سركه، كاهنده قندخون

سركه، كاهنده قندخون.20 آبان-92

يك كارشناس ارشد صنايع غذايي گفت: سركه باعث كاهش قند خون مي‌شود. "علي اكبر كمالي اردكاني" با بيان اين مطلب توضيح داد: مصرف 10 گرم سركه به همراه غذاي شيرين، ميزان قند خون را كاهش مي‌دهد كه اين خاصيت بر اثر اسيد استيك موجود در سركه است. افراد ديابتي كه مي‌خواهند يك غذاي سرشار از نشاسته ميل كنند بايد در كنار آن سالادشان را با سركه بخورند تا قند خونشان كنترل شود. كمالي با اشاره به اين كه سركه مي‌تواند باعث كاهش فشار خون شده و از رشد تومورهاي سرطاني جلوگيري كند، تصريح كرد: همچنين سركه حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي "پُلي‌فنولي" نيز است كه مي‌تواند با سرطان مقابله كند. وي با اشاره به ديگر خواص سركه افزود: سركه در كنار خواص زياد در برخي موارد مي‌تواند آسيب‌رسان هم باشد. سركه سرشار از سولفيت‌ها است. اين تركيبات به خودي خود خطرناك نيستند، اما آلرژي‌زا هستند. دومين آسيب سركه به خاطر خاصيت اسيدي بودن آن است كه مي‌تواند به دستگاه گوارش آسيب برساند بنابراين توصيه مي‌شود افرادي كه از سوزش معده رنج مي‌برند، سركه مصرف نكنند. كمالي ادامه داد: اسيد موجود در سركه به ميناي دندان‌ها نيز آسيب مي‌رساند، لذا توصيه مي‌شود بعد از مصرف سركه دندان‌هايتان را مسواك بزنيد و يا دهان را با آب شستشو دهيد