گروه سایبری عدالت علی مدارکی مرتبط با اعتراضات آبان ۹۸ منتشر کرد

 گروه سایبری عدالت علی مدارکی مرتبط با اعتراضات آبان ۹۸ منتشر کرد۱۲-آبان-۱۴۰۰

چنانچه این گروه سایبری مدارک بیشتری دراختیار دارد می بایست بدون وقفه همه مدارک را سریع بازتاب دهد تاشامل وقفه ومرور زمان وبه حاشیه رفتن مدارک فاش شده نشود.

cyber.jpgگروه هکرهای سایبری "عدالت علی" مدارکی امنیتی مرتبط با زندان اوین را که با رده "محرمانه" طبقه‌بندی شده برای بی بی سی فارسی ارسال کرده است.

بی بی سی - گروه هکرهای "عدالت علی" پیشتر شبکه دوربین‌های مداربسته زندان اوین را هک کرده بود.

اکنون این گروه اسناد محرمانه‌ای را منتشر کرده است که در آن خطاب به سرپرست زندان اوین توصیه‌هایی محرمانه صورت گرفته است.

در یکی از این اسناد که به تاریخ ۲۸ آبان ماه ۱۳۹۸ است نوشته شده است که "با توجه برخی تحرکات مبنی بر تجمع غیرقانونی و اغتشاش خیابانی در شهرستان های استان های مختلف به بهانه اعتراض به سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین، احتمال بروز اقدامات خرابکارانه در سطح خیابان ها و تعرض به اماکن دولتی از جمله اماکن قوه قضائیه وجود دارد".

در این سند که به امضای سرپرست حفاظت و اطلاعات زندان اوین رسیده است از او خواسته شده تا "اقدامات حفاظتی" تشدید شود.

در این این اسناد "محرمانه- فوری" از جمله خواسته شده تا از تردد "افراد متفرقه به مراکز بایگانی و نگهداری اسناد" جلوگیری شود.

همچنین مسئول حفاظت و اطلاعات زندان اوین خطاب به سرپرست این زندان یادآور شده که در زمان تجمع در مقابل بازداشتگاه "هدف حفظ مقر [است] و یگان حفاظت باید در این خصوص اقدامات لازم را معمول نماید".

دریکی دیگر از این اسناد که تاریخ ۲۶ آبان ۹۸ بر روی آن ثبت است اداره کل زندان های استان تهران به مدیران و روسای زندان‌های تهران ارسال شده است در خصوص حمله به زندان "رجائی شهر جهت آزادی زندانیان سیاسی در بند" هشدار داده شده است.گر به تاریخ چهارم دیماه ۱۳۹۸ که اداره کل زندان های استان تهران - یگان حفاظت آن را ارسال کرده است، آمده "برخی یگان‌ها در مدیریت و کنترل اغتشاشات اخیر و بکارگیری از سلاح گرم برای جلوگیری از اغتشاشگران و همچنین حفاظت از مقر و امکان تحت پوشش دچار ابهام بوده" و سپس خطاب به آنها نوشته "هر چند در دستورالعملهای صادره همیشه تلاش نموده تا ضمن خویشتنداری از سایر اقدام ها برای مهار و کنترل جمعیت ها استفاده نمایند. لیکن بهره‌گیری از سلاح در برخی موارد اجتناب ناپذیر خواهد بود".

بی بی سی فارسی مستقلا نمی‌تواند اصالت این مدارک را تایید کند.

اعتراضات آبان ماه

اعتراضات آبان ماه ۱۳۹۸ در پی افزایش نرخ سوخت در ایران صورت گرفت که در پی آن به غیر از اعتراضات خیابانی و کشته و زخمی‌شدن شهروندان، عده زیادی بازداشت شدند. این ناآرامی‌ها به سرعت به بیش از صد شهر سرایت کرد و با سرکوب شدید نیروهای امنیتی و انتظامی روبرو شد.

پیشتر سازمان عفو بین‌الملل شمار ثبت شده کشته‌شدگان اعتراضات سراسری آبان ماه سال ۱۳۹۸ را ۳۷۱ نفر اعلام کرد که نام اکثر آنها و شهر و دلیل مرگشان مشخص است اما در عین حال تاکید کرده که شمار واقعی کشته‌‍‌شدگان بسیار بیشتر از این رقم است. رویترز اما در آماری متفاوت به نقل از منابعی در حکومت، شمار کشته‌شدگان را حدود ۱۵۰۰ نفر گزارش کرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر وقت کشور ایران، تعداد کشته‌شدگان در جریان اعتراضات آبان ماه پس از افزایش بهای بنزین را ۲۰۰ تا ۲۲۵ نفر اعلام کرده و تلویحا گفت که ۸۰ درصد به دست نیروهای دولتی و ۲۰ درصد با "سلاح های غیرسازمانی" کشته شده‌اند.

