گزیده ها قسمت چهارم

گزیده ها قسمت چهارم 12 بهمن - 96
قاتل ابوالفضل ١١ساله با صدور کیفرخواست پرونده‌اش، به‌زودی در دادگاه محاکمه خواهد شد.
هفده شهریورماه‌ سال ‌جاری، پسر ١١ساله‌ای به نام ابوالفضل که برای بازی با دوستانش از خانه خارج شد و به پارکی حوالی خانه خود در میدان رازی رفت، ناپدید شد و دیگر به منزلشان بازنگشت.
به گزارش شهروند، قاتل ابوالفضل ١١ساله با صدور کیفرخواست پرونده‌اش، به‌زودی در دادگاه محاکمه خواهد شد.
هفده شهریورماه‌ سال ‌جاری، پسر ١١ساله‌ای به نام ابوالفضل که برای بازی با دوستانش از خانه خارج شد و به پارکی حوالی خانه خود در میدان رازی رفت، ناپدید شد و دیگر به منزلشان بازنگشت.
به دنبال مفقود شدن ابوالفضل، پدر وی با حضور در اداره آگاهی و دادسرای امور جنایی تهران فقدان پسرش را اعلام کرد. پس از ثبت فقدان ابوالفضل، تیمی از کارآگاهان اداره آگاهی با دستور قاضی دشتبان، بازپرس امور جنایی تهران برای یافتن ابوالفضل دست به کار و در تحقیقات اولیه با به دست آوردن سرنخ‌هایی متوجه شد پسر ٢٣ساله‌ای به نام علی که حوالی محل مفقود‌شدن ابوالفضل سکونت دارد،‌ وی را ربوده است.
سرانجام کارآگاهان علی را بازداشت کردند و وی در همان ابتدا به قتل ابوالفضل اعتراف کرد و درباره انگیزه‌اش گفت: در کودکی مورد آزار و اذیت قرار گرفتم، چون ابوالفضل مرا به یاد دوران کودکی‌ام می‌انداخت، گمان کردم که ممکن است او هم مانند من گرفتار شود و تا آخر عمرش آزار ببیند و عصبی و بیمار شود. به همین دلیل او را به بهانه دیدن کبوتر به خانه‌ام کشاندم و سپس در فرصتی مناسب با ضربات متعدد چاقو، وی را کشتم. درنهایت جسد ابوالفضل را به کمک برادرم داخل چمدانی گذاشتم و جسد را حوالی جاده قم- تهران رها کردیم.
به دنبال اعتراف قاتل، کارآگاهان در محل رها شدن جسد حضور پیدا کردند. جسد ابوالفضل به پزشکی قانونی منتقل و در بررسی‌ها مشخص شد با بیش از ٥٠ ضربه چاقو به نقاط مختلف بدن به قتل رسیده است.
قاتل پس از این اظهارات برای بررسی وضع روحی و روانی با دستور بازپرس پرونده به پزشکی قانونی منتقل شد که کارشناسان پزشکی قانونی پس از معاینه وی اعلام کردند متهم در زمان جنایت دچار جنون نبوده و از سلامت روانی برخوردار بوده است. در نهایت محمد شهریاری، سرپرست دادسرای امور جنایی تهران با اعلام صدورکیفرخواست برای این پرونده گفت: «با پایان یافتن مراحل تحقیقات در دادسرا، قرار جلب به دادسرا و کیفرخواست برای این پرونده صادر شد و متهم به‌زودی برای محاکمه در دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر می‌شود.»
نفخ یکی از متداول‌ترین و بارزترین بیماری‌های شکمی است.
نفخ چیزی جز هوا و گاز اضافی به دام افتاده در دستگاه گوارش نیست و بیشتر از آنکه خودِ آن چیزی که می‌خورید مربوط باشد به به نحوه خوردن وابسته است.
به گزارش مجله سلامت، نفخ یکی از متداول‌ترین و بارزترین بیماری‌های شکمی است.
