باهنر: رفتار مطهری فریاد می‌زند "پلیس بیا منو بگیر

معتادتریاکی سابق  وکارچاق کن  پشت پرده محمدرضا باهنر که عضو باندمافیایی غارتگر مؤتلفه و نایب رئیسد وم بازار مکاره است به جای دفاع از علی مطهری از چماقداران مهاجم گروه فشار حمایت کرده است!
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در انتخابات آینده مجلس فتنه و انحراف خط قرمز جریان اصولگراستبه گزارش ایسنا، محمد رضا باهنر در آخرین نشست خبری خود در سال 93 اظهار کرد: در انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، فتنه و انحراف به صورت جدی خط قرمز جریان اصولگرایی به حساب می‌آید. البته این را قبول نداریم که همه اصلاح‌طلبان فتنه‌گر هستند چون طیف وسیعی از آن‌ها رفتار فتنه‌گران را قبول نداشتند. از طرف دیگر نمی‌توان گفت که تمام کسانی که در دولت‌های نهم و دهم بوده‌اند جزء جریان انحرافی به حساب می آیند چون خیلی از آن‌ها همان زمان و بعد از آن از جریان انحرافی اعلام برائت کردند.
 
وی درباره اینکه آیا ممکن است اصولگرایان در ائتلاف با جبهه پایداری همان اشتباه حمایت از احمدی نژاد را تکرار کنند، یادآور شد: اینکه یک جبهه تندرو را با احمدی نژاد خلط کنیم، نباید مطرح شود. جبهه پایداری یک شخصیت حقوقی دیگری است و احمدی نژاد شخصیتی دیگر. البته در همان سال 88 هم ما جزء حامیان احمدی نژاد نبودیم و کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری آقای لاریجانی بود. در مورد احمدی نژاد هم باید بپرسیم کدام احمدی نژاد؟ چون احمدی نژاد سال 84 و 88 و سال 92 و احمدی نژاد با حلقه انحرافی و بدون حلقه انحرافی تعریف‌های ویژه خودش را دارد.
 
باهنر اضافه کرد: در جبهه پایداری هم دوستانی داریم که به خصوص در زمان خانه‌نشینی احمدی نژاد خیلی تندتر از ما مقابل او موضع گرفتند. الان هم جبهه پایداری مجوز گرفته و دبیرکل دارد. البته ممکن است ما روی بعضی از مواضع آن‌ها نقد داشته باشیم. مثلا اوایل ما می‌گفتیم آن‌ها اصولگرایان تندرو هستند و آن‌ها اصلا ما را به عنوان اصولگرا قبول نداشتند اما الان این مواضع تعدیل شده است هرچند هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد که با بحث و گفت‌وگو می‌توان آن‌ها را حل کرد. مرحوم مهدوی کنی می گفت که وحدت ما فلسفی نیست بلکه ائتلاف است و روی نقاط مشترکمان سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.
 
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره انتخابات هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: درباره خبرگان باید فضای سیاسی عوض شود و نباید بگوییم دست یک طیف یا جناح سیاسی خاص است و این طور نباید قضاوت کنیم چون شأن خبرگان بالاتر از رفتارهای سیاسی و جناحی است و سال آینده هم خواهید دید که در انتخابات خبرگان رقابت‌ها کاملا درون تشکیلاتی خواهد بود و تشکیلات خبرگان کاملا رقیق و عاری از گرایش های ادبیات خاص سیاسی است.
 
وی افزود: جایگاه خبرگان سیاسی نیست و جایگاه رفیع مذهبی و ملی دارد و مساله انتخابات آن هم جایی رفیع‌تر از مسائل روزمره سیاسی دارد. در انتخابات هیات رییسه هم اتفاق خوبی افتاد و نهایتا آیت الله یزدی به ریاست رسید که به ایشان در خبرگان که این انتخاب درست را انجام دادند، تبریک می‌گوییم.
 
