده و میتوانید آن را بخورید. زمانی که هلو نرسیده میتوانید آن را چند روز در محیط بیرون نگه دارید تا رسیده شود. بعد از آن باید هلو را در یخچال نگهداری کنید.
*هلو را به شکلهای مختلف مصرف کنید
علاوه بر اینکه میتوانید هلو را به شکل تازه و به عنوان میوه مصرف کنید، امکان مصرف آن به صورت پخته و گریل شده نیز وجود دارد. به علاوه میتوانید هلو را در مخلوط کن همراه با شیر یا ماست بخورید
*دیگر اعضای خانواده هلو
پوست هلو حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. فقط قبل از مصرف حتما هلو را تمیز بشویید تا هر گونه میکروبی را از روی پوست آن تمیز کنید. اگر بافت پوست هلو را دوست ندارید، میتوانید شلیل بخورید. شلیل هم در حقیقت هلو است که ژن آن کمی متفاوت است.
*هلو به بهبود بینایی کمک میکند
یک آنتی اکسیدان به نام بتا کاروتن باعث رنگ طلایی نارنجی هلو میشود. زمانی که هلو میخورید، بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند که برای سلامت بینایی ضروری است. به علاوه این ویتامین به دیگر بخشهای بدن، مانند سیستم ایمنی، کمک میکند عملکرد مناسبی داشته باشند.
*به عملکرد سیستم گوارش کمک میکند
یک هلوی متوسط میتواند به اندازه 9 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. غذاهای حاوی فیبر بالا میتوانند از بدن در مقابل بیماریهایی مانند دیابت، بیماری قلبی و سرطان روده بزرگ محافظت کنند. اما بزرگترین مزیتی که از فیبر دریافت میکند، مربوط به سیستم گوارشی است که از بروز یبوست پیشگیری میکند
*هلو به کنترل وزن کمک میکند
هلو دارای کمتر از 60 کالری است و هیچ چربی اشباع شده، کلسترول یا سدیمی در این میوه وجود ندارد. و بیش از 85 درصد هلو را آب تشکیل میدهد. به علاوه غذاهایی که حاوی فیبر بالایی هستند باعث میشوند مدت بیشتری سیر بمانید. زمانی که هلو میخورید، دیرتر گرسنه میشوید.
*هلو ویتامینE بدن را تامین میکند
آجیلها و دانهها بهترین منابع ویتامین E هستند، علاوه بر آن هلوی رسیده هم سرشار از این ویتامین است. این آنتی اکسیدان برای سلولهای بدن بسیار مهم است. به علاوه به حفظ سلامت سیستم ایمنی کمک کرده و باعث گشاد شدن عروق خونی شده و از بروز لخته خون در داخل رگها جلوگیری میکند.
*هلو به حفظ سلامت استخوانها کمک میکند
پتاسیم میتواند تاثیرات یک رژیم غذایی سرشار از سدیم را متعادل کند. به علاوه به کاهش فشار خون کمک کرده و از بروز سنگ کلیه و کاهش تراکم استخوانی کمک میکند. بدن شما به 4700 میلی گرم پتاسیم در روز نیاز دارد و بهتر است پتاسیم را از غذا دریافت کنید و نه از مکمل ها. یک هلو حاوی 250 میلی گرم پتاسیم است.حرکت هلو در روده راحت انجام میشود
اگر مشکل معده دارید، خوردن هلو به عنوان یک میان وعده بسیار موثر خواهد بود. هلو دارای یک بافت نرم است و محتوای فیبر آن کم است و در نتیجه هضم آن راحت است. کنسرو هلو به عنوان غذایی مناسب سیستم گوارشی میتواند به بهبود مشکلات معده کمک کند و اسهال و گاز معده را برطرف کند.
*هلو به سلامت و سفیدی دندانها کمک میکند
هلو با وجود شیرین بودن و به دلیل اینکه حاوی فلوراید است، به سلامت دندانها کمک میکند. این ماده معدنی که در خمیر دندانها وجود دارد، در برخی غذاها از جمله هلو نیز موجود است. هلو به رفع میکروبهای دهان که منجر به پوسیدگی دندانها میشوند، کمک میکند.
*هلوی کامل و رسیده را انتخاب کنید
هر چه هلو شیرینتر باشد، رسیدهتر است. زمانی که با فشار آهسته هلو به داخل فرو میرود، به این معناست که هلو رسیده و میتوانید آن را بخورید. زمانی که هلو نرسیده میتوانید آن را چند روز در محیط بیرون نگه دارید تا رسیده شود. بعد از آن باید هلو را در یخچال نگهداری کنید.
*هلو را به شکلهای مختلف مصرف کنید
علاوه بر اینکه میتوانید هلو را به شکل تازه و به عنوان میوه مصرف کنید، امکان مصرف آن به صورت پخته و گریل شده نیز وجود دارد. به علاوه میتوانید هلو را در مخلوط کن همراه با شیر یا ماست بخورید
*دیگر اعضای خانواده هلو
پوست هلو حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. فقط قبل از مصرف حتما هلو را تمیز بشویید تا هر گونه میکروبی را از روی پوست آن تمیز کنید. اگر بافت پوست هلو را دوست ندارید، میتوانید شلیل بخورید. شلیل هم در حقیقت هلو است که ژن آن کمی متفاوت است.