اعتراضات آبان ماه به سرعت به بیش از صد شهر سرایت کرد و با سرکوب شدید نیروهای امنیتی و انتظامی روبرو شد.

مقام‌های ایران در هفته های پس از آن اعتراضات مدعی شده بودند که شلیک به معترضان از داخل جمعیت و از میان مردم صورت گرفته و "اغتشاشگران" را به خرابکاری و حمله با سلاح گرم متهم کرده‌اند.

این در حالی است که ویدیوهای زیادی از شلیک مستقیم نیروهای امنیتی به سوی معترضان منتشر شد.

این اعتراضات همچنین هزاران بازداشتی و صدها مجروج بر جا گذاشت.

برخی دیگر از نکات مطرح شده در این اسناد محرمانه:

مناطقی که نیاز به پوشش تصویری دارند نسبت به خرید و نصب دربین برای آن اماکن اقدا لازم به عمل آید.

به روز رسانی طرحهای حفاظتی براساس باز‌خوانی حوادث گذشته

ارتقاء رحیه و انکیزه خدمتی کارکنان و خودداری از بکاریری کارکنان ناراضی و مسئله‌دار

انجام بازدید و حصول اطمینان از آناده بکارگیری و نکهداری صحیح از سلاح و مهمات در مواقع لزوم و تسلیح کارکنان

مامورین برای دفاع از خود در برابریک و یا چند نفر .... [اگر] بدون استعمال اسلحه مدافعه شخصی امکان نداشته باشد از سلاح باید حتی‌المقدور پاها را هدف قرار داده و مراقبت نمایند اقدام آنان منجر به فوت نشده.

دوربین‌های مداربسته زندان اوین 'هک شدند'

اعتراضات آبان ۹۸؛ صادقی: شمخانی گفت می‌زنیم، شورای عالی امنیت ملی: از صادقی شکایت می‌کنیم


«عدالت علی» مکاتبات «محرمانه‌ای» از زندان اوین را در اختیار رادیوفردا قرار داد۱۲-آبان-۱۴۰۰

اتاق نظارت زندان اوین

گروه سایبری «عدالت علی» اسناد جدید «محرمانه‌ای» از زندان اوین در اختیار رادیو فردا قرار داده است که حاوی مکاتبات مسئولان زندان دربارهٔ وضعیت برخی از زندانیان سیاسی و عقیدتی است.

بر اساس این اسناد، هرگونه اعتراض، اعتصاب غذا و انتشار نامه توسط زندانیان به عنوان رفتاری «مجرمانه» تلقی شده است.

در یکی از این نامه‌ها غلامرضا محمدی، سرپرست وقت حفاظت اطلاعات زندان اوین، خواستار تنبیه زندانیان به دلیل انتشار نامه، بیانیه و فایل صوتی در فضای مجازی شده است و به «بهره موفق حاصله از لغو ملاقات حضوری نازنین زاغری» اشاره کرده که به نوشته او «نهایتاً موجب فک اعتصاب وی شد».

او خطاب به سرپرست وقت بازداشتگاه اوین خواستار «جداسازی زندانیان خاطی و محدود کردن امکانات رفاهی آن‌ها از قبیل ملاقات‌های حضوری و خصوصی» شده است. در سطر اول یکی از نامه‌ها ذکر شده است که «تعداد زندانیان موجود در بازداشتگاه اوین در تاریخ ۹۹/۴/۳۰ شمسی ۲۶۹۵ نفر» بوده‌اند.

گروه «عدالت علی» می‌گوید که با هدف افشاگری این اسناد را تهیه کرده است. رادیو فردا به طور مستقل نمی‌تواند اصالت این اسناد را تأیید کند.

این گروه ۳۱ مردادماه ویدئوهایی را در اختیار رادیو فردا و برخی دیگر رسانه‌ها قرار داد که می‌گوید با هک کردن دوربین‌های امنیتی زندان اوین به‌دست آورده است. تصاویری که حاوی بدرفتاری با زندانیان بود.

در نامه دیگری که در اختیار رادیو فردا قرار گرفته است، علی چهارمحالی، مدیر بازداشتگاه اوین، با اشاره به اعتصاب غذای مریم اکبری‌منفرد، او را به «هتک حرمت و توهین به مأمورین» متهم کرده و خطاب به سرپرست اداره حفاظت و اطلاعات زندان‌های استان تهران نوشته است که «با استعلام انجام شده از بند نسوان، زندانی موصوف کما فی‌السابق به‌صورت صریح و عنادورزانه با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ابراز خصومت نموده و در صورت بروز هرگونه واقعه یا رویدادی مغایر با ارزش‌ها و ایدئولوژی خود، از توهین به مسئولین زندان ترس و واهمه‌ای را ندارد».

او خواستار انتقال خانم اکبری منفرد به ندامتگاه شهر ری شده است.