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه تشکل متبوعش در انتخابات آینده مجلس اظهار کرد: جامعه اسلامی مهندسین یک جریان سیاسی تخصصی است که سابقه فعالیتش به بیش از 20 سال می رسد و عموما در انتخابات حضور پررنگ دارد. در سال 93 هم فعالیت‌هایمان را بیشتر کردیم و با همکاری نهادها و NGOها روز مهندس را برگزار کردیم. فعالیت های آینده جام بیشتر در قالب ائتلاف جبهه پیروان امام و رهبری است که متشکل از 15 تا 17 حقوقی و ناظر است، انجام خواهد شد.
 
با جامعتین همکاری می‌کنیم ولی تبعیت محض نمی‌کنیم 
وی ادامه داد:‌ ما فعالیت‌های سیاسی خود را در قالب ائتلاف جبهه پیروان پیش خواهیم برد و هماهنگی‌مان با جامعتین نیز یک همکاری تنگاتنگ خواهد بود و تلاش می‌کنیم زیر سایه جامعتین حرکت کنیم ولی این به این معنا نیست که از جامعتین تبعیت و تقلید محض کنیم بلکه تلاش خواهیم کرد زیر چتر جامعتین حرکت داشته باشیم.
 
پیش‌بینی سه سناریو برای ائتلاف‌ها در انتخابات آتی رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به انتخابات سال آینده عنوان کرد: برای انتخابات می توانیم سه حالت را تصور کنیم اول یک انتخابات دو قطبی با رقابت بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان؛ دوم یک انتخابات سه قطبی با رقابت اصلاح طلبان،‌اصولگرایان و معتدلین و سوم که احتمال آن کم است یک انتخابات چهار قطبی با حضور بخش تندرو و معتدل اصلاح طلبان و بخش تندرو و معتدل اصولگرایان. در هر سه حالت ما با اصلاح طلبان رقابت می‌کنیم و در هیچ کدام از این حالت ها اصولگرایان و اصلاح طلبان نمی‌توانند ائتلاف کنند.
 
وی همچنین درباره احتمال ائتلاف با جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری در جریان اصولگرایی تعریف می‌شود و جبهه پیروان خط امام و رهبری هم در این جریان تعریف می‌شود. ما با هم اختلاف مواضع داریم که در طول زمان و با صحبت کردن می توان آن را برطرف کرد چون ما یک رقیب مشترک به نام اصلاح طلبان داریم که با وجود همه احترامی که به آن‌ها می‌گذاریم مواضع‌شان را قبول نداریم و به همین دلیل چشم‌انداز ما ائتلاف 100 درصدی در جریان اصولگرایی است.
 
باهنر با رد کردن ائتلاف با اصلاح طلبان تاکید کرد: از حضور پررنگ، جدی ،‌شاداب و پر طراوت اصلاح طلبان در انتخابات استقبال می‌کنیم اما تکرار می‌کنیم که حضور برای همه فعالان شرط دارد که آن هم تبعیت از قانون اساسی و قبول فرآیند انتخابات است. ما در مقام و موقعیتی نیستیم که شرط بگذاریم. نظام برای همه ما شرط گذاشته و هرکس بخواهد در انتخابات شرکت کند باید التزام داشته باشد.
 
وی ادامه داد: من معنی ائتلاف بین اصلاح طلبان و اصولگرایان را نمی‌فهمم این دو جریان مواضع مختلفی دارند و رقیب هم هستند و اگر ائتلاف کنند دیگر رقابتی وجود نخواهد داشت. انتخابات آینده قطعا رقابت سالمی خواهد بود که همه باید از آن تمکین کنیم البته در فرایند قانونی ممکن است مشکلاتی باشد ولی اعتراض‌ها هم مسیر قانونی خودش را دارد در کل اعتقادی به ائتلاف با اصلاح طلبان ندارم.
 
