سه فنجان چای در روز احتمال ابتلا به دیابت را کم میکند. دو پژوهشی که بهتازگی انجام شده نشان میدهد که چای سیاه با پایین آوردن میزان گلوکوز، دیابت نوع دو را پیشگیری یا کنترل میکند. به گزارش فرادید به نقل از دیلی میل، محققان میگویند نتایج این تحقیق نشان میدهد که سه فنجان چای سیاه در روز به بدن کمک میکند تا بهتر قند خون را کنترل کند. در این تحقیق، محققان ژاپنی و آمریکایی چای سیاه را در آزمایشگاه مورد مطالعه و بررسی قرار دادند. آنها دست یافتهاند که عناصر طبیعی موجود در چای سیاه قند خون را کم میکند.
مطالعه پیشین که بر روی 300 هزار نفر انجام شده نشان میدهد احتمال ابتلا به دیابت نوع دو در کسانی که سه تا چهار فنجان چای در روز مینوشند در مقایسه با افرادی به ندرت چای مینوشند 25 درصد کمتر است. محققان پیشبینی کردهاند که «زیستزردینه» یا ضد اکسندههای موجود در چای کنترل التهاب، کاهش لختههای خونی، بهبود عملکرد رگ و شریانهای اصلی نقش دارند.