نفخ چیزی جز هوا و گاز اضافی به دام افتاده در دستگاه گوارش نیست و بیشتر از آنکه خودِ آن چیزی که می‌خورید مربوط باشد به به نحوه خوردن وابسته است.
شش چیز کوچکی که د رایجاد نفخ موثر هستند:
عاشق آدامس جویدن هستید
یک خبر بد برای معتادان به اوربیت: اگر در شکم‌تان احساس نفخ می‌کنید، احتمالا زمان آن است که مصرف این تکه‌های نعنایی را محدود کنید. خیلی از افراد آدامس می‌جوند تا بین وعده‌های غذایی چیزی نخورند، اما وقتی شما آدامس می‌جوید، ناخودآگاه کمی هوا می‌بلعید. این هوای اضافی می‌تواند باعث شود در روده‌های‌تان احساس تورم و بادکنکی داشته باشید. حتی آدامس‌های بدون قند هم عموما حاوی سوربیتول هستند، خود سوربیتول می‌تواند موجب بسیاری از بیماری‌های شکمی شود که نفخ یکی از آنهاست.
غذای‌تان را تندتند می‌بلعید
و در اینجا دلیلی دیگر برای اندیشمندانه خوردن! گوارش از دهان شروع می‌شود، نه از معده. با هر جویدن، نه تنها هر لقمه را به تکه‌های کوچکتر و له شده‌تری تبدیل می‌کنید که هضم‌شان راحت‌تر است بلکه این غذا با بزاق و آنزیم‌های خاصی هم ترکیب می‌شود که روی هضم غذا تاثیر می‌گذارد. زمانی‌که غذا را سریعا فرومی‌برید، تا حدود زیادی این فرایند را ازدست می‌دهید، یعنی معده شما مجبور است برای گوارش غذا، بیشترکار کند و به نفخ منجر می‌شود. ضمنا وقتی تندتند می‌خورید، هوا را هم می‌بلعید. آرام بخورید و به‌خوبی بجوید.
عاشق نوشیدن با نی هستید
ممکن است یک نی رنگارنگ، اسموتی صبح‌تان را برای اینستاگرام زیباتر کند، اما به نفع بدن‌تان نیست. با هرجرعه از نی، هوا پیش از خود نوشیدنی بالا می آید. حتی بطری‌های آب چندبارمصرفی که نی‌دار هستند هم مشکلاتی ایجاد می‌کنند. این‌بار حین تمرینات ورزشی‌تان، آب را مستقیما از لبه بطری بنوشید تا معده‌تان را به دردسر نیاندازید.
به شدت خروپف می‌کنید
آیا صبح به محض بیدارشدن از خواب احساس نفخ می‌کنید؟ احتمالا درخواب خروپف می‌کنید یا با دهان نفس می‌کشید. بیشتر افرادی که ایست تنفس در خواب دارند هم با نفخ صبحگاهی درگیرند. فردا صبح به شکم‌تان نگاه کنید، اگر بزرگ‌تر از پیش از خواب‌تان بود، به یک متخصص خواب مراجعه کنید تا راهکاری به شما پیشنهاد نماید که برای همیشه خروپف را کنار بگذارید.
زیاد فیبر مصرف می‌کنید
بله، فیبر می‌تواند به شما احساس سیری داده و به کاهش وزن‌تان کمک کند، ضمنا برای سلامت قلب‌تان هم خوب است. اما پیش از این که غلات غنی شده، پودینگ تخم شربتی و کلم بروکسل بخورید، کمی مکث کنید. مصرف یکباره فیبر مورد نظر، می‌تواند موجب نفخ زیاد شود. درعوض سعی کنید آن را به مرور مصرف نمایید، مثلا در طول هفته. این‌کار به معده و روده شما فرصت بیشتری می‌دهد تا آنریم‌های لازم برای گذر فیبر درطول سیستم گوارش‌تان را تنظیم و تولید کند. همچنین بهتر است فیبر را از غذاهای سالم و فراوری نشده مانند سبزیجات، میوه‌جات و غلات سبوس دار دریافت کنید. بسیاری از غذاهای بسته‌بندی شده با اینولین غنی می‌شوند؛ اینولین نوعی فیبر است که مخصوصا برای معده سنگین می‌باشد.