گروه هکری موسوم به "عدالت علی" و واکنش جمهوری اسلامی به تصاویر منتشر شده از زندان اوین

No media source currently available

0:005:420:00
 لینک مستقیم 

حداقل دو نامه از اسنادی که در اختیار رادیو فردا قرار گرفته در ارتباط با محمد نوری‌زاد است. در یکی از این نامه‌ها خطاب به اداره عملکرد، بازرسی و ریاست پاسخگویی به شکایات زندان‌های استان تهران نوشته شده که محمد نوری‌زاد «بنابر اعلام رئیس اندرزگاه شش این مرکز همچنان به خودزنی و اعتصاب غذای خود ادامه داده است».

در نامه‌ای دیگر غلامرضا محمدی، سرپرست وقت حفاظت اطلاعات بازداشتگاه اوین، خطاب به رئیس حفاظت و اطلاعات زندان‌های استان تهران گزارش داده که محمد نوری‌زاد «از زمان انتقال به این بازداشتگاه مکرراً اقدام به نشر اکاذیب و صدور بیانیه می‌نمود. مدتی کارت تلفن وی با دستور قضایی مسدود شده بود که با اخذ تعهد از ایشان مبنی بر عدم مصاحبه و انتشار بیانیه با دستور قضایی مجدداً کارت وی فعال شده اما پس از مدتی نامبرده اقدام به مصاحبه، نشر اکاذیب و صدور بیانیه نموده است».

غلامرضا محمدی خواستار رسیدگی به این موضوع شده و ادعا کرده که آقای نوری‌زاد «در تماس با همسرش به صورت دایورت، شروع به مصاحبه با شبکه تلویزیونی "کلمه" نموده و در این مصاحبه اقدام به توهین به نظام مقدس جمهوری اسلامی، بنیانگذار کبیر انقلاب، مقام معظم رهبری و همچنین صحبت‌های کذب در خصوص زندانی اعدام شده، نوید افکاری، می‌نماید».

از محتوای نامه‌ای دیگر چنین برمی‌آید که مسئولان زندان بر سر ملاقات نسرین ستوده با خانواده‌اش در زندان مانع ایجاد کرده و در این خصوص برای او شروطی چون دادن تعهد کتبی «رعایت حجاب»، به شیوه مورد نظر مأموران، قرار داده و او را در این ارتباط تحت فشار گذاشته‌اند.

در یکی از این نامه‌ها، از دراویش، تحت عنوان یکی از «گروه‌های تروریستی» و هم‌ردیف با داعش و ری‌استارت یاد شده و از مأموران خواسته شده است که نسبت به اقدامات احتمالی دراویش «هشیار» باشند.

بی‌اعتنایی به سلامت زندانیان

در نامه محرمانه دیگری که به دست رادیو فردا رسیده است، وضعیت بهداشتی ندامتگاه خورین ورامین «نامناسب» ذکر شده و اشاره شده است که با وجود شرایط کرونایی، «۶۰ زندانی کف‌خواب» با حداقل فاصله از هم قرار دارند و جداسازی زندانیان بیمار از دیگر زندانیان انجام نمی‌شود و اعزام زندانیان بدحال به مراکز درمانی «به سختی صورت می‌گیرد».

در نامه‌ای دیگر قید شده است که یکی از «مددجویان» زندان اوین در اعتراض به «کارشکنی نیروی سپاه و نقض حقوق بشر» آرش صادقی، فعال حقوق بشر، به دلیل جلوگیری از اعزام او به بیمارستان، اعتصاب غذا کرده است.

اعتصاب غذای زندانیان به خاطر مشکلات قضایی و سپس «کنترل علائم حیاتی آنان» از سوی مأموران، خودزنی زندانیان به صورت کوبیدن مکرر سر به آینه‌های سرویس بهداشتی (و شکستن پنج آینه) به‌خاطر جلوگیری مسئولان از اعزام آن‌ها به مراکز درمانی و بی‌اعتنایی پاسیارها به رفت‌وآمدهای مکرر افراد «ناشناس» با وجود وضعیت کرونایی، از دیگر نکاتی است که در شماری از این نامه‌ها به آن‌ها اشاره شده است.

زندان اوین معروف‌ترین زندان ایران است که در بندهای مختلف آن زندانیان سیاسی نگه داشته می‌شوند. برخی از بندهای آن نیز تحت نظر نهادهای امنیتی نظیر اطلاعات سپاه پاسداران است که هیچ کنترلی روی آن‌ها وجود ندارد.

اتحادیه اروپا فروردین امسال زندان اوین را همراه با زندان مرکزی تهران بزرگ (زندان فشافویه) و زندان رجایی‌شهر به اتهام نقض حقوق بشر و سرکوب اعتراضات آبان ۹۸ به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد.

بر اساس اسناد گروه سایبری عدالت علی و سایت رادیو فردا/ف.ق- پ.پ/ک.ر