نگاه بازجویانه اوین نامه ی کیهان
سربازجو شریعت نداري به ديروزنامه هاي زنجيره اي جناح رقیب 10 آبان -96
مسببان
وضع ناگوار اقتصادي به جاي پاسخگويي جاي طلبکار نشستند!
سرويس سياسي - يکي از فعالان سياسي اصلاح طلب که در دوران انتخابات به شدت از روحاني حمايت کرده و شهر به شهر براي او تبليغ مي کرد با نوشتن نامه اي به رئيس جمهور از وضعيت نامطلوب اقتصادي به شدت انتقاد کرد! در بخشي از نامه اين فعال سياسي اصلاح طلب آمده است : خراب شدن وضع اقتصادي کشور... و اين که آثار بهبودي هم به چشم نمي خورد، بيشترين فشار را بر روي [اقشار و لايه هاي کم درآمدتر] وارد آورده است.
در ادامه اين نامه آمده است : تداوم وضعيت نامطلوب اقتصادي کشور و اينکه با اين محافظه کاري ها و نداشتن استراتژي، در انتهاي تونل اقتصادي کشور، نوري ديده خواهد شد يا نه، اين بار ممکن است اقشار کم درآمد را هم نسبت به شرايط اجتماعي حساس تر کند. اگر زبانم لال چنين شود، آيا چاره پذير است.
گفتني است مدعيان اصلاحات بيشترين سهم را در وضعيت ناگوار اقتصادي کنوني داشته اند، آنان از سال 1392 به اين سو با اين استدلال که حل مشکلات اقتصادي در گرو به توافق رسيدن با غرب به ويژه آمريکا است علت العلل مشکلات را سازش ناپذيري نظام در برابر سلطه مي دانستند ولي پس از امضاي برجام و با گذشت زمان و مشخص شدن اين واقعيت که هيچ تحريمي برداشته نشده و مشکلات اقتصادي نيز نه تنها حل نشده بلکه بر ميزان آنها به اندازه غيرقابل تحملي افزوده شده است امروز در جايگاه منتقد نشسته و مطالبه گري مي کنند! از مدعيان اصلاحات به ويژه نويسنده نامه به رئيس جمهور بايد پرسيد که در دوره انتخابات آيا در مورد وضعيت اقتصادي نامطلوب کشور اعتراضي به دولت داشته است و در به قول خود دهها سخنراني تبليغي اشاره اي به اين مشکلات کرده است؟! امروز مسببان وضعيت نابهنجار اقتصادي نمي توانند در جايگاه منتقد و مطالبه گر بنشينند و بايد پاسخگو باشند.
مجلس همسو انتظارات بيشتري از دولت داشت ولي نشد!
محمدرضا تابش نائب رئيس فراکسيون اميد طي يادداشتي در روزنامه زنجيره اي شرق به انتظارات نمايندگان مجلس دهم از دولت پرداخت و نوشت : « بعد از انتخابات... با توجه به تفاوت رويکردهاي مجالس دهم و نهم و دست بازتر رئيس جمهور براي عبور وزراي پيشنهادي از خان بهارستان، انتظارات براي معرفي کابينه اي متفاوت با کابينه يازدهم افزايش يافت.»
نويسنده در ادامه با گلايه از رئيس جمهور تاکيد کرده است : « به هر حال کابينه پيشنهادي رئيس جمهور و همچنين دو وزير علوم و نيرو که يکشنبه جاري از مجلس راي اعتماد گرفتند، عمدتا از مديران نسل اول و دوم محسوب مي شوند. البته اين حق رئيس جمهوري است که گزينه هاي موردنظر خود را معرفي کند اما اگر مشورت با مجلس و فراکسيون اميد، به شکل منسجم صورت مي گرفت، مي شد به جوانان فرصت بيشتري براي سمت هاي وزارتي داد.»