بیست و چهارساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته استرس دارید
استرس چه ضررها که ندارد؟ غیر از این‌که هورمون‌ها می‌توانند سیستم گوارش‌تان را مختل کنند و موجب نفخ شوند، استرس همچنین می‌تواند باعث شود پشت میزکارتان، باعجله غذا بخورند، سرسری حمام کنند و درحین حملات اضطرابی، هوا را ببلعند. سعی کنید با استفاده از رفتار درمانی شناختی یا ریلکسیشن، عوامل استرس‌زا را کنترل کنید. هردو روش موجب پیشگیری و درمان نفخ می‌شوند. به مرور زمان، این تغییرات کوچک به بدن شما کمک خواهند کرد تا از نفخ رها شود.
جولان بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷، این ارز دیجیتالی را از سوی برخی از کارشناسان به‌عنوان جایگزین طلا مطرح ساخت.
رشد نجومی ارزش بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷، این پدیده دیجیتالی را به یکی از مهم‌ترین داستان‌های اقتصادی این سال تبدیل کرد.
به گزارش دنیای اقتصاد، جولان بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷، این ارز دیجیتالی را از سوی برخی از کارشناسان به‌عنوان جایگزین طلا مطرح ساخت.
البته این زاویه دید با نگاه نهادهای بین‌المللی سنخیت چندانی نداشت. «انجمن جهانی طلا» در پژوهشی این دیدگاه را به چالش کشیده است. ازجمله نقاط قوت طلا نسبت به بیت‌کوین که در این پژوهش به آنها اشاره شده، نوسان قیمت کمتر، نقدشوندگی و ارزش بازار بیشتر، پیشینه امن و قابل‌اعتماد، قاعده‌مند بودن مکانیزم و نقش پررنگ در ذخایر قانونی بانک‌های مرکزی هستند.
رشد نجومی ارزش بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷، این پدیده دیجیتالی را به یکی از مهم‌ترین داستان‌های اقتصادی این سال تبدیل کرد. روند صعودی بیت‌کوین در این سال با ثبت قیمت ۱۰۰۰ دلاری آغاز شد و با شیب عمودی تداوم یافت. پلکان قیمتی ارز دیجیتالی یکی پس از دیگری فتح می‌شد تا اینکه در ماه پایانی سال، قیمت ۲۰ هزار دلاری را نیز به خود دید.
جولان ارزهای رمزنهاد در سال ۲۰۱۷، منتقدان زیادی از جمله بانکداران را به تلاش برای پیشگیری از رشد فراتصور این پدیده واداشت. تلاش بانکداران، دولت‌ها و برخی از ارگان‌های پولی بین‌المللی تا پایان سال گذشته نتیجه خاصی نداشت؛ اما با پایان سال ۲۰۱۷ میلادی، سخت‌گیری دولت‌ها، جهت‌گیری محکم نهادهای پولی بین‌المللی و ظهور نقاط ضعف ارزهای دیجیتالی، روند نزولی به بیت‌کوین تحمیل کردند.
قیمت هر بیت‌کوین در ماه ابتدایی سال ۲۰۱۸ در پاره‌ای از زمان‌ها به زیر ۱۰ هزار دلار نیز کشیده شد. با این تفاسیر، دلایل افت محسوس قیمت بیت‌کوین (به همراه سایر ارزهای رمزنهادی مانند ریپل و اتریوم) از جنبه‌های متفاوتی قابل بررسی هستند. مهم‌ترین این جنبه‌ها در روزهای اخیر، موضع‌گیری نهادهای بانکی مهم از جمله صندوق بین‌المللی پول، بانک‌ سوئیس و بانک انگلستان، سرقت تاریخی از شرکت بزرگ ژاپنی و ممنوعیت تبلیغات بیت‌کوین در فیسبوک هستند. مقایسه طلا با بیت‌کوین در سال گذشته، تئوری جایگزینی طلای فیزیکی با طلای دیجیتالی را مطرح ساخته بود.
