سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد
بیشترین بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد را زنان خانه دار تشکیل می دهند 16-تیر-99
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بیشترین موارد ابتلا به بیماری کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد در بین زنان خانهدار با ۶۴۰ نفر بوده است.
پرویز یزدانپناه روز دوشنبه ۱۶ تیرماه در نشست ویدئوکنفرانس ستاد مدیریت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد با معاون پارلمانی رئیسجمهور با اشاره به روند صعودی بیماری کرونا در این استان، افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۲ هزار مراجعه سرپایی به مراکز درمانی استان داشتیم، دو هزار و ۵۱۳ نفر در بیمارستانهای استان بستری شده و دو هزار و ۳۶۸ نفر ترخیص شدند.
وی با بیان اینکه از ۱۰خرداد تاکنون تعداد مبتلایان به بیماری در استان سه تا چهار برابر افزایش یافته، اظهارکرد: هماکنون ۶۰ بیمار کرونایی و ۱۴۵ مورد مشکوک یا قطعی کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تعداد بهبودیافتگان کامل بیماری کرونا را یک هزار و ۲۸۲ نفر عنوان و خاطرنشان کرد: هماکنون ۵۳۲ نفر در قرنطینه قرار دارد.
ابتلای ۲۲ نفر از کادر بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد به کرونا
یزدانپناه تصریح کرد: تاکنون ۲۲ نفر از همکاران ما در مراکز بهداشتی و درمانی با بیماری کرونا درگیر شدهاند اما خوشبختانه مرگ و میری نداشتیم.
وی بیشترین موارد ابتلا به بیماری کرونا در استان را در بین زنان خانهدار با ۶۴۰ نفر ابتلا عنوان کرد و ادامه داد: پس از آن، افراد دارای شغلهای آزاد با ۵۳۰ ابتلا در رده بیشترین اقشار مبتلا به کرونا قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد میانگین سنی مبتلایان کرونا در این استان را ۳۶ سال عنوان و تاکید کرد: در این میانگین سنی، نوزاد یک ساله تا سالمند ۹۲ ساله هم وجود داشته است.
یزدانپناه اظهارکرد: هماکنون شهرستان گچساران در وضعیت قرمز، شهرستانهای بهمئی، لنده و مارگون در وضعیت سفید، شهرستانهای بویراحمد و دنا در وضعیت نارنجی و شهرستانهای باشت و کهگیلویه در وضعیت زرد قرار دارند.
وی گفت: ۸۱ درصد کسانی که جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند، بیسواد بوده و ۲۰ نفر بیماری زمینهای داشتند که نشان میدهد باید از طبقات با آگاهی کمتر و وضعیت اقتصادی نامساعدتر حمایت بیشتری انجام شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه حوزه روستایی جایی است که آسیبپذیری زیادی داریم، گفت: موارد مثبت در شهرستان دنا، معمولا کارگرانی هستند که از عسلویه میآیند.
یزدانپناه عنوان کرد: برخی از مواردی که در شهرها مثبت است و باید در قرنطینه خانگی باشند متاسفانه با رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی و حضور در خیابان و حتی مناطق روستایی سبب آلوده کردن سایر افراد میشوند.
وی از سفر معاون درمان دانشگاه به گچساران برای بررسی علل افزایش مرگ و میر در این شهرستان خبر داد و تاکید کرد: در مورد تجمعات از روز نخست مرتب توصیه کردیم که با رعایت دستورالعملها باشد اما ستاد کرونا باید تصمیم قاطعی بگیرد که برای استان لازمالاجرا باشد.
به گزارش ایسنا، سرپرست دانشگاه علوم پزشک یاسوج بیان کرد: اگر به تجمعات نظم ندهیم، هر کاری هم که انجام دهیم نتیجهای نمیگیریم، ضمن اینکه سازمان صمت باید فشار بیشتری به اصناف برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی وارد کند.