گفتني است انتقادات از فراکسيون اميد به دليل عملکرد ضعيف در راي اعتماد مجلس به وزراي پيشنهادي دولت در روزها و ماه هاي گذشته تشديد شده است، اصلاح طلب ها که ادعا داشتند در انتخابات مجلس دهم پيروزي قاطعي به دست آورده اند در بزنگاه ها مشخص شد که کمتر از صد نماينده مجلس به فراکسيون اميد تعلق داشته و در جريان راي اعتماد به وزرا نيز اين فراکسيون يک دست نبوده و نمي تواند تصميمات قاطعي بگيرد که اعضاي فراکسيون از آن تبعيت کنند.
انتقاد نائب رئيس فراکسيون اميد از چينش کابينه در حالي است که او بايستي از عملکرد مجلس و اعضاي فراکسيون اميد نيز در اين زمينه انتقاد کند و به اين سوال پاسخ دهد که آيا مجلس مطلوب مجلسي است که دولت از آن به گفته تابش نگراني نداشته باشد و هر کاري را که خواست انجام دهد و هر فردي را که خواست به عنوان وزير انتخاب کند؟!
مادر تحريم ها رسيد، ولي بايد صبر و صلابت در پيش بگيريم
روزنامه آرمان در مطلبي نوشت:«ايران بايد سياست صبر و صلابت را در پيش گيرد تا بتواند از استراتژي هاي نئوکان هاي پست مدرن حامي ترامپ عبور کند...[ايران مي تواند] با صبوري و مذاکره با آژانس و ساير بازيگران قدرتمند بين المللي نظير اتحاديه اروپا، از زير بار فشارهاي احتمالي آينده خارج شود. در اين فرصت ايران بايد بتواند ساير مسائل خود را که جنبه بين المللي پيدا کرده، با همين بازيگران بين المللي غير از آمريکا، حل و فصل کند که به نظر مي رسد اين بهترين، دقيق ترين و عملياتي ترين راه حل موجود است. به جاي منازعه و يا تسليم که بازي بر سر حاصل جمع برد-باخت است، مي توانيم با رد و بدل کردن امتيازها بازي کنيم.»
شروع جدي مادر تحريم ها- يا همان سياه چاله تحريم- از ديروز کليد خورد. در اين طرح انواع محدوديت هاي اقتصادي از بلوکه شدن دارايي ها در خاک آمريکا تا ممنوعيت ارايه خدمات بانکي به فرد يا نهاد تحريمي قرار دارد. به طور ويژه اين طرح به دليل قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ليست سازمان هاي تروريستي، تبعات اقتصادي فراواني براي ايران در پي دارد بر همين اساس مي توان گفت شرايط روابط بانکي نه به قبل برجام بلکه به شرايطي به مراتب بدتر از آن بازمي گردد. با تصويب اين طرح ديگر چيزي از برجام باقي نخواهد ماند که بخواهيم درباره نقض شدن يا نشدن آن صحبت کنيم.
اکنون حدود 21 ماه از اجراي برجام و حدود 27 ماه از امضاي اين توافق مي گذرد. ايران به تمامي تعهدات خود پايبند بوده است وليکن آمريکا از اولين روز اجرا، برجام را به صورت فاحش نقض کرده و تاکنون اين عهدشکني ادامه داشته است.
با وجود نقض مکرر برجام از سوي آمريکا و آغاز اعمال مادر تحريم ها روزنامه هاي زنجيره اي از مسئولين مي خواهند واکنش نشان نداده و صبر پيشه کنند!
معيار انتخاب هاي غيرسياسي: اصلاح طلب بودن!
روزنامه اعتماد در صفحه سياسي گزارشي را پيرامون عزل و نصب هاي محمدعلي نجفي، شهردار تهران منتشر کرد. در ابتداي اين گزارش به جملاتي از نجفي در مجلس اشاره شده است: «من يك تحليلگر سياسي هستم و بينش سياسي دارم و ديدگاه خود را پنهان نكردم اما معتقدم در نظام اجرايي كشور اعلام سليقه سياسي ظلم به اين نظام است و بالاتر از آن خيانت در امانت مردم است.»