«انجمن طلای جهانی» در رابطه با این مقایسه، موضع مخالف خود را طی پژوهشی منتشر کرد. در این پژوهش که بیشتر به سود طلا نوشته شده، نوسان کمتر، ارزش بازار بیشتر، نقدشوندگی بالاتر، قدمت زیاد، اعتمادپذیری و قانونمندی طلا به‌عنوان محاسن فلز زرد در مقابل بیت‌کوین معرفی شده‌اند.
مقایسه طلای فیزیکی و طلای دیجیتالی
جولان بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷، باعث شد برخی کارشناسان، این پدیده را به‌عنوان نامزد جایگزینی طلا در سیستم پولی بین‌المللی معرفی کنند. فلز زرد در سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۱۳ درصد تقویت شده بود؛ اما بیت‌کوین و برخی دیگر از ارزهای رمزپایه بیش از ۱۵ درصد رشد را در کارنامه خود ثبت کردند. مقایسه بیت‌کوین با طلا در سال گذشته میلادی تا حدی بالا گرفت که برخی این ارز را طلای دیجیتالی نامیدند. برخی از تحلیلگران مواضع خود در خصوص این قیاس را با موافقت یا مخالفت منتشر کرده‌اند.
در میان پژوهش‌های انجام‌شده، «انجمن طلای جهانی» دیروز مقاله‌ای در این باره منتشر کرد. محتوای این مقاله، تفاوت‌های بنیادی طلای فیزیکی با طلای دیجیتالی را بررسی کرده، نقاط قوت فلز زرد را نسبت به بیت‌کوین معرفی کرده است. از جمله نقاط قوت طلا نسبت به بیت‌کوین که در این پژوهش به آنها اشاره شده، نوسان قیمت کمتر، نقدشوندگی و ارزش بازار بیشتر، پیشینه امن و قابل‌اعتماد، قاعده‌مند بودن مکانیزم و نقش پررنگ در ذخایر قانونی بانک‌های مرکزی هستند.
نوسان غیرمنطقی: طلا به‌طور متوسط از سال ۱۹۷۰ تا کنون، سالانه ۱۰ درصد تقویت را در کارنامه خود دارد و روند ماهانه تغییرات قیمتی در بازار این فلز گرانبها از ۲۰ درصد تجاوز نکرده است. به‌عکس، بیت‌کوین در سال گذشته بسیار پرنوسان ظاهر شد و دامنه این نوسانات به سال جاری میلادی نیز کشیده شده است. بیت‌کوین از اوایل ماه دسامبر سال گذشته تا یک ماه پس از آن (آذر تا دی ماه)، تضعیف بیش از ۴۰ درصدی را تجربه کرد. این نوسان ماهانه بالا، همراه با نوسانات روزانه در بازار این ارز رمزپایه که در برخی مواقع دامنه‌ای نزدیک به ۳۰ درصد از قیمت کل آن را شکل می‌داد، بیت‌کوین را یک ذخیره ناامن نشان می‌دهد. نوسان قیمت پایین‌تر در بازار فلز زرد، جایگاه طلا به‌عنوان ذخیره امن را به خوبی نمایان می‌کند.
«نقدناشوندگی» بیت‌کوین: ارزش بازار کلیه ارزهای رمزپایه دیروز نزدیک به ۵۵۰ میلیارد دلار ثبت شد. این ارزش بازار به مراتب فاصله زیادی با ارزش بازار طلا دارد. ارزش تراکنش‌های ارزهای دیجیتالی در بهترین روزهای خود، روزانه ۲ میلیارد دلار آمریکا است. این رقم با اینکه درخور توجه است؛ اما تنها یک درصد از حجم معاملات بازار جهانی طلا با این رقم برابری می‌کند. به این ترتیب، حجم نقدینگی موجود در بازار اونس بسیار بیشتر از بازار بیت‌کوین است.
