فیلم جوابیه "قاطع" موسس نیروی دریایی سپاه به توهین پزشکیان به مردم۲-مرداد-۱۴۰۳
همه دیکتاتورهای تاریخ تکیه گاه اصلی قدرت شان نهادهای نظامی وامنیتی و اطلاعاتی بوده است. نمونه بارز دیکتاتوری های روسیه وچین وکره شمالی و... وبدترین شان دیکتاتور دینی ولایت فقیه است که جایگزین دیکتاتور قبلی درایران شده است . بنابراین هرگاه فاصله بین دیکتاتورها با نهادهای حامی شان چه براثرجنگ یا کودتا یاا عتراضات مردمی به وجودآمده پایان قدرت شان فرارسیده است همانگونه که زمان شاه مقابل اعتراضات مردمی با ایفای نقش ژنرال هویزرکه به ایران سفر ودیدار با سران ارتش و بهشتی و.... کرده بود سپس ارتش اعلام بی طرفی کرد درادامه شاپور بختیار پس از نخست وزیر شدنش اعلام انحلال ساواک کرد آنگاه شرایط فروپاشی رژیم شاه مقابل اعتراضات مردمی شتاب گرفت . حال ضمن افشاگری که پاسدار سابق محمدباقر بختیار پیرامون طرح مهندسی پشت پرده شوی خیمه شب بازی انتصاباتی- تقلباتی ریاست جمهوری دکوری کرده است که منجر به رئیس جمهورشدن پزشکیان شد وباشدت به خامنه ای رمال وپزشکیان ومدعیان اصلاح طلبان وخاتمی .... بازیگران پشت پرده انتقاد کرده است در مقابل ازموسوی تعریف وتمجید وحتی سعید حجاریان کرده است .اما حلقه مفقوده عدم اشاره وی به نقش کلیدی سپاه پاسداران جنایتکار وغارتگرو سرکوبگر وجنگ افروز می باشد درحالی که که تاحال نقش مهم و کلیدی در ادامه بقای رژیم فاسدو منفور وضدمردمی ولایت فقیه وغارتگری وسرکوب معترضان وحتیر ئیس جمهور کردن احمدی نژاد ودژخیم رئیسی حذف شده داشته است وخامنه ای رمال لحظه ای بدون برخورداری از حمایت پاسداران جنایتکار ودستگاه های اطلاعاتی- امنیتی- قضایی امکان ادامه رهبر انتصابی مطلقه ولی فقیه همه کاره نمی توانست داشته باشد؟!
سخنان محمد باقر بختیار درارتباط با توهین پزشکیان به مردم از صحن علنی مجلس و افشاگری پشت پرده انتخابات و همکاری اصلاح طلبان با علی خامنه ای
ویژه خبرنامه گویا
محمد باقر بختیار کیست؟
برای شناخت درستی از کارنامه محمد باقر بختیار، باید به سالهای قبل از شروع رسمی جنگ ایران و عراق، و شروع مناقشات مرزی در کردستان و درگیری های تجزیه طلبان بازگشت، چرا که نام وی به همراه شهیدان محمد بروجردی و داوود کریمی به عنوان یکی از فرماندهان اصلی مبارزه با جدایی طلبی مطرح است.تنها ۱۰ روز پس از تغییر حکومت مرکزی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، پادگان ارتش در مهاباد، به تاریخ ۲ اسفند ۱۳۵۷ توسط چریک های فدایی خلق، سقوط کرد. محمد باقر بختبار تنها ۸ روز پس از سقوط پادگان ارتش، در روز دهم اسفند ۱۳۵۷ خود را به منطقه رساند و به مبارزه با جدایی طلبان پرداخت. از این رو، تا قبل از تاسیس نیروی دریایی سپاه پاسداران در سال ۱۳۶۱ به دست محمد باقر بختیار، بیشتر سمت ها و فعالیت های وی در جبهه شمال غرب و غرب متمرکز است. محمد باقر بختیار در زمان خدمت در استان ایلام، فرماندهی ۹ محور عملیاتی (مرز جنگی) از سومار تا دهلران را، که بیش از ۱۰۰ کیلومتر مرزی را در بر می گرفت بر عهده داشت.این ۹ محور که شامل محورهای، سومار، میمک، کانی سخت، گنج ویس، تنگه کنجان چم، ارتفاعات زیل، محورهای دشت مهران شامل چنگوله، قلاویزان و دهلران می باشد، جبهه میانی غرب کشور را تشکیل می داد. محمد باقر بختیار، در زمان فرماندهی محور های سومار تا دهلران، عملیات حجر بن عدی را طراحی و فرماندهی کرد، که به واسطه مجروحیت در عملیات، در بیمارستان ایلام بستری شد. پس از مرخص شدن از بیمارستان ایلام، مسئولیت تاسیس و فرماندهی اطلاعات و عملیات رزمی استان ایلام به وی سپرده شد. وی پس از تاسیس اطلاعات و عملیات رزمی سپاه ایلام، با حفظ سمت، به تشکیل تیپ ۱۱۴ امیر المومنین ایلام مبادرت ورزید. پس از تشکیل تیپ ۱۱۴ امیرالمومنین و آموزش و تربیت نیروها در پادگان شیشدار، مسئولیت فرماندهی تیپ را در عملیات فتح المبین بر عهده داشت.در عملیات فتح المبین، نیرو های تحت فرماندهی محمد باقر بختیار در تیپ امیر المومنین، به همراه تیپ ۱۴ امام حسین به فرماندهی شهید خرازی، در یک محور وظیفه عملیات را بر عهده داشتند. پس از عملیات فتح المبین، محمد باقر بختیار به سمت جانشین فرمانده کل سپاه ایلام منصوب شد.پس از مدتی، مسئولیت تاسیس نیروی دریایی سپاه، از سمت مسئول آموزش کل سپاه پاسداران، که در آن موقع باقر ذوالقدر عهده دار آن بود به محمد باقر بختیار ابلاغ گردید. از این رو، محمد باقر بختیار، در سال ۱۳۶۱ به تاسیس نیروی دریایی سپاه پرداخت و فرماندهی این نیرو را تا قبل از عملیات خیبر بر عهده داشت. طی دسیسه معروف به "کودتای خزنده در سپاه" محسن رضایی وی را به علت طرفداری از آیت الله منتظری و مخالفت با دخالت سپاه پاسداران در سیاست، قبل از عملیات خیبر از فرماندهی نیروی دریایی کنار کرد.با این حال محمد باقر بختیار در جبهه های جنگ به صورت داوطلب شرکت می کرد. محمد باقر بختیار در ادامه به همراه سردار یوسف فروتن، بنیاد تعاون سپاه پاسداران را پایه گذاری کرد، که بار دیگر پس از به ثمر رسیدن این تشکیلات، محسن رضایی وی رابه دلایل سیاسی جایگزین کرد. محمد باقر بختیار در انتهای جنگ ۸ ساله، و رهبری علی خامنه ای در سال ۱۳۶۸، با نوشتن نامه ای مستقیم به خامنه ای، از سپاه پاسداران استعفای سیاسی داد. واسطه این استعفای سیاسی، وی در ۲ دادگاه نیرو های مسلح و انقلاب، محاکمه غیابی شده و در هر کدام به ۳سال حبس محکوم شد.