سپس در ادامه نويسنده کوشش کرده تا انتخاب هاي نجفي را براي عهده داري شهرداري مناطق مختلف تهران مصداق انتخاب هاي غير سياسي بنامد. اين گزارش در ادامه افزوده است: «شرايط در مورد معاونت هاي شهرداري تهران هم دست كمي از انتخاب شهرداران مناطق ندارد و نجفي در انتخاب معاونان هم تلاش كرد تا يك قدم فراتر از سياست گام بردارد...»
اما جالب آنجاست که در بخشي از همين گزارش مي خوانيم: «او در مورد اين انتصابات توضيح داد كه تا كنون ٦ معاون انتخاب كرده و يك نفر ديگر هم امروز و فردا انتخاب مي شود. از اين ٧ نفر، ٤ نفرشان به اصلاح طلبي معروفند ٣ نفر هم معتدل متمايل به اصلاح طلبي هستند در سطوح ديگر هم به همين ترتيب نه به خاطر اينكه انتخاب من سياسي است افرادي را انتخاب مي كنم كه برنامه هاي شهرداري و شوراي شهر را قبول داشته باشند كه طبيعتا يا اصلاح طلبند يا متمايل به اصلاح طلبي!»
به واقع اين گونه بازي با مفاهيم و مخاطبان نيز در نوع خود جالب توجه است. شهردار خود مي گويد که تنها کساني را براي مسئوليت ها انتخاب مي کند که يا اصلاح طلب باشند يا متمايل به آن. مگر جريان موسوم به اصلاح طلب، جرياني سياسي نيست؟ با اين اوصاف شعارهاي قشنگي نظير «انتخاب هاي غيرسياسي» هدفي غير از ظاهرسازي دارد؟
اظهارات موشکي روحاني به برجام ضربه زد!
روزنامه زنجيره اي بهار که در کنار ساير روزنامه هاي اصلاح طلب اظهارات روحاني در جلسه راي اعتماد به وزراي علوم و نيرو در مجلس مبني بر ديوانگي خواندن مذاکره با آمريکا و تاکيد بر حمايت از توسعه توان دفاعي کشورمان را سانسور کرده بود ، روز گذشته با برجسته سازي واکنش برخي روزنامه صهيونيستي و غربي به اين اظهارات روحاني تلاش کرد اينگونه القا کند که حمايت روحاني از توان و اقتدار دفاعي و موشکي به ضرر برجام بوده است.
اين روزنامه بدون کمترين اشاره به آغاز اجراي تحريم کاتسا يا همان مادر تحريم ها از سوي آمريکا نوشت : «بنيامين نتانياهو همزمان با تاکيد رئيس جمهور ايران بر ادامه توليد موشک هاي بالستيک گفته است که توافق هسته اي با ايران بايد به منظور جلوگيري از توسعه سلاح هاي بالستيک اصلاح شود...عربستان، مصر، امارات و بحرين هم بار ديگر از استراتژي جديد آمريکا عليه ايران حمايت کرده اند...وبگاه خبري سي ان ان نيز با بيان اظهارات روحاني مبني بر استمرار توليد موشک گفته است که اين واقعيت که برجام به برنامه موشکي هسته اي ايران نمي پردازد يکي از دلايل نارضايتي ترامپ از اين توافق است.»
گفتني است روزنامه هاي زنجيره اي مدعي اصلاحات به عنوان شبکه همکار غرب و آمريکا در داخل که مهمترين سرمايه هاي آمريکا در ايران نيز محسوب مي شوند ، پس از تلاش بي وقفه براي انحراف افکار عمومي در مسئله هسته اي در توجيه نابودي آن در ازاي رفع تحريم ها و قالب کردن خسارت محض برجام به ملت، اين روزها و همزمان با تمرکز آمريکا و غرب بر سر مسئله موشکي ، برجاميزه کردن توان و اقتدار کشور را با هدف خلع سلاح ايران در دستور کار خود قرار داده اند.