از طرفی نقدشوندگی در بازار ارزهای رمزنهاد بسیار کمتر از بازار جهانی فلز زرد است. یک معامله‌گر فعال در بازار بیت‌کوین برای تغییر موقعیت خرید یا فروش خود، علاوه بر زمان، هزینه بیشتری را متحمل خواهد شد. در واقع، یک معامله‌گر در بازار طلا سریع‌تر از یک معامله‌گر در بازار بیت‌کوین توان نقد کردن دارایی خود را دارد.
پشتوانه مطمئن و قانونمند: طلا از دوران باستان تا کنون، ذخیره امن بشر، امپراتوری‌ها و دولت‌ها بوده است. نزدیک به ۶ درصد از کل طلای دنیا در ذخایر بانک‌های مرکزی نگهداری می‌شود که امنیت بالای این فلز را نشان می‌دهد. حدود ۵۴ درصد از طلای موجود در صنعت زیورآلات، ۱۰ درصد در تکنولوژی و ۳۰ درصد به‌منظور سرمایه‌گذاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این داده‌ها عمق نفوذ طلا در جوامع را خاطرنشان می‌کنند.
با این اوصاف، آنچه طلا را تا این حد به‌عنوان یک ذخیره امن مطرح ساخته، به قانونمندی آن مربوط می‌شود. معامله، ذخیره و استخراج طلا سال‌ها است قواعد خاص خود را پیدا کرده است. یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به‌فرد طلا، به قدرت استراتژیک آن مربوط می‌شود. تغییر در حجم ذخایر فلز زرد، عرضه یا تقاضای آن و همچنین تنش‌های ژئوپلیتیک همگی طلا را به یکی از اهرم‌های قدرت پولی کشورها مبدل ساخته است. طلا در سیستم پولی دنیا به‌عنوان استاندارد قدرتمندی مورد استفاده قرار می‌گرفته و بازگشت دوران استاندارد طلا از سوی بسیاری از اقتصاددانان تشویق می‌شود.
آنچه در گزارش انجمن طلای جهانی به آن اشاره نشده، محاسن بیت‌کوین نسبت به طلا یا همان نقاط ضعف فلز زرد نسبت به ارزهای دیجیتالی است. طلا در طول تاریخ همواره اهرم قدرت دولت‌ها و برخی نهادها علیه رقبا بوده است؛ در حالی که بیت‌کوین با سودای ایجاد دموکراسی پولی و پایان به سلطه این دولت‌ها و نهادها پدید آمده بود. شفافیت در شبکه بیت‌کوین بیشتر از بازار چندلایه طلا است و در عصر تکنولوژی جایگزین مناسبی برای مکانیزم فعلی پول دنیا قلمداد می‌شود. نقاط قوت بسیاری بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتالی را پشتیبانی می‌کنند؛ اما در پژوهش این انجمن نشانه‌ای از آنها یافت نمی‌شود. برای اطلاع از مزیت‌های بیت‌کوین به گزارش «همه چیز درباره بیت‌کوین» مراجعه کنید.
جبهه جدید ضدبیت‌کوین
عزم بین‌المللی برای مهار بیت‌کوین: «مارک کارنی»، رئیس بانک انگلستان دیروز اعلام کرد: «تراکنش‌های بیت‌کوین نباید بدون ثبت هویت انجام شوند». این موضع روشن از سوی کارنی، پس از ممنوعیت تراکنش‌های ناشناس در کره جنوبی، یکی از مهم‌ترین اصول ارزهای رمزنهاد را به کل زیر پا گذاشت. «ساتوشی ناکاموتو»، الگوریتم بیت‌کوین را بر پایه ناشناس بودن طرفین مبادله نوشته بود و قصد اصلی وی کوتاه کردن دست نهادهای بانکی از سیستم پولی دنیا بود.
