گزیده ها 8 خرداد -97

گزیده ها 8 خرداد -97
با توجه به اینکه ترکیه یک بر صفر از ایران پیش است، هواداران ترک‌تبار ساکت در جای خود نشسته و بازی را تماشا می‌کنند اما ایرانی‌ها با تشویق‌هایشان سعی دارند به بازیکنان روحیه بدهند.
دیدار تیم فوتبال ایران و ترکیه در نیمه نخست با حاشیه‌های خاصی همراه بود.
به گزارش ایسنا، در حالی که تیم فوتبال ایران در جریان دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی ترکیه رفته است، حدود ۹ هزار هوادار خود را به ورزشگاه ۱۸ هزار نفری فاتح تریم رسانده‌اند تا این دیدار را از نزدیک تماشا کنند.
بیشتر هواداران حاضر ایرانی هستند که با سختی‌های فراوانی بلیت مسابقه را تهیه کرده‌اند. البته حضور بانوان ایرانی در ورزشگاه از نکات جالب این دیدار است.
ایرانی‌های حاضر با شعار «ایران ایران» تیم فوتبال ایران را تشویق می‌کنند.
در اوایل نیمه نخست زمانی که علیرضا بیرانوند توانست یک موقعیت تک به تک را از حریف بگیرد، به شدت توسط هواداران ایرانی تشویق شد.
علی دایی، مصطفی دنیزلی و مهدی تاج به همراه محمدرضا ساکت از مهمانان ویژه این بازی هستند.
در حالی که اواسط نیمه نخست بازی بود و هواداران ساکت بازی را تماشا می‌کردند با حرکت زیبای احسان حاج‌صفی که درون محوطه جریمه ترکیه یک فرصت خوب گلزنی را از دست داد، هواداران ایرانی به وجد آمدند و شروع به تشویق ایران کردند.
کارلوس کی‌روش که ایستاده از کنار زمین نظاره‌گر کار شاگردانش بود روی یکی دو صحنه از محوطه فنی خارج شد که همین موضوع باعث شد داور چهارم به او تذکر دهد.
روی یک صحنه که مهاجم ترکیه درون محوطه شش قدم ایران روی علیرضا بیرانوند مرتکب خطا شد، کی‌روش به داور اعتراض کرد.
با توجه به اینکه ترکیه یک بر صفر از ایران پیش است، هواداران ترک‌تبار ساکت در جای خود نشسته و بازی را تماشا می‌کنند اما ایرانی‌ها با تشویق‌هایشان سعی دارند به بازیکنان روحیه بدهند.
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند در دهلی‌نو به گفت‌وگو نشستند.
به گزارش فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که دیشب (یکشنبه) در رأس یک هیأت عالی‌رتبه سیاسی و اقتصادی راهی دهلی‌نو شد، بعدازظهر امروز (دوشنبه) با «سوشما سواراج» همتای هندی خود ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین بحث خروج آمریکا از برجام را مورد گفت‌وگو قرار داد.
وزیر خارجه کشورمان در این دیدار به سفر اخیر حسن روحانی به هند و توافقات حاصله در این سفر اشاره کرد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در بدو ورود در جمع خبرنگاران درباره اهداف سفرش به دهلی نو گفت: این یک سفر کاری به هند است که در هفته گذشته تصمیم گرفتیم در ادامه مشورت‌هایی که با شرکای سیاسی و اقتصادیمان داریم و هند هم به عنوان یک شریک مهم سیاسی و اقتصادی ایران در منطقه است، با حضور سایر دوستان از بخش‌های مختلف دولتی سفری به هند داشته باشیم.
ظریف افزود: صبح دوشنبه همکاران من از وزارتخانه‌های مختلف با همتایان خود ملاقات خواهند داشت و دوشنبه بعدازظهر ملاقات کاری مفصل با وزیر خارجه هند خواهم داشت که هم درباره برجام و اقدامات خلاف قانون آمریکا در خروج از برجام و هم نحوه تامین منافع اقتصادی دو کشور در شرایط کنونی گفت‌وگو کنیم و هم اینکه زمینه را برای گسترش همکاری‌های بسیار خوب ایران و هند به عنوان دو شریک مهم فراهم سازیم.