جهانگيري با حمايت از روحاني خود زني سياسي کرد
روزنامه بهار همچنين با اشاره به اختلافات روحاني و جهانگيري و تنزل نقش وي از معاون اولي رياست جمهوري به يک پست تشريفاتي در پي ايفاي نقش ضربه گيري روحاني در انتخابات 96 به نقل از يکي از فعالان سيالسي اصلاح طلب نوشت : «کاري که جهانگيري در انتخابات رياست جمهوري 96 کرد يک خود زني سياسي بود ، او براي روحاني سنگ تمام گذاشت و سپر روحاني در براي حملات سازماندهي شده جريان مقابل شد.روحاني بدون حضور جهانگيري تاب و توان اين حملات را نداشت.»
در ادامه اين تحليل آمده است : « انتظار مي رفت جهانگيري به عنوان يار غار روحاني ، چشم و دست راست روحاني باشد اما ديديم که روحاني تغيير جهت داد و همراه با اين تغيير جهت نقش جهانگيري در دولت کمرنگ شد. »
اين روزنامه زنجيره اي اصلاح طلب که پيش تر به طور علني رئيس جمهور را فردي خوانده بود که فقط مانند ايام انتخابات شعار مي دهد، روز گذشته نيز در يادداشتي خطاب به رئيس جمهور نوشت : «نمي دانم يادتان هست که منشور حقوق شهروندي را با سر و صدا منتشر کرديد؟! يادتان نيست ؟! من هم فکر کنم يادتان نمي آيد... چقدر در زمان انتخابات حرف هاي زيبايي درباره هزينه هاي درمان گفتيد. طرح تحول سلامت که بسيار هم ميان مردم طرفدار پيدا کرده بود جزو اتفاقات خوبي بود که به نظر ديگر قرار نيست تکرار شود. گويا براي جلب نظر مردم همان چند ماه اجرايي شدن کافي بود و سپس به ورطه فراموشي سپرده شد.».جالب اينجاست همين روزنامه هاي زنجيره اي بودند که در ايام تبليغات انتخابات رياست جمهوري براي دعوت مردم به حمايت از روحاني رقباي وي را به دروغگويي و دادن شعار هاي بي پشتوانه و بدون عمل متهم مي کردند و حالا از رئيس جمهور بدليل عدم عمل به وعده هاي رنگارنگ انتخاباتي اش گله مندند.
سرويس سياسي - يکي از فعالان سياسي اصلاح طلب که در دوران انتخابات به شدت از روحاني حمايت کرده و شهر به شهر براي او تبليغ مي کرد با نوشتن نامه اي به رئيس جمهور از وضعيت نامطلوب اقتصادي به شدت انتقاد کرد! در بخشي از نامه اين فعال سياسي اصلاح طلب آمده است : خراب شدن وضع اقتصادي کشور... و اين که آثار بهبودي هم به چشم نمي خورد، بيشترين فشار را بر روي [اقشار و لايه هاي کم درآمدتر] وارد آورده است.
در ادامه اين نامه آمده است : تداوم وضعيت نامطلوب اقتصادي کشور و اينکه با اين محافظه کاري ها و نداشتن استراتژي، در انتهاي تونل اقتصادي کشور، نوري ديده خواهد شد يا نه، اين بار ممکن است اقشار کم درآمد را هم نسبت به شرايط اجتماعي حساس تر کند. اگر زبانم لال چنين شود، آيا چاره پذير است.
گفتني است مدعيان اصلاحات بيشترين سهم را در وضعيت ناگوار اقتصادي کنوني داشته اند، آنان از سال 1392 به اين سو با اين استدلال که حل مشکلات اقتصادي در گرو به توافق رسيدن با غرب به ويژه آمريکا است علت العلل مشکلات را سازش ناپذيري نظام در برابر سلطه مي دانستند ولي پس از امضاي برجام و با گذشت زمان و مشخص شدن اين واقعيت که هيچ تحريمي برداشته نشده و مشکلات اقتصادي نيز نه تنها حل نشده بلکه بر ميزان آنها به اندازه غيرقابل تحملي افزوده شده است امروز در جايگاه منتقد نشسته و مطالبه گري مي کنند! از مدعيان اصلاحات به ويژه نويسنده نامه به رئيس جمهور بايد پرسيد که در دوره انتخابات آيا در مورد وضعيت اقتصادي نامطلوب کشور اعتراضي به دولت داشته است و در به قول خود دهها سخنراني تبليغي اشاره اي به اين مشکلات کرده است؟! امروز مسببان وضعيت نابهنجار اقتصادي نمي توانند در جايگاه منتقد و مطالبه گر بنشينند و بايد پاسخگو باشند.