با توجه به اصالت ناشناس ماندن در تراکنش‌های بیت‌کوین محور، نقض این اصل ابتدایی حتما قیمت این ارز رمزپایه را پایین خواهد کشید. این تاثیر منفی پس از الزام ثبت هویت معامله‌گران بیت‌کوین در کره جنوبی نیز مشاهده شده بود. افزایش نظارت بر بیت‌کوین در هفته‌های اخیر از سوی دولت‌ها و نهاد‌های زیادی مطرح شده و در صدر آنان، صندوق بین‌المللی پول قرار دارد. «کریستین لاگارد»، در نشست داووس خواستار همکاری بین‌المللی برای نظارت بر بیت‌کوین شد. این رویکرد صندوق، بازار ارزهای دیجیتالی را کاهشی کرد.
سرقت بزرگ: بزرگ‌ترین حمله سایبری در تاریخ ارزهای دیجیتالی، گریبان شرکت بزرگ ژاپنی را گرفت. ارزش اطلاعات به سرقت رفته، بیش از ۵۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. ناامنی کارگزاری‌های بزرگ در سراسر دنیا پس از آنکه چند کارگزاری در کره جنوبی مورد حمله قرار گرفتند، پاشنه آشیل بیت‌کوین و سایر ارزهای رمزنهاد شده بود. حساسیت شدید معامله‌گران به امنیت اطلاعات آنان در پایگاه داده‌های شرکت‌های واسطه، با انتشار خبر سرقت ۵۰۰ میلیون دلاری در ژاپن به اوج خود رسید و حجم خرید بیت‌کوین از طریق واسطه‌ها را به شدت کاهشی کرد.
تبلیغات ممنوع: «راب لیترن» (از مدیران رده بالای فیسبوک) در وبلاگ شخصی خود از وضع مقررات جدید در خصوص تبلیغات در فیسبوک نوشت. وی مقررات جدید را متوجه تبلیغات با محتوای نامناسب، غیررسمی، اغواکننده و همچنین تبلیغات پیشنهاددهنده ارزهای دیجیتالی عنوان کرد. به این ترتیب فیسبوک که یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های تبلیغاتی برای ارزهای رمز نهاد تلقی می‌شود، دیگر اجازه این نوع از بازاریابی را نخواهد داد.
تمهیدات لازم برای واگذاری شرکت امید و نیروگاه جهرم متعلق به بانک سپه، شرکت های گروه توسعه ملی و شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی متعلق به بانک ملی ایران از جمله مهمترین فروش داراییهای مازاد بانکها می باشد که با پیگیری های کرباسیان طی یک ماه اخیر انجام شد.
با دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر شتاب بیشتر در فروش اموال و داراییهای مازاد بانکها، ضمن تشکیل کمیته ویژه ای به این منظور، موج جدید فروش اموال مازاد این بنگاه ها آغاز شد.
به گزارش مهر، در همین راستا، بانکها بخش عمده ای از داراییهای مازاد خود را در بازه زمانی بیست روز از تاریخ دستور و تاکید رئیس جمهور و نیز پیگیری وزیر اقتصاد، واگذار کردند که این حجم از واگذاریها در مدت زمان مذکور بی سابقه بوده است.
تمهیدات لازم برای واگذاری شرکت امید و نیروگاه جهرم متعلق به بانک سپه، شرکت های گروه توسعه ملی و شرکت سرمایه گذاری توسعه ملی متعلق به بانک ملی ایران از جمله مهمترین فروش داراییهای مازاد بانکها می باشد که با پیگیری های کرباسیان طی یک ماه اخیر انجام شد.
همچنین تاکید مجدد بر واگذاری شرکت های وابسته طبق برنامه زمانبندی ابلاغی، تاکید بر فروش دارایی های ثابت و اموال تملیکی و نیز تاکید بر همکاری سازمان بورس و سازمان خصوصی سازی در فروش دارایی های مازاد از جمله تصمیماتی بود که بطور مستقل در کمیته های هر یک از بانکها اتخاذ گردید.
