کانادا، استرالیا و دانمارک به دنبال جذب نیروی کار ایرانی!

کانادا که پاتوق غارتگرانی شده است که با پول های کلان راهی این کشور می شوند . اما در داخل ایران به در و دیوار زده می شود تابرای   کار راهی استرالیا شوند ونه اینکه استرالیا به دنبال جذب نیروی کار ایرانی باشد.
در حال حاضر در کشور‌هایی مانند عمان، کانادا، ترکیه، استرالیا، دانمارک و آلمان دفاتر هدایت و حمایت نیروی کار راه اندازی شده است، ادامه داد: دفاتر کشور‌های آلمان و دانمارک به تازگی و در سال جاری تأسیس شده‌اند.
کانادا، استرالیا و دانمارک به دنبال جذب نیروی کار ایرانی


مدیرکل هدایت نیروی کار وزارت کار با بیان اینکه کشور‌های کانادا، استرالیا ودانمارک اقداماتی را برای جذب نیروی کار ایرانی آغاز کرده‌اند، از هدفگذاری برای اعزام ۵هزار نیرو به خارج در سال۹۸ خبرداد.

محمد اکبرنیا در گفتگو با مهر، تأسیس دفاتر هدایت و حمایت نیروی کار در کشور‌های هدف را یکی از سیاست‌های وزارت کار در حوزه اعزام نیروی کار به خارج از کشور عنوان کرد و گفت: این دفاتر به تسهیل اعزام نیروی کار از کشورمان به کشور مقصد کمک می‌کنند، ضمن اینکه ایرانیان شاغل می‌توانند از حمایت‌های این دفاتر در حوزه‌های مختلف مرتبط با کار بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور‌هایی مانند عمان، کانادا، ترکیه، استرالیا، دانمارک و آلمان دفاتر هدایت و حمایت نیروی کار راه اندازی شده است، ادامه داد: دفاتر کشور‌های آلمان و دانمارک به تازگی و در سال جاری تأسیس شده‌اند.

مدیر کل هدایت و حمایت نیروی کار وزارت کار افزود: این دفاتر از طریق هماهنگی و توافق دو جانبه وزارت امور خارجه کشورمان با کشور‌های مورد نظر تأسیس می‌شوند. البته در کشور کانادا نیز به رغم اینکه سفارت نداریم، اما دفتر هدایت و حمایت نیروی کار ایرانی تأسیس شده است و فعالیت می‌کند.

اکبرنیا با اشاره به اهم اقدامات برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور گفت: کشور‌های کانادا، استرالیا و دانمارک اقداماتی را در حوزه جذب نیروی کار ایرانی آغاز کرده اند که امیدواریم بتوانیم به نتایج و توافقات خوبی دست یابیم.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: برنامه‌های اعزام نیروی کار به خارج از کشور در سال ۹۸ را از اواخر سال گذشته آغاز کردیم تا بتوانیم در سال جاری تحولی در حوزه اعزام نیروی کار ایجاد کنیم. نیاز‌های جهانی بازار کار به ویژه در حوزه‌های بهداشتی و فنی و مهندسی این نوید را می‌دهد که بتوانیم اقداماتی در این زمینه داشته باشیم، اما در نهایت تسهیل اعزام نیروی کار به شرایط بین المللی و گشایش‌های سیاسی بستگی دارد.

وی همچنین به ظرفیت بالای جذب نیروی کار خارجی توسط کشور آلمان اشاره کرد و گفت: بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، این کشور به ۷۰۰ هزار نیروی کار خارجی نیاز دارد که در فاز نخست جذب ۲۵۰ هزار نیروی کار هدف گذاری شده است، اما اینکه چقدر از این نیاز را بتواند با جذب نیروی کار ایرانی پوشش دهد بستگی به ظرفیت‌های فنی داخلی و مسائل سیاسی دارد.

اکبرنیا گفت: با کشور آلمان در حوزه اعزام نیروی کار به این کشور توافقاتی صورت گرفته و پیشرفت‌هایی نیز حاصل شده است.

وی داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس (
IELTS) را مهمترین شرط جذب نیروی کار در خارج از کشور عنوان کرد و گفت: متقاضیان برای اعزام به خارج از کشور برای اشتغال، حتماً باید از طریق کاریابی‌های مجاز که در سایت وزارت کار منتشر شده است، اقدام کنند. در کاریابی‌های مجاز تمام مراحل اقدام درج شده است.

مدیرکل هدایت و حمایت نیروی کار وزارت کار گفت: در مرحله نخست اقدام برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور، مبلغ ۴۰ هزار تومان برای مشاوره از کارجو دریافت می‌شود.

اکبرنیا با اشاره به اعزام ۱۷۰۰ هزار نیروی کار ایرانی به خارج از کشور از طریق کاریابی‌ها در سال گذشته گفت: تلاش و هدف ما این است که در سال جاری در صورت فراهم شدن شرایط این میزان را به ۵ هزار نفر برسانیم.