رئیس شورای شهر اراک: تحمیل 200 نیروی غیرمتخصص به شهرداری اراک

 رئیس شورای شهر اراک: تحمیل 200 نیروی غیرمتخصص به شهرداری اراک/ سردی هوا موجب کندی پیشرفت پروژه‌ها شد۶-اسفند-۱۴۰۰

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک گفت: کندی پیشرفت طرح‌های عمرانی اراک طی روزهای گذشته به دلیل کاهش دمای هوا و عدم امکان آسفالت‌ریزی بوده که با گرم شدن هوا اجرای طرح‌های عمرانی سرعت گرفت.رئیس شورای شهر اراک: تحمیل 200 نیروی غیرمتخصص به شهرداری اراک/ سردی هوا موجب کندی پیشرفت پروژه‌ها شد

سید وحید میرنظامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: در فصل زمستان به دلیل سردی هوا امکان انجام پروژه‌های عمرانی نیست، چرا که از نظر فنی کاهش دما موجب کاهش کیفیت شده و سطح کیفی کار را پایین می‌آورد.

وی تصریح کرد: وضعیت جوی هوا طی روزهای گذشته به گونه‌ای بود که اجازه آسفالت‌ریزی میدان امام حسین(ع) و میدان مقاومت داده‌ نمی‌شد، اما با گرم شدن هوا عملیات آسفالت‌ریزی با سرعت لازم پیش خواهد رفت، میدان مقاومت یک آسفالت‌‌ریزی چند روزه دارد و رو به اتمام و آماده افتتاح است.

رئیس شورای کلان شهر اراک بیان کرد: اگر بتن‌ریزی راستگرد پل شهید صیدی به نظر مردم کُند است، باید گفت کارها متوقف نیست، بلکه پایین بودن دمای هوا مانع انجام به موقع طرح شد.

میرنظامی در خصوص عقب‌ماندگی شهر اراک از نظر اجرای طرح‌های عمرانی طی چهار سال گذشته گفت: شورای پنجم دیر متوجه شد که اراک با عقب‌افتادگی در پروژه‌ها مواجه است، در دولت قبل تمام مقدرات کشور را به برجام ربط دادند که این اقدام موجب یک رخوت و کندی و سستی در بحث مدیریت اجرایی پروژه‌ها شد، در حالی که مدیریت شهری نباید معطل برجام می‌ماند  چرا که شهر با عوارض مردم و مالیات بر ارزش‌افزوده اداره می‌شد و مدیریت شهر ربطی به مسائل برجام نداشت.

وی افزود: شورای پنجم ترکیبی از یک جناح خاص سیاسی بود که این ترکیب سیاسی‌تر از شوراهای ادوار قبل بود و زمانی که شورا سیاسی شود به‌النفسه‌ توجه به مباحث مدیریت شهری و نیازهای شهر کمتر می‌شود.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک ادامه داد: شورای قبل در سال آخر فعالیت خود متوجه شد که باید حرکت عمرانی را انجام دهد، به همین دلیل برای اینکه حرکتی انجام دهند پروژه پیاده‌راه امیرکبیر و میدان مقاومت را کلید زدند که زمان تحویل این پروژه‌ها به شورای بعدی کمتر از ۴۰ درصد بود، پروژه دره گردو با پیشرفت یک درصد و ده‌ها پروژه نیمه‌تمام دیگر تحویل شورای ششم شد که این شتاب‌زدگی در کلید زدن همزمان چندین پروژه موجب نارضایتی شهروندان شد.

میرنظامی بیان کرد: کلید زدن همزمان چندین پروژه عمرانی در شورای قبلی یک کار به ظاهرنمایشی بود، چرا که اگر شتابزدگی و کار نمایشی نبود نباید میدان امام را یکباره شخم می‌زدند و نیمه‌کاره رها می‌کردند، آنها به خوبی می‌دانستند که این طرح کار کوچکی نیست و حداقل به ۲ سال زمان نیاز دارد.

وی گفت: در شورای قبلی متأسفانه مشغله‌های غیراولویت‌دار باعث شد که فعالیت‌های عمرانی و عملیاتی در سطح شهر نادیده گرفته شود، ضمن اینکه طرح‌ها و پروژه‌های فرهنگی و تفرجگاهی نیز کاری از پیش نبرد.

رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک با بیان کرد: علاوه بر حوزه عمرانی در حوزه فرهنگی و اقتصادی نیز شورای قبل چالش‌های بسیاری را پیش روی شورای جدید قرار داد.

میرنظامی گفت: در عرصه اقتصادی یکی از چالش‌هایی که شورای پنجم ایجاد کرد ورود نیروهای بی‌ضابطه به شهرداری بود، شورای قبل حدود ۲۰۰ نفر را در قالب نیروهای پیمانکاری شرکت پسماند و فضای سبز و خدماتی وارد بدنه شهرداری کردند که بار مالی برای شهرداری ایجاد کرد، برخی از این نیروها در قالب نیروی پسماند و فضای سبز وارد بدنه شهرداری شدند اما به عنوان خبرنگار در یکی از سازمان‌های زیرمجموعه شهرداری مشغول خدمت شدند و عملا سر از جایی در آوردند که به ناحق برایشان ایجاد حق شد، جذب این نیروها با تصویب مصوبه تبدیل وضعیت نیروها در اسفند ۹۹ برای آنها ایجاد حق کرد، از سویی ورود بدون ضابطه این نیروهای بدون تخصص سالانه بیش از ۲۰میلیارد تومان برای شهرداری بار مالی ایجاد کرد که این حقوق باید از محل عوارضی که مردم پرداخت می‌کنند، تأمین شود، به راستی آیا شایسته است که مردم عوارض بدهند تا صرف حقوق نیروی سفارش شده فلان عضو شورای پنجم شود البته این اقدام از سوی همه اعضای شورای قبلی صورت نگرفته، در شورای قبلی اعضایی بودند که دامنشان مبرا است، اما تعداد بسیاری نیروهای بی‌ضابطه را به شهرداری تحمیل کردند.

میرنظامی افزود: شهرداری سر کوچک و بدن فربه دارد، از یک طرف داد می‌زنیم شهرداری نیروی زیاد دارد از سوی دیگر وقتی بدنه کارشناسی را بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که کارشناس نداریم، بدنه کارشناسی ضعیف، غیرمرتبط و فربه و چاق است که این به دلیل ورود نیروهای غیرمتخصص و غیرکارشناسی به شهرداری است.