چرا بايد در "هواي آلوده" پياز بخوريم؟

چرا بايد در "هواي آلوده" پياز بخوريم؟ 24 دی - 92
حتماً با این تجویز برای شهروندان  تهرانی حالت جای  زیر ابرو بر داشتن چشم کور کردن دارد. زیرا که اکنون تقاضا برای خرید پیاز زیاد می شود وموجب گرانی قیمت آن می  گردد در نهایت  باعث خالی شدن جیب شهروندان تهران می شود.
پياز به دليل تركيبات گوگردي و "سولفوري" مي‌تواند باعث افزايش سلامتي شود و از ورود هرگونه مواد سمي و آلوده موجود در هوا به "سيستم تنفسي" جلوگيري مي‌كند. مطالعات جديد نشان مي‌دهند كه پياز سرشار از آنتي اكسيدان‌هاي قوي است كه مانند زرهي فولادي با ويروس و "ميكروب‌هاي موجود در هوا" مبارزه مي‌كند. در فصل زمستان كه هوا به علت وارونگي دما كثيف و آلوده مي‌شود مصرف برخي از مواد غذايي بيشتر ضرورت پيدا مي‌كند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند پياز باعث آرامش و از بين بردن تنش‌هاي روحي و عصبي شده و به دليل تركيبات گوگردي كه داراست مي‌تواند از ايجاد "سلول‌هاي سرطاني" جلوگيري كند و سرطان ريه را كاهش دهد. گفتني است، پياز به دليل تركيبات گوگردي و "سولفوري" مي‌تواند باعث افزايش سلامتي شود و از ورود هرگونه مواد سمي و آلوده موجود در هوا به "سيستم تنفسي" جلوگيري مي‌كند. نتايج مطالعات نشان مي‌دهند كه مصرف مداوم پياز مي‌تواند "كلسترول خون" و فشار خون را كاهش دهد و گرفتگي رگ‌ها را از بين ببرد و به عنوان ماده غذايي ضروري در سوپ و ساير مواد غذايي اين روزها بايد در ميان غذاهاي سالمندان و كودكان گنجانده شود.