مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان، از پلمب یک واحد تولید و عرضه مواد غذایی (نانوایی)، پیرو شکایات مردمی و رعایت نکردن اصول و ضوابط بهداشتی خبر داد.حامد سلیمانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در نیشابور با تاکید بر این موضوع که صیانت از سلامت مردم از اهداف مهم شبکه بهداشت و درمان زبرخان است، اظهار کرد: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی که ضوابط بهداشتی را عایت نکنند و به آموزشهای کارشناسان بهداشتی برای رفع نواقص بیتوجه باشند، طبق مقررات بهداشتی اقدام خواهد شد.مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان افزود: یک واحد نانوایی پیرو بازرسیهای مکرر و ارائه آموزشهای متعدد در خصوص لزوم رعایت مقررات بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط، به طور موقت پلمب شد.وی ادامه داد: برابر مقررات پس از طی زمان قانونی، در صورت مراجعه متصدی برای درخواست بازگشایی، واحد مربوطه صرفا برای رفع نواقص بهداشتی فک پلمب میشود، و پس از رفع کامل نواقص و با تایید کارشناس بهداشت محیط منطقه اجازه فعالیت را دریافت خواهد کرد.