مجلس همسو انتظارات بيشتري از دولت داشت ولي نشد!
محمدرضا تابش نائب رئيس فراکسيون اميد طي يادداشتي در روزنامه زنجيره اي شرق به انتظارات نمايندگان مجلس دهم از دولت پرداخت و نوشت : « بعد از انتخابات... با توجه به تفاوت رويکردهاي مجالس دهم و نهم و دست بازتر رئيس جمهور براي عبور وزراي پيشنهادي از خان بهارستان، انتظارات براي معرفي کابينه اي متفاوت با کابينه يازدهم افزايش يافت.»
نويسنده در ادامه با گلايه از رئيس جمهور تاکيد کرده است : « به هر حال کابينه پيشنهادي رئيس جمهور و همچنين دو وزير علوم و نيرو که يکشنبه جاري از مجلس راي اعتماد گرفتند، عمدتا از مديران نسل اول و دوم محسوب مي شوند. البته اين حق رئيس جمهوري است که گزينه هاي موردنظر خود را معرفي کند اما اگر مشورت با مجلس و فراکسيون اميد، به شکل منسجم صورت مي گرفت، مي شد به جوانان فرصت بيشتري براي سمت هاي وزارتي داد.»
گفتني است انتقادات از فراکسيون اميد به دليل عملکرد ضعيف در راي اعتماد مجلس به وزراي پيشنهادي دولت در روزها و ماه هاي گذشته تشديد شده است، اصلاح طلب ها که ادعا داشتند در انتخابات مجلس دهم پيروزي قاطعي به دست آورده اند در بزنگاه ها مشخص شد که کمتر از صد نماينده مجلس به فراکسيون اميد تعلق داشته و در جريان راي اعتماد به وزرا نيز اين فراکسيون يک دست نبوده و نمي تواند تصميمات قاطعي بگيرد که اعضاي فراکسيون از آن تبعيت کنند.
انتقاد نائب رئيس فراکسيون اميد از چينش کابينه در حالي است که او بايستي از عملکرد مجلس و اعضاي فراکسيون اميد نيز در اين زمينه انتقاد کند و به اين سوال پاسخ دهد که آيا مجلس مطلوب مجلسي است که دولت از آن به گفته تابش نگراني نداشته باشد و هر کاري را که خواست انجام دهد و هر فردي را که خواست به عنوان وزير انتخاب کند؟!
مادر تحريم ها رسيد، ولي بايد صبر و صلابت در پيش بگيريم
روزنامه آرمان در مطلبي نوشت:«ايران بايد سياست صبر و صلابت را در پيش گيرد تا بتواند از استراتژي هاي نئوکان هاي پست مدرن حامي ترامپ عبور کند...[ايران مي تواند] با صبوري و مذاکره با آژانس و ساير بازيگران قدرتمند بين المللي نظير اتحاديه اروپا، از زير بار فشارهاي احتمالي آينده خارج شود. در اين فرصت ايران بايد بتواند ساير مسائل خود را که جنبه بين المللي پيدا کرده، با همين بازيگران بين المللي غير از آمريکا، حل و فصل کند که به نظر مي رسد اين بهترين، دقيق ترين و عملياتي ترين راه حل موجود است. به جاي منازعه و يا تسليم که بازي بر سر حاصل جمع برد-باخت است، مي توانيم با رد و بدل کردن امتيازها بازي کنيم.»