وزیر خارجه درباره روابط تهران و دهلی نو پس از خروج آمریکا از برجام نیز اضافه کرد: روابط ما با هند روابطی است که قبل از برجام وجود داشته و بعد از آن هم گسترش یافته و ما اطمینان داریم روابط دو کشور کماکان رو به رشد و گسترش خواهد بود و زمینه‌های مختلف همکاری به ویژه در حوزه انرژی داریم، ولی سایر حوزه‌ها مثل تجارت و حمل و نقل زمینه های خوبی برای همکاری دو کشور است که در این سفر همه زمینه‌ها را با حضور مقامات وزارتخانه‌های مختلف بررسی می‌کنیم.
ظریف همچنین گفت: ما با هند روابط بسیار خوبی داریم گفت‌وگوهای مرتبی داشتیم و آخرین بار وزیر خارجه هند سفر کوتاهی به ایران داشت و گفت‌وگو داشتیم، ولی در این روزها مشورت‌های گسترده‌ای در رابطه با اقداماتی که آمریکا انجام داده در نقض برجام و خروج از آن داریم، همکاران من با نامه‌ای که برای وزرای خارجه نوشتم مشغول دیدار از بسیاری کشورها هستند، در برخی موارد من حضور می‌یابم، برخی موارد سایر همکاران وزرات خارجه و برخی موارد سایر دوستان از سایر دستگاه‌ها و حسب مورد این سفرها و گفت‌وگوها در سطوح مختلف ادامه می‌یابد.
«سوشما سواراج» وزیر خارجه هند آذر 1396 به تهران سفر و با همتای ایرانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد. وی فروردین 1395 نیز به تهران سفر کرده بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران پیش از این آذر 1395 سفری به هند داشت و علاوه بر رایزنی‌ها با مقامات این کشور در ششمین کنفرانس قلب آسیا نیز شرکت کرد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران مرداد 1394 و پس از حصول برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و در چهارمین مقصد دومین دور سفر منطقه‌ایش سفری دو روزه به هند داشت.
کانون انجمن‌های صنفی رانندگان ناوگان حمل کالای سراسر کشور رسما اعلام کرد که اعتراض رانندگان کامیون‌ها که از چند روز قبل آغاز شده بود به پایان رسیده است.
به گزارش ایسنا، این کانون در نامه‌ای رسمی اعلام کرده که پس از انجام جلسه‌ای در تاریخ ۵ خردادماه امسال با حضور وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان راهداری و نمایندگان حاضر در صنوف مختلف رانندگان تصمیماتی اتخاذ شده که پیش بینی می‌شود اجرای آنها در دستور کار قرار گیرد و از این‌رو اعتراضات پایان خواهد یافت.
افزایش قیمت حمل کالا تا ۲۰ درصد یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که این کانون در شرح علت تصمیم خود به توقف اعتصاب از آن سخن گفته است.
تغییر در روش محاسبه نرخ جابه‌جایی کالا به تن – کیلومتر که بررسی‌های آن به زودی آغاز خواهد شد، راه‌اندازی کارگروهی با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف برای بررسی مشکلات و تصمیم‌گیری تخصصی در این حوزه و همچنین سالم‌سازی و برخورد با تخلفات دریافت کمیسیون‌های اضافی توسط شرکت‌های حمل و نقل بخش دیگری از تصمیماتی است که در جریان جلسه اخیر اتخاذ شده است.
همچنین هیات مدیره کانون انجمن‌های صنفی رانندگان روز گذشته جلسه‌ای در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشته که در جریان آن با دستور رئیس این کمیسیون مقرر شده کمیته ویژه مطالبات رانندگان که پیگیر خواسته‌های آنها باشند، تشکیل شود و همچنین سازمان تامین اجتماعی مشکلات بیمه‌ رانندگان را پیگیری کند.