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره برخوردهای صورت گرفته با علی مطهری تصریح کرد: ما مقوله قانون شکنی و اجرا یا اعمال قانون توسط افرادی غیر از ضابطین حاکمیت را قبول نداریم. هیچ کس حق ندارد انتظامات کشور را رعایت نکند حتی اگر فردی عزیزترین کسی را به قتل برساند باز ولی دم حق تعرض و برخورد ندارد و تنها می‌تواند از قاتل شکایت کند. این مساله در انتظامات کشور باید رعایت شود.
 
رفتارهای صورت‌گرفته با مطهری قابل تایید نیست ولی رفتارهای وی فریاد می‌زند«پلیس بیا منو بگیر» وی اضافه کرد: هر نوع رفتار خلاف قانون از هر مرجعی سر بزند محکوم و توسط قوه قضاییه قابل تعقیب است. البته برخی سیاسیون هم باید رعایت کنند آقای مطهری بعضا حرف هایی می‌زنند و رفتارهایی دارند که به قول معروف فریاد می‌زنند «پلیس بیا منو بگیر» اگر ایشان خودشان هم بیشتر رعایت کنند برای خود و خانواده‌شان مفید خواهد بود. هرچند باز هم تاکید می کنم که رفتارهای صورت گرفته با ایشان اصلا قابل تایید کردن نیست.
 
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه به مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت: مساله مفاسد اقتصادی برای ما اهمیت فراوانی دارد و این اهمیت را مقام معظم رهبری سال‌ها پیش با صدور فرمانی خطاب به روسای سه قوه ابلاغ کردند. روسای سه قوه هم در طول این ده سال تلاش‌های خوبی انجام دادند البته بیشتر توجهات باید به این نکته معطوف شود که ساختارها تنظیم شوند تا زمینه رشد فساد وجود نداشته باشد و بین علت ها و معلول‌ها تعادل به وجود بیاید.
 
وی افزود: اگر فقط به معلول‌ها توجه کنیم به مشکل می‌خوریم. جمعیت و کشور بزرگی داریم که درآمد بالایی دارد و مسائل اقتصادی هم وسوسه انگیز است. متاسفانه در کشور ما اقتصاد دولتی از زمان طاغوت به ارث رسیده و با وجود اصل 44 و خصوصی سازی که بارها مطرح شده هنوز سهم دولت در اقتصاد بالاست و درآمد ارزی و ریالی دولت از نفت در گوشه و کنار رانت‌هایی را به وجود آورده است که اگر کسی اخلاق اسلامی را رعایت نکند یا قوانین راه فرار را نبندند مشکل ایجاد می‌شود.
 
باهنر با بیان اینکه قوه قضاییه در زمینه مبارزه با مفاسد خوب عمل کرده یادآور شد: قوه قضاییه به عنوان درمان و پیشگیری طبیعی است که با مفسدین برخورد کند و هرچه مفسدین دانه درشت‌تر باشند این برخورد موثرتر خواهد بود. مقام معظم رهبری هم همواره تذکر داده‌اند که قدرت و ثروت با هم یکجا جمع نشوند تا تبانی نکنند. از قوه قضاییه انتظار داریم که به یکی از وظایف مهم خود که همان پیشگیری است بیشتر بپردازد و در مجمع تشخیص مصلحت هم در حال بررسی این موضوع هستیم. امیدواریم در سال 94 سازمان پیشگیری از جرم تاسیس شود.
 
وی ادامه داد: ستاد مبارزه با مفاسد جهت جمع آوری اطلاعات و گردش های مالی قدم های بسیار خوبی برداشته و این با آن‌چه گاهی دولتمردان درباره سرک کشیدن به زندگی مردم مطرح می‌کنند، متفاوت است. چون همان طور که حاکمیت وظیفه حفاظت از مردم را به عهده دارد می‌تواند مبادلات و گردش‌های مالی یا ضایع شدن بیت‌المال و یا پرداخت نشدن عوارض و مالیات را کنترل کند تا مفسده‌ای به وجود نیاید.
 