شروع جدي مادر تحريم ها- يا همان سياه چاله تحريم- از ديروز کليد خورد. در اين طرح انواع محدوديت هاي اقتصادي از بلوکه شدن دارايي ها در خاک آمريکا تا ممنوعيت ارايه خدمات بانکي به فرد يا نهاد تحريمي قرار دارد. به طور ويژه اين طرح به دليل قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ليست سازمان هاي تروريستي، تبعات اقتصادي فراواني براي ايران در پي دارد بر همين اساس مي توان گفت شرايط روابط بانکي نه به قبل برجام بلکه به شرايطي به مراتب بدتر از آن بازمي گردد. با تصويب اين طرح ديگر چيزي از برجام باقي نخواهد ماند که بخواهيم درباره نقض شدن يا نشدن آن صحبت کنيم.
اکنون حدود 21 ماه از اجراي برجام و حدود 27 ماه از امضاي اين توافق مي گذرد. ايران به تمامي تعهدات خود پايبند بوده است وليکن آمريکا از اولين روز اجرا، برجام را به صورت فاحش نقض کرده و تاکنون اين عهدشکني ادامه داشته است.
با وجود نقض مکرر برجام از سوي آمريکا و آغاز اعمال مادر تحريم ها روزنامه هاي زنجيره اي از مسئولين مي خواهند واکنش نشان نداده و صبر پيشه کنند!
معيار انتخاب هاي غيرسياسي: اصلاح طلب بودن!
روزنامه اعتماد در صفحه سياسي گزارشي را پيرامون عزل و نصب هاي محمدعلي نجفي، شهردار تهران منتشر کرد. در ابتداي اين گزارش به جملاتي از نجفي در مجلس اشاره شده است: «من يك تحليلگر سياسي هستم و بينش سياسي دارم و ديدگاه خود را پنهان نكردم اما معتقدم در نظام اجرايي كشور اعلام سليقه سياسي ظلم به اين نظام است و بالاتر از آن خيانت در امانت مردم است.»
سپس در ادامه نويسنده کوشش کرده تا انتخاب هاي نجفي را براي عهده داري شهرداري مناطق مختلف تهران مصداق انتخاب هاي غير سياسي بنامد. اين گزارش در ادامه افزوده است: «شرايط در مورد معاونت هاي شهرداري تهران هم دست كمي از انتخاب شهرداران مناطق ندارد و نجفي در انتخاب معاونان هم تلاش كرد تا يك قدم فراتر از سياست گام بردارد...»
اما جالب آنجاست که در بخشي از همين گزارش مي خوانيم: «او در مورد اين انتصابات توضيح داد كه تا كنون ٦ معاون انتخاب كرده و يك نفر ديگر هم امروز و فردا انتخاب مي شود. از اين ٧ نفر، ٤ نفرشان به اصلاح طلبي معروفند ٣ نفر هم معتدل متمايل به اصلاح طلبي هستند در سطوح ديگر هم به همين ترتيب نه به خاطر اينكه انتخاب من سياسي است افرادي را انتخاب مي كنم كه برنامه هاي شهرداري و شوراي شهر را قبول داشته باشند كه طبيعتا يا اصلاح طلبند يا متمايل به اصلاح طلبي!»
به واقع اين گونه بازي با مفاهيم و مخاطبان نيز در نوع خود جالب توجه است. شهردار خود مي گويد که تنها کساني را براي مسئوليت ها انتخاب مي کند که يا اصلاح طلب باشند يا متمايل به آن. مگر جريان موسوم به اصلاح طلب، جرياني سياسي نيست؟ با اين اوصاف شعارهاي قشنگي نظير «انتخاب هاي غيرسياسي» هدفي غير از ظاهرسازي دارد؟
اظهارات موشکي روحاني به برجام ضربه زد!
روزنامه زنجيره اي بهار که در کنار ساير روزنامه هاي اصلاح طلب اظهارات روحاني در جلسه راي اعتماد به وزراي علوم و نيرو در مجلس مبني بر ديوانگي خواندن مذاکره با آمريکا و تاکيد بر حمايت از توسعه توان دفاعي کشورمان را سانسور کرده بود ، روز گذشته با برجسته سازي واکنش برخي روزنامه صهيونيستي و غربي به اين اظهارات روحاني تلاش کرد اينگونه القا کند که حمايت روحاني از توان و اقتدار دفاعي و موشکي به ضرر برجام بوده است.