به دنبال این تصمیمات این کانون از رانندگان خواسته که با توجه به دادن قول مساعد برای تامین امنیت جاده‌ها و جلوگیری از سوء‌استفاده معاندان جمهوری اسلامی و رفع نگرانی مردم برای تامین مایحتاج خود رانندگان طبق روال قبل نسبت به بارگیری و رساندن محصولات به صاحبان کالا اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، در روز ابتدایی هفته جاری وزیر راه و شهرسازی در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان راننده‌های خودروهای بین‌شهری برگزار شد به آنها وعده داد که مشکلات‌شان در کوتاه‌ترین زمان ممکن حل خواهد شد.
در طول روزهای گذشته با همکاری مجلس شورای اسلامی و دولت بحث افزایش نرخ کرایه، کاهش مشکلات رانندگان در حوزه تامین تجهیزات و لوازم یدکی و همچنین در نظر گرفتن شغل آنها به عنوان یکی از مشاغل سخت نهایی شده بود.
طبق اعلام معاون حمل و نقل سازمان راهداری در حال حاضر در بسیاری از استان‌های کشور رفت و آمد کامیون‌ها و جابه‌جایی بار توسط آنها به روال عادی بازگشته است.
این محدودیت در قالب پیام به مشتریان دریافت خدمات از کدهای دستوری اطلاع‌رسانی شده است. در این پیام آمده است: «مشترک گرامی باتوجه به محدودیت جدید بانکی اعمال شده بر کلیه کدهای دستوری تا اطلاع ثانوی می‌توانید از هر کارت بانکی فقط یکبار در روز برای خرید شارژ یا بسته یا پرداخت قبض استفاده نمایید لذا پیشنهاد می‌شود، جهت تکرار خرید از اپلیکیشن ستاره اول یا تلفن گویای صد ستاره (*100) استفاده نمایید.»
براساس ضوابط جدید بانک مرکزی، در چارچوب خدمات کدهای دستوری (ussd) هر کارت بانکی فقط یکبار در روز برای خرید شارژ یا بسته یا پرداخت قبض قابل استفاده است.
به گزارش فارس، این محدودیت در قالب پیام به مشتریان دریافت خدمات از کدهای دستوری اطلاع‌رسانی شده است. در این پیام آمده است: «مشترک گرامی باتوجه به محدودیت جدید بانکی اعمال شده بر کلیه کدهای دستوری تا اطلاع ثانوی می‌توانید از هر کارت بانکی فقط یکبار در روز برای خرید شارژ یا بسته یا پرداخت قبض استفاده نمایید لذا پیشنهاد می‌شود، جهت تکرار خرید از اپلیکیشن ستاره اول یا تلفن گویای صد ستاره (*100) استفاده نمایید.»
بانک مرکزی در مهر ماه سال 94 هم با صدور بخشنامه‌ای دامنه خدمات یو اس اس دی‌ها یا همان کدهای دستوری را محدود کرده بود. در آن بخشنامه آمده بود:
1- ارسال تراکنش خرید در بستر USSD ممنوع شد و این تراکنش در مرکز شتاب پشتیبانی نمی‌شود.
2- سقف تراکنش های قبوض و خرید شارژ در بستر USSD از تاریخ ذکر شده 2 میلیون ریال تعیین می‌شود.
3- ارائه خدمت مانده گیری روی تمامی بسترهای بدون حضور کارت از جمله USSD از تاریخ اشاره شده ممنوع بوده و این خدمت در مرکز شاپرک پشتیبانی نمی‌شود.
با توجه به منتفی شدن توقف فعالیت یو اس اس دی‌ها در بهمن ماه سال گذشته، به نظر می‌رسد این اقدام هم با هدف محدودیت بیشتر در مسیر خدمات یو اس اس دی‌ها لحاظ شده است.