بعید می‌دانم قصد آقای یونسی، برداشتی باشد که از کلام ایشان صورت گرفته است نایب رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات اخیر علی یونسی خاطرنشان کرد: این توصیه باید به همه ما و کسانی که تریبون دارند انجام شود که خیلی مواظب حرف‌هایشان باشند. چون ممکن است از روی بی توجهی یا کم توجهی واژه‌ای استفاده شود که از آن برداشت دیگری صورت می‌گیرد چون ظاهر کلام است که واکنش ایجاد می‌کند. بعضی ها می گویند ترجمه صحبت‌های آقای یونسی دقیق نبوده و یا قصدش این معنا که برداشت شده نبوده است. من هم تردید دارم که قصد آقای یونسی این برداشتی باشد که صورت گرفته استوی افزود: امروز بزرگترین و محوری‌ترین پروژه رقبای ما و متخاصمین پروژه ایران هراسی است و هر لفظ و جمله‌ای که به این آتش بنزین اضافه کند ظلم در حق نظام است. بارها از زمان امام این مساله مطرح بوده که ایران اسلامی به هیچ وجه قصد صدور انقلاب با قدرت قاهره و نظامی را ندارد و به تمامیت ارضی همه کشورها به خصوص کشورهای منطقه و همسایه احترام می‌گذارد. اگر هم کمک و مساعدتی صورت می‌گیرد به تقاضاهای رسمی حکومت‌هاست و ما به خود اجازه نمی دهیم بدون اجازه کشورها حتی به کارهای آموزشی و اطلاعاتی وارد شویم. متاسفانه صحبت های آقای یونسی این برداشت را به ذهن متبادر می کرد که ایران دنبال کشورگشایی است و توصیه می شود عزیزان بیشتر در انتخاب واژه‌هایشان دقت کنند یا اینکه تریبون را کنار بگذارند تا بتوانند راحت‌تر صحبت کنند.
 