اين روزنامه بدون کمترين اشاره به آغاز اجراي تحريم کاتسا يا همان مادر تحريم ها از سوي آمريکا نوشت : «بنيامين نتانياهو همزمان با تاکيد رئيس جمهور ايران بر ادامه توليد موشک هاي بالستيک گفته است که توافق هسته اي با ايران بايد به منظور جلوگيري از توسعه سلاح هاي بالستيک اصلاح شود...عربستان، مصر، امارات و بحرين هم بار ديگر از استراتژي جديد آمريکا عليه ايران حمايت کرده اند...وبگاه خبري سي ان ان نيز با بيان اظهارات روحاني مبني بر استمرار توليد موشک گفته است که اين واقعيت که برجام به برنامه موشکي هسته اي ايران نمي پردازد يکي از دلايل نارضايتي ترامپ از اين توافق است.»
گفتني است روزنامه هاي زنجيره اي مدعي اصلاحات به عنوان شبکه همکار غرب و آمريکا در داخل که مهمترين سرمايه هاي آمريکا در ايران نيز محسوب مي شوند ، پس از تلاش بي وقفه براي انحراف افکار عمومي در مسئله هسته اي در توجيه نابودي آن در ازاي رفع تحريم ها و قالب کردن خسارت محض برجام به ملت، اين روزها و همزمان با تمرکز آمريکا و غرب بر سر مسئله موشکي ، برجاميزه کردن توان و اقتدار کشور را با هدف خلع سلاح ايران در دستور کار خود قرار داده اند.
جهانگيري با حمايت از روحاني خود زني سياسي کرد
روزنامه بهار همچنين با اشاره به اختلافات روحاني و جهانگيري و تنزل نقش وي از معاون اولي رياست جمهوري به يک پست تشريفاتي در پي ايفاي نقش ضربه گيري روحاني در انتخابات 96 به نقل از يکي از فعالان سيالسي اصلاح طلب نوشت : «کاري که جهانگيري در انتخابات رياست جمهوري 96 کرد يک خود زني سياسي بود ، او براي روحاني سنگ تمام گذاشت و سپر روحاني در براي حملات سازماندهي شده جريان مقابل شد.روحاني بدون حضور جهانگيري تاب و توان اين حملات را نداشت.»
در ادامه اين تحليل آمده است : « انتظار مي رفت جهانگيري به عنوان يار غار روحاني ، چشم و دست راست روحاني باشد اما ديديم که روحاني تغيير جهت داد و همراه با اين تغيير جهت نقش جهانگيري در دولت کمرنگ شد. »
اين روزنامه زنجيره اي اصلاح طلب که پيش تر به طور علني رئيس جمهور را فردي خوانده بود که فقط مانند ايام انتخابات شعار مي دهد، روز گذشته نيز در يادداشتي خطاب به رئيس جمهور نوشت : «نمي دانم يادتان هست که منشور حقوق شهروندي را با سر و صدا منتشر کرديد؟! يادتان نيست ؟! من هم فکر کنم يادتان نمي آيد... چقدر در زمان انتخابات حرف هاي زيبايي درباره هزينه هاي درمان گفتيد. طرح تحول سلامت که بسيار هم ميان مردم طرفدار پيدا کرده بود جزو اتفاقات خوبي بود که به نظر ديگر قرار نيست تکرار شود. گويا براي جلب نظر مردم همان چند ماه اجرايي شدن کافي بود و سپس به ورطه فراموشي سپرده شد.».جالب اينجاست همين روزنامه هاي زنجيره اي بودند که در ايام تبليغات انتخابات رياست جمهوري براي دعوت مردم به حمايت از روحاني رقباي وي را به دروغگويي و دادن شعار هاي بي پشتوانه و بدون عمل متهم مي کردند و حالا از رئيس جمهور بدليل عدم عمل به وعده هاي رنگارنگ انتخاباتي اش گله مندند.