تعدادی از بانکها نیز اقداماتی در خصوص مهمترین شرکتهای تابعه که بخش عمده واگذاریها را شامل می شود، انجام دادند که مهمترین این اقدامات شامل: انتشار پیش آگهی عرضه شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰، مذاکره با خریداران، تاریخ عرضه عمومی ۲۴ بهمن ماه ۱۳۹۶ ، مذاکره با خریداران برای فروش شرکت آتیه دماوند، توافق با بانک های ملت وصنعت ومعدن برای فروش سهام شرکت سرمایه گذاری ری (مشترک بانک ها ) از سوی بانک صنعت و معدن، ارسال دعوتنامه برای متقاضیان خرید(۸شخص حقوقی) سهام شرکت سرمایه گذاری امید و مذاکره با آنها برای فروش از سوی بانک سپه، انتشار آگهی عرضه شرکت های زیر مجموعه گروه توسعه ملی در تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۴ برای اخذ پیشنهاد خرید شامل شرکت های صنعتی و معدنی توسعه ملی، بین الملل ساختمان و صنعت ملی، توسعه کشت و صنعت ملی، کارخانجات مخمل و ابریشم کاشان، خدمات مدیریت سرمایه دار، سرمایه گذاری نیروگاهی ایران، ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس، ارج، ایران پوپلین، توسعه بین المللی تجارت ملی، مجتمع تولیدی چینی مقصود، سیمرغ، تجهیزات مدارس ایران، آزادراه تبریز-ارومیه و نیز انتشار آگهی عرضه ۲۳ شرکت هلدینگ مدیریت طرح و توسعه آینده پویا در تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۸ از سوی بانک ملی ایران بود.
همچنین در راستای دستور وزیر اقتصاد مبنی بر واگذاری دارایی های مازاد بانکها، واگذاری سهام شرکت های فولاد مبارکه اصفهان، فرآوری مواد معدنی ایران، معدنی چادرملو، موتوژن و شرکت "به پرداخت" ملت در هفته منتهی به ۱۳۹۶/۱۰/۳۰ توسط بانک ملت، عرضه ۸,۳ سهام شرکت پالایش نفت بندرعباس در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ توسط شرکت کارگزاری ملت از طریق بورس و انتشار آگهی فروش شرکت های کرپ ناز و ریسندگی و بافندگی بهریس اصفهان از طریق مزایده از سوی بانک ملت و فروش شرکت های پتروشیمی جهرم، شرکت کود شیمیایی اوره لردگان، پالایش نفت اصفهان ، سیمان سپاهان اصفهان ( از شرکت های گروه امیرمنصور آریا) و شرکت پتروشیمی زنجان در هفته اول بهمن ماه و انتشار آگهی شرکت‏های انرژی سپهر، توسعه سپهر فارس، توسعه سپهر ماندگار خراسان، توسعه ساختمان سپهر تهران و شرکت سرمایه گذاری خدمات نوین گردشگری سپهرجم در تاریخ ۱۳۹۶/۱۱/۸ از سوی بانک صادرات ایران انجام شد.
این گزارش می افزاید: یازده جلسه با حضور اعضای کمیته اصلی واگذاری داراییهای مازاد بانکها در وزارت اقتصاد تشکیل شد و تصمیماتی مبنی بر احصاء کل شرکت های هر بانک، احصاء شرکت های ابزاری و غیر ابزاری، احصاء شرکت های مشترک بانک ها برای برنامه ریزی فروش منسجم و هماهنگ، احصاء لیست شرکتی های قابل واگذاری و تعیین تاریخ ارزش‌گذاری، فروش یا تعیین تکلیف اتخاذ گردید.
گفتنی است موضوع فروش اموال مازاد بانک ها از مهمترین مطالبات رئیس جمهور از کرباسیان در زمان سپردن مسولیت وزارت اقتصاد بوده و بر همین اساس با پیگیری های مستمر وزیر اقتصاد شاهد تحول اساسی در فرایند فروش اموال مازاد بانک ها و شرکت های دولتی هستیم.