افراد در انتخاب واژه‌هایشان دقت کنند یا اینکه تریبون را کنار بگذارند تا بتوانند راحت‌تر صحبت کنند باهنر در پاسخ به سوالی در مورد نقش ناطق نوری در انتخابات آینده یادآور شد: درباره آقای ناطق بارها گفته‌ام که ظرفیت خوبی در عالم سیاست دارد و حضورش در میدان سیاست می تواند مفید باشد. اعتقاد قلبی دارم که آقای ناطق از ظرفیت‌های بزرگ اصولگرایی است اگرچه ممکن است نقدهایی داشته باشند ما از ایشان طلب می‌کنیم وارد رقابت‌های انتخاباتی شوند و بدون شرط تشریف بیاورند. در مذاکراتی که با آقای ناطق شده می گوید که احساس تکلیف نمی کنم بیایم و چالش ما هم این است که ایشان به احساس تکلیف برسند و بیایند
آخوند ایمانی  مدافع و سازمان دهنده پشت پرده چماقداران مهاجم ساندیس خور  به علی مطهری در فرودگاه شیراز تا مانع از سخنرانی وی شوند. اکنون  این آخوند طلبکارانه بیانیه هم صادر کرده تا پاسخ منتقدان این جمله داده شود.
نهادنماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با صدرو بیانیه نسبت به اتفاقا اخیر شیراز واکنش نشان داد.به گزارش روابط عمومی این نهاد در این بیانیه آمده است: مواضع هوشمندانه نماینده رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در استان فارس نسبت به ۹۳. ۱۲. ۲۲ حوادث اخیر بازتاب‌هایی به همراه داشته و دارد که لازم است توجه همگان را به برخی نکات مهم و ضروری آن جلب کنیم:به دلیل برگزاری اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری، معظم له در ایام حادثه در استان حضور نداشتند، لذا نفیاً و اثباتاً نسبت به سخنرانی ایشان هیچگونه موضعی اتخاذ نکرده، و حضرت آیت ا... ایمانی دامت برکاته صرفاً از نظریه شورای تأمین شهرستان شیراز مطلع شده بودند.سخنان نماینده معزز ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز در خطبه‌های جمعه مورخه پیرامون حوادث اخیر شامل محورهایی که لازم است توضیحاتی در این خصوص ذکر شود:
۱ ـ کلی نگری معظم له و دیدن تمامی زوایای پیدا و پنهان
ایشان در بخشی از بیانات خود آورده‌اند: «مسائل را به عنوان مجموعه باید دید و نه به صورت برش‌هایی از یک حادثه خاص! ممکن است حادثه تلخی اتفاق بیافتد اما باید دید چه کسانی و چه عواملی به شکل گیری حادثه منتهی شده است. مسئله باید مجموعه‌ای مورد ارزیابی قرار گیرد و از همه کسانی که دست اندر کار این مسائل هستند مصرانه می‌خواهم که مسائل را ریشه یابی کنند و همه سناریوهای اخیر را که طراحی و اجرا شده است مورد نظر قرار دهند والا ممکن است اگر به برش خاصی از یک حادثه توجه شود به قلب حقیقت و دگرگون نشان دادن حقیقت منتهی شود».چنانچه مسئولین دنبال حل اساسی این قضایا باشند، آیا چاره‌ای جز ریشه‌ای برخورد کردن با این مسائل وجود دارد؟ چرا که اگر جز این باشد مسائل دگرگون می‌شود. عبارت حادثه تلخ به خوبی گویای این مطلب است که ایشان به هیچ وجه با قضایای مختلف از جمله شکستن مصوبه شورای تأمین و برخورد خشن موافق نبودند اما پیگیری علت و ریشه یابی این حادثه از لحاظ ایشان اهمیت دارد که بدون توجه به آن، قضیه ناتمام می‌ماند.
 ۲ ـ توجه و تذکر به بازگشایی پنجره‌های فتنه در استان
ایشان فرمودند: «بار‌ها تذکر هم داده‌ام که از مدت‌ها قبل در زمینه بازگشایی پنجره‌های فتنه در استان نشانه‌هایی دیده می‌شود. یعنی ما می‌بینیم که عده‌ای برای اینکه استان فارس را از آرامش و مسائل اصلی دور نگه دارند، دارند دریچه‌های فتنه را آرام آرام می‌گشایند و این خطری است برای استان و من چندین بار این نکته را متذکر شدم که آرامش و سلامت استان را هدف قرار داده‌اند و هر روز به بهانه‌ای آرامش استان را مورد تهدید قرار می‌دهند»همگان شاهد بودند که استان فارس مدت‌ها بود که فضای آرامی داشت و کار‌ها در مسیر عادی و صحیح خود پیش می‌رفت اما تأثیرگذاری برخی عناصر حامی فتنه جهت بر هم زدن آرامش سیاسی استان و فشار به بعضی از مسئولین، آهسته آهسته زمینه برهم زدن نظم عمومی را فراهم ساخت. در این زمینه سخن بسیار است اما غرض آنکه تذکر خیرخواهانه ایشان با توجه به اشراف کامل وی بر مسائل استان و مصلحت حال و آینده بوده و هست.
۳ – توصیه اخلاقی
معظم له در جای دیگری از بیانات خود با اشاره به یک توصیه اخلاقی، هشداری در قالب ضرب المثل آن هم بدون ذکر شخص خاصی داشتند که: «انسان اگر باد بکارد طوفان درو می‌کند» منظور از این ضرب المثل چیزی جز این نبود که افراد متوجه شوند و مروری به سخنان و به ویژه عملکرد خود داشته باشند و ببینند که چه کرده‌اند که زمینه ساز چنین واکنشی شده است و این هرگز به معنی تأیید حرکت‌های افراطی نیست چرا که حرکت‌های سخیف و فیزیکی و خشن قطعاً محکوم و غیر قابل دفاع استلازم به ذکر است. نماینده رهبر معظم انقلاب بار‌ها و باره در بیانات خود به صراحت حرکت‌های افراطی را مردود اعلام کرده بودند.
 ۴ – عقده گشایی و تصفیه حساب سیاسی
ایشان فرمودند «در فضای بعضی از رسانه‌ها انسان مطالبی را می‌بیند که استنباط می‌کند نوعی عقده گشایی و تصفیه حساب سیاسی دارد انجام می‌گیرد. گویا مقدماتی تهیه شده است که کارهایی شود که به اینجا برسد و به اینجا که رسید عده‌ای قلم به دست عقده گشایی کنند و یا مسائل خاص سیاسی خودشان را دنبال کنند. من توجه آن‌ها را به این آیه جلب می‌کنم گر چه می‌دانم برخی گوش‌ها بدهکار آیات قرآن نیستند اما وظیفه من این است که گوش زد کنم «وَلا تَقفُ ما لَیسَ لَکَ بِهِ عِلمٌ إِنَّ السَّمعَ وَالبَصَرَ وَالفُؤادَ کُلُّ أُولئِکَ کانَ عَنهُ مَسئولًا» این چنین نیست که قضاوت امروز ما بدون پاسخ باشد و سخن امروز ما بدون سرانجام باشد»در این چند روز شاهد بودیم که برخی افراد از آب گل آلود ماهی گرفته و با سیاست زدگی ناشی از بی‌تقوایی، از هیچ تهمتی فرو گذاری نکرده و به صراحت از انواع برچسب‌های ناچسب جهت نیل به اهداف خود استفاده کرده‌اند.
 ۵ – اقدام غیر قانونی
اگر اقدام خشن کاری است نادرست و غیر قانونی (که حق هم همین است) شکستن مصوبه‌های شورای تامین شهرستان هم کاری است نادرست که باید هر دو را در کنار هم ارزیابی نمود و به همین جهت معظم له فرمودند: «آیا واقعاً مشکل ما این است که هر روز یک سخنران دعوت شود و علیرغم تذکر به نظر شورای تامین استان توجه نکنند؟».
 ۶ – آزادی نظر
عجبا! بعضی کسانی که آزادی نظر و دانستن را حق هر فرد می‌دانند وقتی شخصیتی چون نماینده رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در خصوص این حادثه که در این حجم بازتاب پیدا نمود اظهار نظر می‌نمایند، آن را دخالت ارزیابی نموده و اظهار نظرهای دلسوزانه و منطقی ایشان را بر نمی‌تابند.
۷ – نگرانی‌های ارزشی

معظم له از پر دغدغه‌ترین افراد نسبت به مسائل ارزشی و فرهنگی بوده و هستند و حفظ روحیه آرمان خواهی را در بین آحاد مردم خصوصا جوانان بسیار ضروری و حیاتی می‌دانند و اجازه نخواهند داد به بهانه‌های واهی فتنه گران و فرصت طلبان جوانان را دلسرد و مأیوس نمایند. لذا ایشان به صراحت فرمودند: «بدانند شیراز هم شیراز دوران طاغوت نیست. شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) است. یک روز دشمنان جشن هنر را در شیراز برپا کردند. آن خواب سپری شد. الان نزدیک ۱۵۰۰۰ شهید در استان داریم. و در این شهر حدود ۵۰۰۰ شهید داریم. مگر خون شهیدان اجازه می‌دهد که شیراز برگردد به دوران طاغوت!؟ شیراز حرم سوم اهل بیت (ع) است و باید همه به الزامات حرم سوم اهل بیت (ع) توجه داشته باشیم».در خاتمه از علما، مسئولین، جامعه روحانیت، جامعه اساتید، ائمهٔ جمعه استان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، بسیجیان عزیز، طلاب و دانشجویان، رجال سیاسی و آحاد مردم که با بیانیه‌ها و پیام‌های خود حمایت قاطع را از حریم ولایت و نماینده ولی فقیه ابراز داشته‌اند، کمال تشکر و قدردانی به عمل می‌آید